Sa o ajutam pe barbye
Raspunsuri - Pagina 13
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by nanna
Angela, as merge si eu duminica, daca se poate. Nu o cunosc pe Mirela, nici nu ne-am "intersectat" pe forum, dar sufar alaturi de cei care o cunosc. Daca ai fixat o ora anume, spune-mi si mie, te rog!
Am gasit in sfarsit nr de cont in lei, il voi transcrie pt a ma asigura ca este corect si pt alte fete care nu il gasesc:
BCR- sucursala agentia Bagdasar
RO11RNCB0075058689710001
TITULAR; ILAS CRISTINA
http://indra.designit.ro
Mi-am permis sa il modific eu, ptr ca era trecut gresit de tine.
L-a scris corect Amely mai sus!
Nana Motoc
Fotografii nunta!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
angelapriboi spune:
nana nu am stabilit inca o ora.Eu sunt libera toata ziua asa ca de voi depine.
Nici eu nu am cunoscut-o personal dar vreau sa merg la ea,sa vada ce fete unite suntem.
Trebuie sa fim alaturi de ea.Stiu ca daca eu as fi fost in situatia ei mi-ar fi placut sa stiu ca toate fetele sunt alaturi de mine.
Asa ca astept sa-mi spui la ce ora esti libera..
Mai astept un raspuns si de la mishulica.
Asa ca deja suntem 3 fete pentru duminica.
ANGELA
daniver31 spune:
Mirela ....in fata acestei mari nenorocirii care s-a abatut pe capul tau nu sunt foarte multe cuvinte de spus...de fapt..nu stiu ce as putea sa iti spun ca sa iti fie bine ,sa te linistesc...stiu doar ca ,cu multa incredere in Dumnezeu si cu multa multa voina din partea ta si cu ajutorul multor persoane cu inima mare .......undeva ....EXISTA O SPERANTA!NU TE LASA DOBORATA ...AI SA VEZI CA O SA FIE BINE!TREBUIE SA LUPTI SI SA FII TARE.NU ESTI SINGURA !MULTA LUME SE ROAGA PENTRU TINE!
Eu si familia mea suntem alaturi de tine si vei fi mereu in rugaciunile si in gandurile noastre mereu.
DUMNEZEU SA TE AJUTE SI SA ITI DEA MULTA MULTA PUTERE SI SANATATE!
Fetelor am sa merg si eu la banca luni cand imi intra banuti iar la spital o sa merg saptamana viitoare(in we o sa mergeti mai multe si sa nu o obosim rau )dar pana atunci va rog sa ii transmite-ti si din partea mea multa sanatate si multi pupici Mirelei.
X-ray spune:
sherita foarte buna ideea cu printatul paginilor zic eu!
stii la necaz cel mai bine iti pica sa vezi ca nu esti singur
daca strange ceva banuti nu-i gasim oare un laptop second-hand si sa-si faca un abonament la zap ca va inebunii in spital.va sta cel putin 6 luni si ganditi-va ca DEOCAMDATA nu poate merge.defapt poate sunt penibila ca saraca acum poate abia respira,dar macar pt viitor.eu sunt in partea cealalta a tarii ca as veni eu cu laptopul sotului.poate ii imprumuta cineva un cd portabil. si fetelor nu va consumati toate vizitele mai mergeti si saptamana viitoare .
nici nu sti ce e mai bine.numai sa ne mobilizam cat mai multe.astept neaparat diagnosticul corect .oricum maine ma duc la tm si aflu vesti despre china cum am mai scris
cine ajunge maine sa o pupati si din partea mea va rog
alina
daniver31 spune:
am uitat sa va intreb...eu as vrea sa scriu un fel de mesaj cu conturile incluse in el si sa-l trimit mail si mesaj messanger,eventual link-ul la povestea ei, la toti prietenii mei si am sa-i rog sa-l dea mai departe.Crede-ti ca Mirela se va supara?Ca tare mult as vrea sa nu se supere si sa o pot ajuta .Am mai facut asa si ........unii din prietenii mei mi-au spus ca au fost impresionati de cazul respectiv(cu un baietel mic) si au mers si au donat si ei(in special cei cu copii).
Amely spune:
Nu, Dumnezeule, cum sa se supere? sora ei era impresionata, si Mirela de altfel, dar este intr-o situatie mult prea tragica ca sa poata sa se bucure cu adevarat...
Asa este, sa facem absolut orice putem fiecare, chiar si putinul ala adunat mana de la mana poate insemna mult, poate salva o viata...
Am mers astazi la posta si am ridicat primii ei bani, cei donati de Alyssa. Maine ii voi duce, cu siguranta ii vor prinde tare bine.
Fetelor, care mai mergeti la spital, eu i-am luat sucuri naturale, compot, servetele umede si mere din piata. Asta ca sa stiti, sa nu ii luati si voi maine acelasi lucru.
Cu laptop-ul aveti dreptate, va fi foarte bun pt. ea, chiar unul la mana a doua, dar daca se strang destui banuti, i-l va putea cumpara familia ei din donatii... sau daca prisoseste cuiva, ar fi minunat... Din pacate eu nu am laptop, ca i-l dadeam cu draga inima, pana ii gaseau rudele ei unul...
PS Imi cer scuze pt. confuzia cu contul in euro, am rectificat... ii multumesc lui Rilbuc pe calea asta (nu stiu daca am scris bine nick-ul)
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
nanna spune:
Angela, orice ora e OK si pt mine, ar fi bine totusi sa mergem la orele de vizita sa nu avem surprize sau sa nu creem neplaceri pe acolo...Deci intre 14-18, cred ca ar fi bine. Sa isi dea si MIshulica cu parerea, e bine oricum.
Imi pare rau daca am copiat nr cont gresit!!!
Mirela, ne gandim toate la tine, sunt sigura ca vei avea nevoie de sprijinul nostru si il vom oferi!!

http://indra.designit.ro
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Sunt foarte impresionata de ceea ce faceti pentru Barbye si vreau sa fac si eu un bine. Am vorbit cu Amely si o sa vin siu eu maine, dar mai bine o sa vorbim la telefon, pentru ca inca nu stiu unde sa ma intalnesc cu voi. Mi-am notat si eu conturile si maine o sa pun si eu ceva banuti, pentru ca e tare bine sa stii ca exista oameni printre noi. Cum bine spunea Amely, puteam fi oricare dintre noi(Doamne Fereste!) in locul ei si pe cine nu ar bucura ideea ca nu esti singur, ca exista prieteni adevarati in toate colturile lumii. Da-i Doamne Mirelei sanatate si reda-i speranta la viata!!
Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!
Anca Wish spune:
Daca printati paginile in care gandurile bune ale tuturor membrilor se indreapta catre ea, faceti, va rog o selectie.
Acolo unde se vorbeste despre divortul ei si unde noi o compatimim sincer, cred eu, ca ar trebui evitate.
Rana lasata de divort inca nu s-a inchis, iar compatimirile noastre n-o ajuta. sanu nu acum, asa curand.
Mai bine sa punem mana de la mana si s-o ajutam.
Bravo voua!!!! Bravo DC!
Liana30 spune:
fetelor sunt pe fuga..vroiam sa va spun ca azi primii 50 de euro de pa picaflor pentru Mirela..ii multumesc din suflet picaiii..
sper sa ajung in w-e si eu la ea!!
fuggg dar revin!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"