Relatii de prietenie intre un barbat si o femeie
Raspunsuri - Pagina 2
dulcetica spune:
Mai complicat!Prefer relatiile de amicitie intre cupluri.Nu stiu,am sentimentul ca e o tensiune in atmosfera altfel.Nu ma refer la relatiile colegiale ,ci la relatii spirituale adevarate.d
asi spune:
Eu cred ca exista relatie de prietenie intre o femeie si un barbat daca aceasta a inceput in copilarie.Atunci nu exista conotatia sexuala.Cand esti adult inevitabil vezi prietenul ca pe un barbat ceea ce nu faci cu prietenul din copilarie.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
iepumic spune:
ancamironiuc, subscriu la ce ai spus si tu, am trecut printr-o situatie similara. Culmea e ca nimeni nu ma crede ca nu a fost nimic intre mine si cel mai bun prieten al meu!! Dar asta e problema celorlalti, nu a mea.
Iepumic 
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
Denii mic spune:
Sunt lucruri care nu pot fi generalizate. A fi prietena cu un barbat poate fi cat se poate de "clean" iar prietenia cu un alt barbat poate degenera in ... altceva. Daca el e gay... super ok... mai ales ca putem vorbi si despre oje si rujuri
. Daca el e un hetero cat se poate de normal... hmmm... zic ca mai degraba nu. Si nu zic nu la o relatie de colegialitate, ci la nu cand el devine un sprijin unic... ex. femeii divortate care plange pe umarul unicului amic, etc. Vulnerabilitatea poate naste dorinta de a te agata ca de un colac de salvare... si cine e mai aproape decat cel mai bun prieten?
As vrea sa nuantez situatia femeii casatorite. Eu am amici barbati dar pentru chestii soft, gen ce fac daca nu merge imprimanta sau ce cadou comun sa-i luam sotului meu... facem parte din acelasi grup pe care il stim de mult, ei sunt casatoriti ca si mine iar sotiile lor sunt prietenele mele. Dar daca "el" este din afara ar aparea asa o stare de flirt. Adica o bresa in relatia cu sotul meu, si spun asta fara sa fiu o femeie limitata. Sunt o femeie frumoasa (si modesta
) care am succes la barbati. Lucrez intr-un mediu preponderent masculin, iar de cateva ori am fost in situatia de a ma intelege din ce in ce mai bine cu cate un "el". Sincer la un momendat simteam ca lucrurile devin un flirt... in plus acele glume acea rutina erau elemete care ma faceau sa ma simt bine... dar descopeream ca al meu sot nu are loc in acel univers. Iar eu vreau sa aiba. Vreau in continuare ca sotul meu sa fie prietenul meu si centrul propriului meu univers, asa cum imi doresc sa raman si eu pentru el.
Iar amicii barbati sunt ok daca nu sunt prea apropiati.
Parerea Mea!
aiska spune:
Din experienta mea este posibila o relatie de prietenie in special la serviciu,daca sintem prieteni de familie sau eventual din copilarie.Altfel am impresia ca exista mari sanse ca la un moment dat sa devieze spre altceva.
Sabina
17+
mamica lui Aleksi Joel 
asi spune:
Dar sotul?
Adica sotul ar avea o relatie de prietenie cu o femeie.Ati ave incredere ca e doar prietenie?
Eu nu prea cred.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
aiska spune:
Da, as avea incredere cu conditia ca respectiva sa fie o prietena a nostra a amindurora.![]()
![]()
Sabina
17+
mamica lui Aleksi Joel 
asi spune:
Aiska si daca e doar a lui ?![]()
Razvan(07 martie 2004)
si mami
ina78 spune:
Daca respectiva ar fi prietena comuna, prietena din copilarie, prietena dintre colegi ... nu vad de ce nu as avea incredere. Probabil as vrea s-o cunosc si eu..
Daca vrea sa te insele o face cum se spune "cu tine de mina" cu cea mai apropiata prietena a ta... asa ca la ce sa-l pazesc sau sa-l "para"protejez eu de prietene???
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
andora spune:
Si eu cred ca poate exista prietenie intre barbat si femeie atata timp cat:
- ori sunt necasatoriti si nu ar putea fi atrasi fizic unul de celalalt
- ori sunt casatoriti si isi iubesc partenerii intr-atat incat sa nu le zboare mintea la alte ocazii de flirt
- ori (cum a spus Asi parca) sunt prieteni din copilarie, se cunosc f bine si se privesc altfel decat daca s-ar fi intalnit in etapa adolescentei sau maturitatii.
In orice caz insa mi se pare esentiala transparenta totala fata de partenerul unuia dintre ei. Nu cred ca un sot caruia ii povestesc toate glumitele si discutiile mele (fara nici un pic de conotatie de "flirt") cu un potential prieten ar putea fi gelos cumva. Si invers. Daca in schimb imi vad de pilda sotul iesind de la serviciu cu o colega draguta foc si schimband priviri si cuvinte amicale, iar eu nu am stiut nimic de existenta ei, nesabuirea m-ar face sa devin geloasa. Din cauza lipsei de informatii zic eu...
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan