Mamici aspirante din nou - 20
Raspunsuri - Pagina 13
Ioanatugs spune:
Buna mamici dragi!!
Mi-a fost tare dor de voi, va pup pe toate si va multumesc pentru urarile de ziua noastra! Am sa pun si poze de la botez in curand!
Eu inca nu am noutati, dar se apropie numaratoarea inversa, fiind prin ziua 19, insa nu o sa am timp sa le numar, ca oricum am multa treaba cu sarbatoarea de sambata, cand voi fi pentru a doua oara, nasica. Mi-am procurat si rochia rosie mult visata, o modific eu dupa placul meu si deci inca mai am treaba.
Sim sigur o sa fie totul bine, nu te speria iubita!!
Gina_M i-mi pare sincer rau pentru pierderea ta, stiu ce inseamna! Dar trebuie sa mergi inainte altfel visul tau va ramane doar un vis!!
Iulia_P. mai e putin...am emotii pentru tine!
Asi am trecut-o pe prietena ta la gravidute, spune-i felicitari si din partea mea!
Paxela felicitari pentru baietel, am pus deocamdata un carucior albastru, daca o sa fie roz intre timp, nu-i nici o suparare!
Irinel ce ma bucur ca-i dai lapte la san Mariucai!!Felicitari!! E un pas inainte!! Si multumesc pentru gandul tau bun!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
roandre spune:
N-am mai scris de ceva vreme aici dar am citit mai tot timpul.
Ioanatugs, de cand am aflat de inseminare numar eu zilele...deci te poti baza pe mine cu numaratoarea. Tin pumnii sa fie bine de data asta...si astept sa te vad in rochita aia rosie...
Sim, cred ca dr tau are dreptate...Cum a fost la eco? Hai spune ca totul e ok!
Carrie, sarcina usoara si bb sanatos!
Paxela, pana acum e baietel?...super, felicitari ca stiu ca asta iti doreai!
Pupici cu lipici de gravidutza pt toate aspirantele!
Utile pt burtici, viitoare mamici
Gina M spune:
Ioanatugs,asa a fost sa fie iar eu, am acceptat situatia inca de la inceput.Inca de cand am aflat ca s-a oprit din evolutie.
Cand am aflat vestea ,om fiind m-a durut,am plans insa, tot in acel timp acestea mi-au fost contopite cu o adanca liniste si pace sufleteasca.
In comparatie cu multe alte mamici scumpe care au trecut la randul lor pe aici, eu nu am acel sentiment de pierdere.
Stiu ca bebelusul nostru este viu pentru totdeauna.Este in palmele Taticului Ceresc si nicaieri in aceasta lume, nu i-ar fi putut fi mai bine.
Sunt o femeie incercata iar incercarile vietii, mi-au intarit caracterul , ma fac puternica ,pot privi cu optimism inainte si imi da posibilitatea sa spun multora: "stiu ce simti,te inteleg".....
Peste 4 luni putem incerca din nou iar timpul, trece foarte repede.
Va
POZE NOI
Ioanatugs spune:
Gina_M ma bucur ca esti asa de optimista, asa si trebuie!! Eu cred ca in fiecare din nou exista mereu o doza de optimism, depinde de fiecare cand si-o descopera, mai devreme, sau mai tarziu. Eu cred ca fac parte din a doua categorie, cu mai tarziu, dar si cand mi-o gasesc, nu mi-o mai poate lua nimeni. Mult noroc data viitoare si ai dreptate, timpul trece repede si o sa poti sa revii pe baricade cu forte noi!! Ti-am vazut si pozele noi, sa-ti traisca printesele tale frumoase!! Ele reprezinta cea mai mare alinare a ta!!
Roandre multumesc ca esti ceasornicul meu, esti o dulce!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
sim spune:
Dragele mele, va rog sa-mi iertati lipsa de cateva zile, dar am incercat sa ma gandesc tot mai putin la ce a zis doctoreasa care m-a bagat in sperieti, mai ales pana cand n-oi sti eu sigur ce si cum. Bun, asa ca ieri am ajuns la dr.Hamid, care vreme de vo 20 de minute a masurat si para-masurat colul, l-a vazut din toate unghiurile (cu ambele tipuri de eco) si mi-a declarat clar: sa stau linistita ca nu e nici deschis, nici in forma de U cum a zis aia, lung slava Domnului vo 3,5 cm. Cat despre palcenta, pe care madam o vazuse foarte coborata mi-a zis clar: "simtiti unde e mouse-ul acum?" si era suuus de tot, catre coaste (ca sa zic asa)..."ei bine aici e placenta dumneavoastra". Uiha, pai daca nu are lift si daca nu ia lectii de dans in timpul liber, inseamna ca madam de la Sanador a vazut cam pe invers ... Uie cu treaba asta am invatat si eu un lucru: nu mai mai duc la toti venitii cu pluta care se dau doctori, o sa revin la ce stiam: doar recomandat mai calc pragul vreunui doftor. Uof, parca nici om n-am reusit sa mai fiu saptamanile astea. Dar ii multumesc Bunului Dumnezeu ca a trecut!
Ioana iti multumesc mult pentru grija si abia astept sa vad pozele de la botez. Ca sa nu mai spun ca stau cu toti pumnii strasi sa mearga totul bine la nunta si sa va distrati super. Despre "proiect" eu tac din gura si nu mai spun nimic, dar nu te scap din ochi.
Roandre saru'mana mult de gandul bun. Uite asa invata omul din tampeniile pe care le face. Eu una m-am lecuit de tot sanadorul lor, ca de 2 ori am fost la ei si de fiecare data numai aiurea m-au tratat, insa chiar sa ma bage in sperieti la modul asta nu ma asteptam. In orice caz, sa nu mai aud in veci de ei. Voi ce mai faceti? Sper ca sunteti bine. Ma uitam acum in lista burticilor...suntem 3 mamici de baietei la rand: ce trupa o sa facem noi cu nazdravanii astia! Uite, Tudor a prins figura ca vorbesc cu voi si va transmite salutari in felul lui (da din manute de n-ai treaba) .
Gina te admir din tot sufletul pentru felul in care gandesti. Numai asa vei putea sa treci peste marea durere si sa o poti lua de la capat. Te imbratisez cu drag si iti doresc sa vina minunea asteptata cat mai curand.
O zi linistita va doresc!
Simona 25+ si Ruxi
paxela spune:
pupici si de la noi
ce bine imi sta cu carut albastru
deocamdata experimentez senzatii noi in sarcina, caci cu fimiu in afara de dusmanul meu pasta de dinti mentolata alte minuni nu am avut, acum ... incep din ce in ce mai multe odata trecuta de 12 sapt credeam ca am scapat, dar pe parcursul zilelor descopar antipatii noi, acum nu mai suport mirosul de cafea, doar cand ma gandesc si imi vine, fumul de tigara, parfumurile tari, mirosul de mancare gatita, as manca orice dar sa nu fiu acolo cand se prepara, drept urmare ma hranesc cu sanwichuri calde
oare sa fie doar diferenta dintre sarcinii sau diferenta intre sexul copiilor, oricum pe 13 noiembrie aflu sigur ca am programare la morfologica
Alexa16+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
elyanne spune:
N-am mai dat de mult pe la voi!
Eu sunt aproximativ bine... mai multe aflu sambata cand merg la dr. Inca nu stiu ce vor fi bb-ii.
Stau in pat, ca am placenta joi inserata si am avut o perioada cand am sangerat. Acum e bine... contractii din ce in ce mai rar. Sper ca sambata sa imi dea dr. o veste buna... ca s-a mai ridicat placenta... macar un pic...
Sim vad ca si tu ai pait-o cu Sanadorul... ieri mi-au facut si mie o gramada de nervi... m-au sunat a doua ora sa-mi reprogrameze eco. morfologica la dr. Herghelegiu. De la 20 s, am ajuns la 19s si ieri ma programau pt. 17 sapt si un pic... F. ofuscata domana de la tel. ca indraznesc sa comentez ca nu mi se pare normal sa fac programarea cu 4 luni inainte ca sa fie fix cand vreau eu si ei sa ma reprogrameze la nesfarsit.
Pana la urma am reusit sa fac programare tot la Herghelegiu, dar la Euroclinic, la 21s.
Ma bucur ca a fost doar o alarma falsa si ca e totul bine. Era si mai bine daca nu era nevoie sa treci prin stresul asta.
Gina M de la mine... sa te mai inveselesti putin... Imi pare foarte rau ca trebuie sa treci prin asta. Dar vad ca esti optimista si asta e bine... Iti tinem pumnii sa reusesti repede-repede sa te intorci la odisee.
Ioana sunt cu ochii pe tine... Distractie placuta sambata si sa va traiasca finii. Si asteptam pozele de la ambele evenimente...
S-a mai nascut o stea
cornelia_laura spune:
Bine v-am regasit fetelor!
Incercam si noi sa revenim la viata!
Sambata pe 30 sept am avut botezul lui Eric si duminica pe 01.10 m-am internat cu el la G.Alexandrescu. A avut bronsiolita acuta, am stat o sapt in spital sub antibiotic intravenos si aerosoli. Am ajuns acasa pe 07.10 si de atunci ne luptam cu o diaree rebela. Am trecut pe Nan fara lactoza, mucilagiu de orez, hidrasec, biotics baby, ceai de menta. A slabit de la 6200 g la 5750g. Si cum nu era de ajuns acum e si Eduard bolnav cu stomacul. Vomita si are scaune moi de 4 zile. Deocamdata tratam acasa, speram sa nu ajungem la spital.
Pe Eduard l-am retras de la cresa. Se pare ca de acolo a venit sursa bronsiolitei lui Eric. Asa ca voi sta acasa cu amandoi cel putin pana in toamna viitoare. Si recunosc ca mi-e tare greu. Mai ales sa ies cu iei afara...
Nu sunt intr-o forma prea buna, cred ca va imaginati. Am acumulat foarte multa oboseala si deja simt ca nu mai fac fata. Cat am stat in spital cu Eric, sotul si-a luat concediu si a stat cu Eduard acasa. Parca e prea mult deodata. Daca si in seara asta incepe Eduard seria de varsaturi cred ca o iau razna. Nu mai am nici lacrimi.
Revin mai tarziu ca tipa amandoi.
Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
POZE
Iulia P. spune:
Of, of, Cornelia, te inteleg. Stiu cat este de greu cu unul, cand este bolbavior, imi este frica sa imi imaginez cum este cu doi... Si voi simti si eu pe pielea mea cat de curand acest lucru, caci din februarie, Tommy va merge la timp partial la gradinita si deci vor fi trei zile pe saptamana in care ii voi avea pe amandoi cu mine.
Va doresc multa sanatate, sa se faca bine cat de curand cei doi printisori.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (35+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Ioanatugs spune:
Buna mamici dragi!!!
Cornelia_Laura felicitari pentru botezul lui Erik si-mi pare rau ca sunt bolnaviori!! Multa sanatate le doresc, sa se faca cat mai repede bine si sa-ti revina zambetul pe buze!!
Sim draga, ma bucur ca ai aflat ca totul e ok si ca esti mai linistita acum! Nu stiu ce sa-ti spun in astfel de situatii, ca inca nu le cunosc, dar pot sa-ti trimit un dulce
Mariana_1976 ce mai faci iubita??? Mi-e dor de tine!!!
Iulia_P. i-ti tin pumnii de pe acum pentru sambata si sa nu ai emotii, pentru ca sambata va fi o zi mare si mai e si sfanta cuvioasa Paraschiva, asa ca totul va fi bine si-ti vei tine in curand in brate cel de-al doilea bebelus!!!
Elyanne multumesc iubita pentru urari, sper sa fie totul bine!! O sa va arat poze de la ambele evenimente odata, saptamana viitoare.
Despre mine: sunt prin z22 si am ceva dureri de spate si de burta de cateva zile incoace. De fapt de la inseminare, aproape in fiecare zi am avut ceva dureri in abdomenul inferior, sau in spate. Sper sa nu fie semne de venirea uratilor, pete nu am avut inca, de nici un fel, dar acum nu mai vreau sa ma gandesc foarte intens la acest lucru. Ce-o vrea Dumnezeu, daca n-o sa fie acum, n-o sa ne dam batuti, vom incerca, de cate ori va fi nevoie!!!