Sa o ajutam pe barbye

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

sa-i spuneti fetelor ca NU exista "nu vei mai putea merde niciodata"eu citesc de mult timp DC dar de putin timp sunt membru. nu m-am simtit niciodata atat de " acasa " ca aici,un loc unde toata lumea e prietena.aceste drame te pun sa te gandesti la ce e prioritar si care sunt adevaratele probleme.
nu o cunosc dar pare o fata atat de buna....
nu poate nimeni din buc sa scrie aici pe forum un nume intreg si un oficiu postal unde sa trimitem banii care sa ajunga la ea?
nu am prea multi nici eu dar 50 de pers a 50 ron sunt ceva banuti si o pot ajuta.
ne strangem noi NU-I ASA FETELOR?
si apoi cu fetele din strainate gasim noi o clinica unde se poate opera!
da-tii speranta ,are nevoie sa mearga mai departe!
nu e singura.plang in continuare.....e groaznic!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

E CU O LUNA MAI MICA DECAT MINE!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

fetelor
si eu vreau sa vin vineri,caci sambata sau duminica nu pot!Amely iubita...tot voiam noi sa ne intalnim...imi pare nespus de rau ca in asemenea conjunctura!Oare are nevoie de scutece de adulti?? ma gandesc si eu !! Voi contribui cu cat e nevoie pt. Mirela!DD e mare si face si minuni!
spitalul e foarte aproape de mine la cateva statii!Cred ca ar trebui totusi inca 2-3 pareri referitor la verdictul dat...stiu ca cei de la Colentina sunt f. buni! Acolo cunosc si un dr. f. bun pt. recuperare cu rezultate f. bune! Dar sa ajungem noi acolo! Putem face multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Spuneti-mi cum/cui as putea sa-i dau si eu bani pentru Mirela.

Am fost aproape in situatia ei..spun "aproape" pentru ca eu am avut mai mult noroc...mi s-a fisurat un disc, nu am mai putut merge, insa dupa operatie am mers...am stat luni de zile la Bagdasar, ce am vazut acolo m-a marcat toata viatza.
Si mamei mele i-a spus dr. ca poate nu voi mai merge, dar...am avut noroc.

In mod sigur are nevoie de bani, fiecare gest al unei asistente e influentat - inca, din pacate - de "atentii", tin minte ca le dadeam bani sa-mi puna sosetele sau sa-mi dea un pahar cu apa.

E infiorator ce i s-a intamplat Mirelei, nu gasesc cuvinte

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

Doamne, e cutremurator ce se intampla!!!

In aceste momente restul problemelor noastre par atat de neinsemnate si de meschine…
Haideti sa uitam de ele pentru cateva zile, sa ne mobilizam si sa o ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

quote:
Originally posted by Victoria

Spuneti-mi cum/cui as putea sa-i dau si eu bani pentru Mirela.
...
In mod sigur are nevoie de bani, fiecare gest al unei asistente e influentat - inca, din pacate - de "atentii", tin minte ca le dadeam bani sa-mi puna sosetele sau sa-mi dea un pahar cu apa.
...

Asa e, Victoria, exact asta imi povestea la telefon, de fiecare data le baga in buzunar, de teama ca altfel nu se vor mai uita la ea...

Fetelor, am luat legatura din nou, ea saracuta nu are un nr. de cont, dar are cardul de salariu si a rugat-o pe sora ei sa ii faca rost de datele necesare. L-am intrebat pe al meu sot (care e de meserie, eu nu ma pricep deloc) si am inteles ca ii trebuie codul IBAN de la banca (24 caractere alfanumerice), numele bancii si sucursala. I-am transmis Mirelei si sper sa imi comunice cat de curand. Le voi posta imediat ce mi le trimite... Este profund impresionata de gest, iar voi sunteti mai mult decat minunate. Aici pe acest forum, langa voi, am invatat cele mai frumoase lectii de viata...

Fii tare, Mirela... au dreptate fetele, nu exista "NU SE POATE", trebuie sa facem ceva, atat timp cat mai exista o licarire de speranta, nu te vom lasa...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Cat am stat eu in Bagdasar, ai mei si-au cheltuit economiile de o viata ca sa ma tina in spital...si niste persoane pe care le cunoscusem intamplator au venit la mine la spital si mi-au dat bani pentru operatie, absolut neasteptat...vreau sa contribui si eu pentru Mirela, in aceste momente ea are nevoie de orice ajutor.

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Vreau si eu s-o ajut pe Mirela. Si eu cred ca nu exista "NU", dar va fi nevoie de multa putere din partea ei si de foarte multi bani ca sa fie ca inainte.

Cunosc un baiat care acum 10 ani a suferit un accident si de-atunci n-a mai putut sa mearga. Nu si-a pierdut speranta si dupa atata timp si cu ajutorul celor pe care i-a impresionat drama lui a plecat in China unde i s-au facut implanturi cu celule stem (am vazut un subiect pe DC) care se preleva de la nou-nascuti. Acum a inceput sa-si miste degetele de la picioare si face recuperare iar medicii sunt foarte increzatori. Va spun cu mana pe inima ca daca mi s-ar intampla asa ceva, Doamne fereste, nu as putea rezista, de-asta il admir pe baiatul despre care va spuneam, ca nu s-a dat batut. A luptat, a terminat liceul, a facut o facultate, are un job si in cel mult 2 ani va fi pe picioarele lui. Si au trecut 10 ani de la accident! Sunt sigura ca cu cat mai devreme se face acest tratament, cu atat sunt sanse mai mari de recuperare.

Mirela, fii tare!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Cititnd...mi-a venit in minte emisiunea "Povestiri adevarate"...s-au schimbat foarte multe vieti acolo.....putem incerca..la momentul potrivit!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Imi pare rau pentru barbye, nu cred ca am citit ceva scris de ea, dar e foarte rau ce i s-a intamplat. Daca va organizati sa ergeti acolo luati legatura si cu familia ei, in mod cert vor avea nevoie de bani si de incurajari, dupa ce se va rezolva cu plamanul si cu splina (probabil i-o vor scoate)va urma perioada de recuperare a functiilor motorii care va fi un cosmar, daca are maduva sectionata ... are sanse aproape ...deloc... poate e doar rupta coloana si a mai ramas maduva continua, poate e doar strivita, dar nu sectionata...zic si eu. Oricum, am auzit de un caz asemanator, dar care a avut noroc nu era maduva rupta, se recupereaza si in 18 luni daca va vine sa credeti... si in lunile astea trebuie bani.

Andries

Mergi la inceput