Minunatele Scorpiute (38)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Nina, sper sa ai dreptate!!!...ieri cica David s-a trantit in sufragerie pe pat, dimineata dupa ce am plecat si atata a plans, abia l-a impacat matusa-mea. De asta imi e mai greu, ...Daria e mai mica isi aminteste apoi uita si tot asa!
....acum sunt inca in pauza si nu m-am putut abtine sa nu intru pe DC!!!....ce sa-i faci dependenta asta.

V-am pupat!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Franta aug-sept 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Adriana, Cristina sigur de la gradi a luat ceva, ca acum are si scaune moi si se plange de dureri de burtica. Trecem la regim special. Si daca nu va putea manca nimic(de asta imi este cel mai groaza), ajungem din nou la spital pt. perfuzie cu glucoza.
Mira, asa este, cu David este mai greu. Dar el nu merge la gradi ?
Ma bucur si eu, ca lucrezi, pt. ca asa te avem mai des aici, printre noi. Desi, mi se rupe sufletul cu gandul la copilasii tai.
Cristina este obisnuita cu mersul meu la serviciu, dar, uite acum, cum este bolnavioara, ma suna si plange....abia asteapta sa ajung acasa, la ea.
Of, of...ce frumos dar si ce greu este sa fii mama !

Pentru Barbye - una dintre noi ! Trebuie sa ajuti !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
multumesc pentru gandurile bunesi multa sanatate puiutilor bolnaviori

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fete!

Iri,felicitari!Sa fiti sanatosi si noul membru al familiei sa va uneasca si mai mult!

Scorpiute,noi ne revenim incetisor...
Cuscrita draga...Luana si-a revenit foarte bine:urla,se da cu curu' de pamant,ne pune la colt pe toti,tipa,alearga prin casa,joaca fotbal prin casa cu ta-su si fra-su....asa ca nora matale e de la foarte bine in sus....Ce face ginerelu meu roscovan?Cum ii merge cu gradi?E ok?Tu cum te mai simti?Pupa fata cuscrita si ginerelu frumos!
Nina...bine ai revenit!Mah,da' ce surpriza mi-ai facut cu apelul la telefon....No comment!E racita si Cristina?Uf!Sanatate va doresc!
Monica,multam'!Partea cu suflatul nasului si pe mine ma termina ...psihic!Atata ma rog de Luana sa sufle nasul si ii arat pana imi ajung mie mucii in gura.....si tot degeaba...Sanatate multa sa aveti!
Mira,asa suntem noi specia asta umana numite mame:cand ii avem pe gorobeti langa noi....ne innebunesc de cap cu energia lor,iar cum au plecat olecuta de langa noi imediat ne ingrijoram si ne intrebam ce o fi cu ei.Sanatate multa la puiutii tai si voua!
Gaby,cum e?Ti-ai mai revenit cu raceala?
Adriana,sanatate la pilotel!Si el a furat-o de la gradi?

Na fete,va pup cu drag dintr-o dimineata pisacios de ploioasa si va doresc la toate tot binele din lume.De nu ne auzim pana luni,va doresc weekend frumos!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Am aparut shi io sa ma mai pling putin... dar m-am razgindit... "problemele" mele imi par neinsemnate acum dupa ce am citit prin ce trece Nina cu fetita cu stea in frunte
Nina sa-ti dea Dumnezeu multa putere si sa reusiti sa treceti peste perioada grea, trebuie sa iti fie foarte greu sa stai la servici stiind ca te asteapta puiul bolnavior acasa...
As putea sa iti dau niste sfaturi pt burtik dar nu stiu dak le poti pune in practica la Cristina....si noi am trecut prin niste zile kk-cioase, abia am scapat si suntem la regim acum, supa de morcov cu orez, hidrasec, calciu carbonic, lapte schimbat cu lapte fara lactoza...

Daca ii poti da calciu carbonic sa stii ca este foarte bun, iti spune la farmacie cantitatea pe care i-o pti da la virsta ei.

Sanatate multa Cristinei!

Fetelor va pup pe toate si fug la teo ca da semne de trzire din somnu' de frumusete

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor !
Sunt in trecere pe la birou, caci Cristina ma asteapta sa stau langa ea. S-a deranjat la burtica, intr-adevar si ni s-a recomandat praful Smecta. Si a trebuit sa-i scot si siropul Nurofen, caci contine indulcitori. Numai ca, a dat afara si supozitorul Novocalmin si am ajuns la pastile de Paracetamol, daca va mai fi cazul de febra, caci de azi-noapte nu a mai avut.
Mai greu este ca nu prea vrea sa manance, ii tot dam cu paine prajita, sticksuri, mar sau banana. Sper sa reusesc la pranz sa o fac sa manance orez si morcov fiert.
Nu stiu cum este cu calciu carbonic, Laura. Diabetologul de la Buzias ne-a facut recomandarile ce le-am scris mai sus.
Scrie-ti plangerile, nu te sfii, problemele sunt probleme indiferent ale cui dintre noi sunt.
Sa ne "revedem" cu bine, luni ! Va imbratisez is va pup pe toate !

Pentru Barbye - una dintre noi ! Trebuie sa ajuti !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Nina, de unde mai des, ca nu mai ajung nici atat ca pana acum, la lucru nu prea pot, acum ca avem pauza de la 12 la 1, ieri si azi am ramas la firma sa mananc, dar ma mai duc cu copegii la restaurant altfel si seara cand era programul meu de DC nu mai am chef sau altele de facut. Sanatate multa la Cristina!
Imi pare rau sa aud ca sunt iarasi copilasii bolnavi! Monica, nu-i dai ceva de imunizare?? Daria a facut iarna trecuta de nu stiu cate ori otita, de 4 ori i-am dat antibiotic, apoi i-am cerut la doctor sa-mi dea Bronhovaxon, i-am dat 3 luni. Acum o sa vad cum o fi iarna asta.....pana acum am scapat, dar e inca frumos si cald afara, cum da putin frigul parca ii vad pe toti 3 cu muci la nas
Laura, ti-am admirat grasana!!!.....spune-mi si mie reteta, ca a mea fata...a mare.....la 22 luni avea fabuloasa greutate de 9,2 kg!!! Acu de vreo 2-3 saptamani iara nu mai vrea nimic sa manance!!
si cu leganatul cum mai e???? doarme mai bine????.......stiu si eu cum e!, David la meu pana la 1,5 ani a dormit numai cu mine langa el, si trecea si cate o ora pana adormea, noaptea se trezea de n-ori.

sanatate la puiuti, va las ca mi s-a terminat pauza

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Franta aug-sept 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nina, imi pare rau sa aud de cristina.e bun smecta.iar pentru febra eu zic ca si sosetele cu otet sunt sfinte mai ales ca nu tine cu supozitoare.eu numai novocalmin si sosete reusesc sa-i scad febra.nurofenul mi-l vomita.acum mai avem ceva tuse dar tot de la muci.i-am luat si un ceai din muguri de pin sa-i fac cu lamaie si cu miere poate reusesc sa-l pacalesc.
laura, pupici lui Teo.
ana, iar mi s-a spart dimineata pampersul.a baut pilotul 3 biberoane de ceai peste noapte.nu pot sa-l fac sa bea apa ca ar bea mai putin, dar si la cresa tot numai ceai le da si poate de aia nu vrea nici acasa apa.era ud pana la piele de atata ceai.si asa patesc in fiecare dimineata pentru ca peste noapte nu as putea sa-l schimb de pampers, iar cu olita cred ca ar sta toata noaptea pe ea la cat bea.
azi am fost gospodina, am facut curat, am spalat si 2 feluri de mancare.mama mi-a facut doar ciorba ca nu am mai avut chef.
la noi e tare innorat.sta a ploaie, dar deocamdata nu a dat nici un strop.asa cred ca va fi si in we.sa vedem pe unde ne plimbam.
va pup pe toate si va doresc un we minunat.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU FELICITARI!

Am fost la doctor am aproximaativ 5-6 saptamani,deci la iceputul lunii iunie se pare ca va aparea...
Eu sunt bine,doar ca as dormiiiiiiiiii cat cuprinde,ma simt extrem de obosita(fara motiv)si am greturi,nu vomit insa(saraca Elena).As manca mereu,dar cand vreau sa ma apropii de mancare sau mi-o inchipui am greturi.Cel mai des as manca braza sarata(feta) sau placinta cu branza,alune sarate...si ciorba.In rest...
Facand diferenta,cu Iris nu eram asa,as fi mancat orice la orice ora motiv pentru care m-am si ingrasat mult.Ma gandesc o fi baiat?Voi care aveti baietei cum era?Acum nu reusesc sa manac dulce,sa beau cola de ex,cu Iris era bun tot.
Ai mei vor toti baiat sau zic ca va fi baiat.Eu nu am nici un sentiment ca va fi baiat sau fata,deocamdata.Iarasi ciudat ca la Iris am stiut din secunda 2!!!!
Nina ai grija de ingerasul tau si sa va dea Dumnezeu multa SANATATE ,iar de tine ce sa zic ma uimesti mereu cu puterea ta si cu atata bunatate!
Elena,sora mea de suferinta,tot tu vei scapa prima
Ana tot in verva mare vad si multumesc de urare si eu sper in mai bine!
Adriana,sanatate multa la baiat si lasa ca ne urmezi tu...
Mira mama noastra eroina,servici usor si pupa "gasca"
Monica te pup si pe tine.
Si pe taote scorpiutele mai vechi si cele mai noi cu care nu cred ca am avut ocazia sa schimb pareri,dar poate ma revansez.

PS.Alta chestie fetelor,tot ciudata,nu mai am nici un chef de sex,ba am repulsie,nu credeam ca EU voi ajunge sa spun asta vreodata!!!hormonii astia...

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Mira, multumesc pt intrebare in ultimele nopti nu cred ca am reusit sa dorm 3 ore/noapte... ma trezeste si la o jumatate de ora nu mai stiu de la ce i se trage... de la dinti, de la kk-re, de la intarcat, nu mai stiu... si ziua si noaptea este la fel
Acum am leganat-o in brate aproape o ora si i-am cintat de nici saliva in gura nu mai am
dak o tinem in ridmul asta nu stiu cit mai rezist... asera i-am dat si un sirop CALMA BABY (ptcolici, eruptii dentare si insomnii) nici un efect...la un moment dat ma gindeam ca poate ar fi trebuit sa beau eu siropu' poate de fapt e pt mame disperate

Imi este foarte greu... parca este din ce in ce mai greu in loc sa fie invers
ma doare capu' mereu si nu imi mai trece cu nimic

si dupa toate astea ieri am plecat cu ea la policlinica din cauza de diaree si am avut si un incidet (nu vreau sa ii spun accident) cu masina

noi fetele stam pe bancheta din spate a masinii, Teo sta in scoica ei...pina acum nu am legat scoica cu centura de siguranta si nici pe ea nu am legat-o de scoica cu centurile aferente...
Asa, mergem noi linistiti si cu viteza f mica pt ca erea f aglomerat ( pe la Unirii)si ne taie unu fata ... nu ne-am lovit dar Teo a cazut din scoica si eu nu am putut sa o prind a aterizat intre scaunele din fata, nu a patit nimic dar s-a speriat foarte rau si eu la fel, am tremurat 2 ore si mi-am jurat ca nu mai fac asa si de acum incolo o voi lega cu toate centurile posibile....daca aveam viteza se putea intimpla exact ca in reclama aia de la tv

V-am povestit sa tineti cont si sa nu faceti ca mine niciodata !!!

Gata se trezeste...si mai aveam ceva sa va spun...sper sa nu uit pina data viitoare
Va pup

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput