Mamici aspirante din nou - 20

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ioana interesant desi la mine nu se potriveste ca eu nu am ramas niciodata gravida.Mi se pare cam dificil de tinut.Tu l-ai inceput?Cum te descurci?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Ioana, wow, 9 teste de sarcina pozitive! tin pumnii sa fie bine si sa ai o prietena super-fericita!!!

am citit si eu aici prospectul de la utrogestan; stiu ca la prima sarcina am luat, pentru ca imediat cum mi-a iesit testul de sarcina pozitiv am si inceput sa am niste scurgeri maro...
nici nu stiu ce sa fac, trebuia sa am cm de sambata, dar din pacate am 2 teste negative...
cu fiecare luna care trece ma simt mai batrana si mai aproape de abandon...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ioana, cu 9 teste pozitive sigur e ciclu peste sarcina. De altfel si eu am avut la Eric de 3 ori cate o sangerare si totul era bine cu bebe! Tin pumnii pt prietena ta! Ca pentru tine oricum ii am stransi tot timpul si te urmaresc din umbra chiar daca nu scriu des. Imi esti tare draga si nu ma las pana nu te vad cu burtica!

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)

POZE

Mergi la inceput

herra, poate-poate nu mai vine cm chiar daca deocamdata testele ies negative. La mine testul a iesit pozitiv abia pe la 6 sapt de sarcina(la ambele sarcini). La unele femei nivelul de hormon creste mai greu(nici eu nu credeam pana nu mi s-a intamplat). Doamne ajuta sa fie asa la tine!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Herra si eu zic sa mai astepti cateva zile.Faptul ca nu a venit cm e semn bun de .

Ioana
sigur prietena ta e .Merita felicitari.De ce nu face un test de sange?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Multumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase si pentru primirea minunata pe care i-ati facut-o lui David.

Pot sa va spun ca totul a fost mult mai usor de data aceasta legat de operatie, iar perioada de recuperare mult mai scurta.

David este un copilas foarte cuminte: mananca si doarme. Doarme foarte mult, iar cand este treaz se uita curios in jurul lui, fara sa protesteze in vreun fel. Fratiorul lui nu vroia sa doarma decat in brate la mami...

Iata cateva imagini cu David:

http://new.photos.yahoo.com/dragos_popa/album/576460762342219693#page1

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (39+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Iulia_P. Vai ca frumos e David William!!! Sa-ti traiasca si sa creasca mare!!! Mi-au dat lacrimile cand am vazut pozele, felicitari mamico pentru a doua oara!!!
Cornelia_Laura multumesc pentru gandul tau bun, esti o persoana minunata si tu si toate mamicile de aici si m-am atasat mult de voi!!
Asi i-mi pare rau ca nu ti se potriveste, dar sa stii ca branca ursului face adevarate minuni, asa ca da-i inainte!! Daca gasesti la plafar si ulei de branca ursului, sa stii ca e foarte bun sa te ungi cu el pe burtica seara(in orice zi a CM-ului)!!
Cat despre fina mea, ca despre ea este vorba asteptam rezultatul beta HCG-ului deseara, sa vedem daca s-a dublat(Acum doua zile era val.400) si ma rog in continuare sa fie bine bebe acolo in burtica!!!
Am trecut ieri si alaltaieri prin emotii contradictorii, ba bucuria vestii ca e graviduta, ba faptul ca la eco nu s-a vazut nimic si dr. i-a spus ca poate fi o SEU, sau un avort spontan, asa ca sper sa fie bine si sa nu treaca prin ce-am trecut eu acum 3 luni. Am fost ieri la biserica si m-am rugat pentru ea, ieri a fost si o sarbatoare mare!!Doamne ajuta!!!Am fost mai trista zilele astea, dar sper sa iasa totul bine!!

Mergi la inceput

Iulia, bine ai revenit mamico!!! Am vazut pozele si m-au emotionat foarte mult, ai 2 copii superbi. Sa va traiasca amandoi cavalerii si sa va bucurati de ei. Si la noi e cam la fel. Eric a fost de la inceput linistit, doarme bine, plange doar cand ii e foame. Fata de Eduard care de mic era ca un "uragan"....dar asta m-a ajutat pe mine, mi-a fost mai usor acum cu 2 decat atunci cand eram doar cu Eduard.

POZE

Mergi la inceput

Sim, pe unde esti?
herra, cum mai esti? A venit CM?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

inca nu; "no news is good news", sper.
de fapt inca nu indraznesc sa sper nimic; merg diseara la dr, daca nu vine cm pana atunci; de sambata ma omoara efectiv durerile de spate...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput