PROBLEME PISICESTI
Raspunsuri - Pagina 5
Vivi spune:
si eu si eu vreau in club. Am 2 pisicute nazdravane, care se caftesc mai mult noaptea, pt ca ziua au treaba, se odihnesc :-) Motanelul Blacky si pisicuta Kitty. Eu spun ca Blacky este al sotului ca este mai mare, mai gras si sforaie si e obraznicutz, iar kitisor este a mea ca e mica, slaba, sclifosita si nu prea ii place mancarea., asa ca mine :-) Kitty s-a tinut dupa sotul meu, miau miau, a intrat in casa si ne-a fost mila sa o mai dam afara, iar pe Blacky l-am luat noi de pe strada. Era noapte, ploua si el era cu blanita uda si mieuna. Am zis ca il tinem o zi si apoi il lasam pe afar ca n-are blocul nici o pisica, dar sa se incalzeasca si el si apoi afar ca deja o aveam pe Kitty. Ne-a fost mila si uite asa avem 2 nazdravane rasfatate care nu ma asculta deloc :-)
va pup, Vivi
Victoria spune:
Magda, felicitari pentru noile tovarase de viatza:))) Vor mai fi extrem de vioaie o perioada, apoi se mai potolesc( Slava Domnului)Sa nu uitati sa le deparazitati( intern/extern)
Vivi, bine ai venit, si asteptam noutati.
V
PS poate ma invrednicesc si eu pana la urma sa postez niste poze...
Matzele mele
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
ancamironiuc spune:
Craciunitza acum incep si eu sa imi vad pisica minunata...ii creste blanita si la fiecare milimetru am impresia ca se schimba. A devenit insa un rasfat general la mancere.
Ursoaica si eu am auzit tot felul de pareri asupra castrarii. Pana la urma am inteles ca nu este nimic rau doar faptul ca poate lua foarte mult in greutate. Exact cum cred ca s-a intamplat si cu Matrix. Mie chiar mi s-a spus ca cel mai bine este asa sa nu fuga dupa pisicutze cand ne mutam
Victoria ce mai fac matzele, tot agitate? Acum a inceput al meu. Face ture noaptea, sare peste tot si imi canta in ureche.
Magda Raluca si Vivi, va trec pe listuta!!!!
POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI
Catalin spune:
Fiat vox populi!
Prin urmare, problemele pisicesti se regasesc in index-ul sectiunii "Casa noastra, dulce casa" iar topicul similar s-a impodobit cu lacatel!
Am zis! Miau!
Catalin
Think pink!
Victoria spune:
Catalin, pupici pisicesti pentru ingaduinta
matzele mele s-au mai potolit ca am trimis motanul la mama, sa avem si noi putina liniste...
aveti aici pozici: http://good-times.webshots.com/album/553667838YZshaI
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
magda raluca spune:
of, abia v-am gasit!
nu stiu cum sa procedez, este prima data cand am doua pisicutze si m-au pus in incurcatura. Una este slabutza, longilina si mai sclifosita, cealalta e ca un tancutz si mananca mult. Nu stiu cum sa le pun de mancare, ca nu vreau ca Yuki sa devina obezica si nici sa o las pe cealalta nemancata. Le-am dat si in tavite separate, dar Yuki papa repede si apoi trage si la castronul lui Asti, care, fraiera, nu protesteaza. Sa le separ cand le dau de mancare? Una in bucatarie si una in camera? Nu prea am chef sa o las sa mance in camera ...
Ursoaica spune:
Nu o sa tina faza cu separatul pt ca Yuki intotdeauna o sa manance tot iar Asti nu si atunci ea nemancand tot nu se satura si o sa mai vrea, fiind mancarea inchisa tu o sa trebuiasca mereu sa ii dai sa pape si sa o pazesti de cealalta.
Rezultat: stres pt tine, stres pt pisici, Yuki prinde pica si pe tine si pe Asti si uite asa o intreaga poveste.
Nu stiu daca ai inteles ceva, dar parerea mea este sa le dai putin si des la amandoua sau umple castronul pana nu mai poate Yuki si la un moment dat va intelege ca poate sa ma ilase in castron ca tot acolo o gaseste.
Eu asa am facut cu ale mele Matrix halea tot si Laika ramanea nemancata, si am umplut castronul pana cand Matrix a inteles ca ori de cate ori vrea sa manance are acolo castronul plin ... si nu mai mananca tot odata.
Succes!
ancamironiuc spune:
Craciunitza, ce face Otti?
Magda si Ursoaica nu pot de cat sa va invidiez...sincer. Moti al meu poate sa aiba castronul plin, cu aceleasi croncane si o saptamana...tot nu-l goleste. Are o tavita dubla in care ii pun 2 feluri. Am pus mancare luni si nici nu a golit jumatate
POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI
magda raluca spune:
Multumesc, Ursuoaica! Anca, ma uitam la pisu' tau si e un frumos! poate doar e mai ... cumpatat la mancare! Ca nu parea slabanog ...
danielutzu spune:
Buna la toata lumea!
Ma primiti si pe mine? Eu am (adica ea ma are) o pisicutza tare scumpica si dragastoasa, cum rar gasesti pisicutza! Toate pisicile, in general, incearca sa stea cat mai departe de oameni, dar Coditza nu ar sta decat la noi in bratze. O cheama Coditza (Codicutza, Ditzuca, etc etc)pentru ca atunci cand a fost mica (inainte sa o luam noi) a avut un accident (cred ca a batut-o cineva sau chiar a calcat-o, ca se vedea si cum se comporta la inceput: cu frica, teama si precautie fata de noi, da' i-a trecut in cateva zile se instalase ). Ea e birmaneza (cred) si are o fatzuca mai neagra ca restul corpului (e asa griutza) si cand nu-i convine ceva sau se supara pe noi, se incrunta toata fatzuca aia! Am avut si catzel (dar a murit saracutzul de batrinetze) si se intelegeau ca nepotul cu bunicul ea se catara pe el, il musca, il sacaia si el saracu o accepta cu o resemnare batraneasca!
rasfatzata de Bucuresti