Relatii de prietenie intre un barbat si o femeie
Raspunsuri - Pagina 3
alinam spune:
eu am 2 prieteni barbati de vreo 24 de ani :), adika de 24 de ani ne cunostem, am copilarit, am fost la scoala impreuna, distractii, probleme, le-am trecut impreuna, de fapt "gasca "e formata din 3 baieti si 3 fete, unii ne-am mai "pierdut" pe drum, dar daca e vorba de o bucurie sau un necaz ne adunam cu toii, avem familii, soti, sotii care la randul lor s-au integrat si au devenit prietenii tuturor, dar in special vorbesc despre cei 2 baieti, suntem ca fratii si nu exista intre noi nici secrete nici atractie. Stiu ca au fost momente cand prietenele, iubitele lor au fost geloase pe mine, dar au inteles in timp ca nu aveau motive, dealtfel nici sotul meu nu e gelos pe niciunul dintre ei, chiar daca prin absurd s-ar pune problema sa plek chiar in concediu cu cei doi tot nu si-ar face vreo grija.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
OlgaTarziu spune:
Ma eu am un prieten foarte bun care e si cu vreo 10 ani mai in varsta si care cand ma suna barbatu-meu ma anunta: "Te suna prietene ta Nicu". Adevarul e ca ne intelegem fain, avem multe subiecte in comun dar niciodata nu m-am simtit atrasa de el fizic. Sper ca nici el de mine. Adevarul e ca nici nu mi-am pus problema asta.
Dar daca ar avea barbatu-meu o prietena cred ca nu mi-ar pica bine. Nu ma intrebati de ce ca habar nu am. Nu sunt geloasa, de aia nu inteleg de ce simt asta. Concluzie, habar nu am cum de Sotul meu nu zice nimic, ca pana acum nu am incercat sa privesc problema din ambele directii.
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-
anda141 spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri, ma bucur ca si voi ganditi la fel ca mine ( mai putin barbatii , am observat
) Sa inteleg ca barbatii percep si altfel o simpla relatie de prietenie? Eu , va spuns sincer, ca nu ma gandesc niciodata la altceva. Nu am multi prieteni barbati, dar recunosc ca ma intelg mult mai bine cu un barbat decat cu o femeie. Dar niciodata nu l-as pune mai sus decat pe sotul meu, sau nu m-as gandi la el ca la un potential amant. Nici vorba de asa ceva, asa cum spunea cineva, as pleca si in concediu cu el si nu s-ar pune problema de altceva. Iar sotul meu are incdredere in mine si eu in el.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Caprioara spune:
Anda, si eu zic ca se poate sa ai o relatie de prietenie stransa si fara conotatii sexuale cu un barbat. Cred ca e un bun prilej sa vezi cum gandeste sexul opus si poate sa primesti un sfat mai bun in unele probleme decat de la o femeie. Ai o ocazie minunata sa vezi cum pun ei o anumita problema (din cu totul alta perspectiva decat o prietena femeie), cum ar rezolva o situatie, ce ii enerveaza, ce le place si ce nu le place in general.
Dar se pare ca multi barbati (intre care si al meu sot) nu cred ca e posibil, si atunci intervine gelozia. Bine, al meu e gelos si pe femeile cu care sunt prietena
, asa ca...
Eu ma inteleg bine cu toti colegii (femei sau barbati), ii tratez la fel, ca pe niste camarazi si nu las loc de interpretare niciodata. Toti stiu ca sunt maritata si pana acum nu am avut surprize neplacute, ci din contra. Deci cred ca e important cum pui problema de la inceput si ce semnale trimiti, sa nu lasi loc de speculatii sau de sperante false.
Caprioara &
Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Kya spune:
quote:
Originally posted by Caprioara
Toti stiu ca sunt maritata si pana acum nu am avut surprize neplacute, ci din contra. Deci cred ca e important cum pui problema de la inceput si ce semnale trimiti, sa nu lasi loc de speculatii sau de sperante false.
Caprioara &Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Subscriu, depinde de fiecare ce semnale trimite.
Atita timp cit te porti decent, si stii sa impui o limita, nu vad de ce nu ar putea sa existe relatii de pura camaraderie.
Kya - viitoare mamica in asteptare
Jocelyn spune:
Din punctul meu de vedere nu exista asa ceva. Dar depinde ce intelegeti prin prietenie. Una e sa fiti cunostinte, colegi de birou si alta sa ai intr-adevar o relatie de prietenie care presupune mult mai mult. Mai devreme sau mai tarziu apar si alt gen de simtaminte macar la unul dintre cei doi. Ca nu sunt manifestate sau declarate e altceva dar asta nu inseamna ca nu exista.
Credeti ca poate exista o prietenie adevarata fara nici un alt simtamant intre sotul vostru si o alta femeie?
Doar o parere...
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
anda141 spune:
quote:
Originally posted by Jocelyn
Din punctul meu de vedere nu exista asa ceva. Dar depinde ce intelegeti prin prietenie. Una e sa fiti cunostinte, colegi de birou si alta sa ai intr-adevar o relatie de prietenie care presupune mult mai mult. Mai devreme sau mai tarziu apar si alt gen de simtaminte macar la unul dintre cei doi. Ca nu sunt manifestate sau declarate e altceva dar asta nu inseamna ca nu exista.
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
Eu zic ca depinde de ce urmaresti ....eu una cred ca atata timp cat stii s aimpui respect si sa stabilesti o limita de la bun inceput, e totul ok.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Luanaaa spune:
un barbat se va uita tot timpu la o femeie ca la o femeie si o femeie la randul ei se va uita la un barbat ca la un barbat...nu exista amicitzie intre persoane de sex opus...fara sa fie o conotatzie sexuala...cat de mica ar fi ea....era o reclama la fanta...heii sefa sa-ti spun un secret....amicul tau te doreste
mariana_1976 spune:
Sotul meu are citeva prietene bune femei si eu am doi prieteni foarte buni barbati.Toti suntem casatoriti si avem copii,ne cunoastem unii pe altii de mult timp,nu ne-am pus niciodata problema unei relatii de alta natura decit cea de amicitie.
Odata,unul dintre prietenii mei a venit la noi sa imprumute un film pe care noi i-l promisesem si ma suna sotul.Vorbesc intai eu cu sotul si apoi si prietenul care glumeste cu el la tel. ca nu-i e cumva teama sa-si lase sotia acolo singura acasa cu el.![]()
Alta intimplare ar fi ca un prieten comun i-a cerut sotului meu sa o ajute pe logodnica lui sa se pregateasca pentru un examen.A stat sotul meu vreo saptamina serile sa-i tot explice si vad ca a dat rezultate:tipa a reusit la examen din prima si ne-au invitat intr-o seara la masa sa sarbatorim "evenimentul"!![]()
Mariana
14+
mama de Monica, Matei si Markus
MaryP spune:
Depinde ce fel de prietenie...Daca e genul "colegi de serviciu" cu care schimbi doar cateva vorbe pe zi si acelea nu prea personale...atunci merge. In schimb prieteniile prea stranse cu povesti si detalii despre viata fiecaruia...exista ...doar la scoala, cand aveam 16 ani
.
POZE CU RAZVAN MIHAI