PROBLEME PISICESTI
Raspunsuri - Pagina 7
Ramonika spune:
vreau si eu pe listuta.
Vladut - motanel 2 ani si 4,5 kg.
Fulgushor - pisica 1 an si jumate 4,5 kg.
Maritza - pisica 10 ani si cam 5 kg.
Bubulina - decedata in ianuarie 2006.
toate au poze la linkurile din semnatura mea
cand o sa am timp de scris, revin cu povesti despre ele.
multumesc
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
magda raluca spune:
Ramonika, bine ai venit la pisicite! Frumoase pisici! Ca sa nu mai spunem si de tigrutzul fioros! Dar imi pare rau de Bubulina! Ce-a patit?
Victoria spune:
Fetelor, revin cu intrebare, daca stiti/auziti de cineva care vrea o pisicutza birmaneza( aprox. un an) sanatoasa, cuminte si frumoasa? Haideti, va rog, ajutati-ma sa-i gasim un camin...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
ancamironiuc spune:
Ramonika ne-ai terminat, 4 pisicutze nu are nimeni! Te trec pe listutza mai tarziu un pic ca imi ia ceva timp.
Victoria, vrei sa pun un anunt la primul post?
Sa o ajutam pe BARBYE
POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI
saddie spune:
Buna fetele!
Ma alatur si eu cu un motan birmanez de 3.5 ani si 5 kg. Un nebun si jumatate! Cineva imi zisese ca daca il castrez se face puturos si se ingrasa, eu tot l-am castrat de cand avea un an. Acum cred ca a ramas la stadiul de pisoi ca se mieunaceste si se joaca toata ziua ca un apucat!
Va pun poze!
P.S. Voi cum v-ati convins pisoii si pisulicile sa raspuna la un nume? Al meu se incapataneaza sa nu raspunda la nici un nume
ancamironiuc spune:
Sabina, esti pe lista! Bine ai venit!
Saddie, daca imi spui cum il cheama il trec. Bine ai venit! Eu nu l-am convins sa raspunda pe alt nume. L-am luat ca il chema Moti si asa i-a ramas. Apoi copilul a inceput sa ii spuna Ponti pentru ca nu reusea sa pronunte. Dar tot Moti a ramas
Sa o ajutam pe BARBYE
pisi-pis spune:
Ce mai fac matele? Vad ca ati schimbat titlul subectului, mai mai sa nu va mai gasesc. Mi-a fost tare dor de voi si astept noutatile pe scurt, ca si asa sunt deprimata ca m-am intors la munca.
Craciunita, unde mai sunt Paul si Virginia? Si cum a suportat Otilia Operatia? Anca, ce mai face motanul?
Dar foste pisi-surioare se pun pe listuta?
ancamironiuc spune:
PisPis te trec pe lista daca imi dai datele. Al meu Moti are iar o perioada de udat casa dar ii va trece. Cred ca este in calduri iar. Nu vezi ce multe ne-am strans aici numai mame de matze!
Sa o ajutam pe BARBYE
pisoi3 spune:
Buna mamici de pisici,
Eu n-am mai avut timp sa intru pe net, asa ca am de recuperat ce ati mai scris.
Abia am gasit subiectul, nu am stiut ca a fost mutat.
Pana atunci pupici la pisici (si la mamici, normal)
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui