Minunatele Scorpiute (38)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut dragele mele,
Iar in fuga p-aici....Suntem acasa,de luni,in concediu medical....ca scorpiile familiei,adica Luana si cu mine,am furat gospodareste o viroza respiratorie de toata frumusetea.Luana a luat-o de la gradi si eu de la Luana....
Asa ca suntem pe antibiotic,ca s-a lasat cu febra si ne revenim incetisor.
Nu am avut vreme sa va citesc,dar promit sa recuperez de saptamana care vine.
Va pup pe toate-toate si va doresc numai bine si sanatate!Fug ca ai mei deja au ceva de impartit in sufragerie,ca pana acum au jucat fotbal....Pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

FETELOR SUNT INSARCINATA!!!!

Pana la urma intarzierea era...bebe,nu dereglare!
Nu o puteam lasa pe Elena,singura

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut fetele!
Irina, deci nu trag singura toate simptomele maternitatii! Sa va fie de bine si sa ne trezim in aprilie cu bebei sanatosi!
Ana, cuscro, aveti grija de voi si sa va faceti repejor bine de tot! A inceput distractia dupa cum se vede, pe mine inca m-a lasat George in pace cu racelile (sa nu vorbesc in ceas rau)!
Gaby, spor la treburi, si m-ai pus pe ganduri cu cadoul... cred ca vreau sa am o zi fara greturi... oare cer prea mult? In alta ordine de idei... ma mai uit prin magazine si mai vad, poate ii sugerez eu ceva sotului meu legitim si cu acte...
Mira, apoi esti viteaza, cred si eu sa protesteze copiii! Fiind invatati non stop cu tine... Insa macar iesi si tu din rutina! Spor la treaba si multa putere iti doresc!
Georgi, toate se fac, incetucu', spor sa ai si bani!
Adriana, cum mai e Razvan? Sa stii ca si sotul a spus ca data viitoare se duce el la sedinta... ca prea se cer bani in prostie la noi... sa vezi ce ordine face!
Monica, cum e Ruxi? Ce parfumel ti-ai luat? Eu am deja 2 faine si trebuie sa ma orientez spre altceva!
Va pup pe toate, sper sa ajung mai repede acasa azi ca... pocnesc de cap!
Nice day! Elena

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

I'm back, fetelor ! Va imbratisez si va pup pe toate, toate !
WOW, ce primire frumoasa mi-ai facut, Iri ! Sa fie intr-un ceas bun ! Sanatate si sarcina usoara !
Chiar ca te poti lua de mana cu Elena, si la nasterea din aprilie, daca in iulie ai avut UM. Ce fain de voi !
As fi vrut sa ma alatur si eu, voua, dar diabetul Cristinei nu este intotdeauna echilibrat, adeseori ne da mari emotii. Desi, tare mult mi-ar mai fi placut sa mai am un copilas. Trebuie, insa, sa ma multumesc doar cu puiuta mea cu stea in frunte, cum atat de frumos ii spune, Laura.

La multi ani, Alin !
Sa cresti sanatos si voios, sa ai o copilarie ca-n basme !
Felicitari, Lory !
Sa va traiasca si sa va bucure mereu sufletele, minunea voastra !
Astept pozele !

Precum v-a scris Ana(tare mi-a placut vocea ta, m-am emotionat si eu, cand am vorbit[), abia asteptam sa intru sa va citesc. Mi-a fost un doooor de voi...
Noroc, ca am prins o vreme placuta, acolo, doar ziua prea scurta ne baga mai repede inauntru, seara. Insa, programul, a fost incarcat, nu aveam timp de plictiseala.
Trezirea la 6:30, glicemie, insulina, mic dejun, sala de sport.
Ora 10, glicemia, gustare si 1 lectie de dietetica si inca 1 de educatie medicala(legat de diabet si tratamentul cu insulina).
Ora 12:30, glicemia, insulina, pranz, odihna.
Ora 16, glicemia, gustare si afara in parc sau la sala de sport.
Ora 18:30, glicemie, insulina, cina si...camera de joaca.
Ora 22, glicemie, insulina si ultima gustare, somn si in unele nopti glicemie la ora 12 si la ora 3.
Am avut colege de camera o mamica si fetita ei de 4 ani din Codlea(Brasov), asadar, Cristina a avut partenera de joaca, desi, n-o prea atragea, fetita. S-a simtit bine, dar in ultima sapt. abia astepta sa plecam acasa la tati, incepuse sa numere zilele ramase. Iar dupa reintalnirea cu tati a facut o glicemie de 300 si ceva. Asta ca sa vedeti ce inseamna emotiile(atat negative, cat si pozitive) pt. un diabetic.
Ma bucur, insa, ca i s-a marit aportul glucidic, caci prea subtirica este zana mea. Iar eu am venit cu un bagaj de cunostinte mai incarcat, ceea ce ma bucura enorm. Voi avea ce sa-i transmit mai departe Cristinei, sa invete sa-si gestioneze cat mai bine boala asta....afurisita.
Ieri a inceput si Cristina gradinita, dar, deja, azi a luat o pauza, caci avea greata si febra de dimineata si se pare ca are rosu in gat, dupa cate mi-a zis mama ca i-a zis si ei, doctorita. Cum a facut....nu stiu !! Caci o ferim cat putem de lichide prea reci, mancare rece de la frigider sau aerul prea rece al diminetii, caci abia ieri a iesit de dimineata la gradi.
Acum, asta e, glicemiile sa i le putem controla si mentine bune.
Cam asta ar fi despre noi.
Laura, multumesc pt. vorbele frumoase scrise despre mine. "Cine se aseamana, se aduna."
Imi pare si mie rau pt. pierderea lapticului pt. Teo, dar e bun si aproape 5 luni decat deloc. Si, felicitari pt. primii 2 dintisori !
Cristinei i-au iesit inainte cu 1 zi de a implini 4 luni, 2 deodata. Si de atunci nici n-a mai luat bine in greutate, din cauza agitatiei. Mai greu a fost, insa, cu incisivii centrali de sus iar mai apoi cu maselutele si caninii. Asta ca sa stii ca, poate ca...greul abia incepe, asa cum a fost si la noi. Am sa te sun intr-una din serile astea, numai sa o vad pe Cristinuca ca-i mai bine.
Imbratisari si pupici dulci pt. voi !
Elena, ma bucur ca bb sta cuminte in burtica si sarcina merge bine ! Iti tin pumnii sa scapi mai repede de trim. I, daca se poate.
Georgi, ce inceput si ce sfarsit de saptamana ai ! Te-ai acomodat cu serviciul, cu programul ? Zambareata iti simte lipsa, seara, cred. Bravo, ei, curajoasa mica, ce nu plange la gradi !
Adriana, e bine, totusi, bravo, pilotistului pt. cresa ! Ai baiat mare, ce mai !
Monica, sanatate micutilor tai, caci tare greu mai este cand ne sunt bolnaviori micutii !
Ce aventura cu bb-ul Ruxitei ! Nu s-a ales cu 2 bb-ei, pana la urma ?
Piticutz, poate te molipsesti de la noi sau de la gravidutzele noastre si vrei bb mai repede.
Sa stii ca si eu stau cu forumul DC deschis tot programul de 8 ore de la serviciu si cand am timp mai trag un ochi pe forum. Cred ca la fel as face si acasa. Numai loc sa am de sotz si copilas, caci vad ca e greu sa intre de acasa, pt. unele fete.
Gaby, daca ai renuntat la magazin, cu ce te ocupi , acum ? Sau te refereai la magazinul on-line ?
Hm...trebuie sa plec, mai am un comision de facut, inainte de a merge acasa.
Daca am uitat pe cineva, imi cer scuze, am scris in graba.
O seara cat mai faina, cu familia, va doresc ! Pe maine !

Pentru Barbye - una dintre noi ! Trebuie sa ajuti !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

irinaaaaaa... sifelicitari, sarcina usoara si bb sanatos
nina, bine ati venit acasasi sanatate multa cristinucai
la multi ani! alinsa cresti mare si sanatos si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti in viatza
elenaai "tras piciorul dupa tine"
anasi sanatate multa si tie si luanei
adriana si vouasi sanatate sa va faceti bine repejor
georgi azi ai avut zi grea dar las' ca acush vine we-ul

noi am fost la dr la control azi si ruxi in sfarsit a scapat de otitaacum trebuie sa icnercam sa ne ferim de mucisori macar pana invatam sa suflam nasucul
alex este alergic clar, azi noapte iar a tusit si l-am luat si pe el cu noi la dr care a zis ca daca si dupa tratamentul asta tot a tusit trebuie neaparat sa-i facem testul pentru alergii...asa ca nu mai scapa de intepaturi...maine cred ca sunam pentru programare.
va pup pe toate
sa aveti o noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Mai fetelor, cred ca eu plag mai mult decat copii!!, tot la ei mi-e gandul toata ziua......ufffff mi-e asa dor de ei,, cand ajung acasa tabarasc pe mine, nu mai ma lasa nici sa respir. Selin e totala, rade si tremura de numai poate cand ma vede, ii trece pe moment orice suparare sta si singurica numai sa ma vada pe langa ea, altfel tot in brate sta!....David ma intreba in fiecare seara daca manie mai merg
Da,Gabi, merg cu trenul, asta era si ideea mea dar nu cunosteam orasul pana am gasit gara, am masurat distanta pana la firma, de azi mi-am facut abonament si e mult mai bine
......si culmea sunt mai odihnita cand ajung acasa decat cand stateam toata ziua acasa, cred si eu daca abia imi misc fundul de pe scaun si asta numai ca sa merg in pauze.
...dar cred ca voi renunta la 1-2 zile e prea mult vreau sa stau si cu copii!
Irina, felicitari pentru bebe!!!, o sarcina usoara si un bebe sanatos.....si las-o mai moale cu stresul!!!!
nina, bine v-ati reintors acasa!

Hai ca sunt in urma cu cititul, mai revin ca acu m-.am apucat de spalat, asa ca am timp pana la 12

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Franta aug-sept 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dimineata la toata gashka!
De azi intru in 12 sapt., asa ca ma apropii (sperrrr!!) de finalul perioadei cumplite. Imi doresc sa am o ora pe zi in care sa ma simt bine, dar ce a fost mult a trecut...
Lory, sa iti traiasca Alinutul, deja e maaaare! Cum a reactionat la cadouri?
Irina, cum te simtiiii?
Mira, buna solutia cu trenul, si imi imaginez ce bucurie e pe copiluti cand te vad. Daca si Selin reactioneaza asa..., inseamna ca le lipsesti!
Nina, bine ai revenit, si speram sa apara ceva pentru Cristinica, e greu de dus bolile astea. Ai noroc de copil foarte cuminte si intelegator! Ai poze de acolo?
Monica, deci nu numai eu astept wee, acum eu stau pe ace, ca pe George il doare in dreptul urechii: nu stiu de e urechea sau o fi oreion.
Cuscro, cum va simtiti?
Acum stau ca pe cuie aici si sun mai tarziu la camin sa vad ce si cum e cu el, daca nu se simte ok ma duc sa il iau. Sperrr sa nu fie nimic grav!
Va pupez ca ma asalteaza clientii!
O zi faina, Elena

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Lory LA multi ani pt Alin! sa fiti sanatosi si fericiti toti trei!

Nina bine ai revenit!

Irina felicitari pt bebe!

Neata restul fetelor cucuiete:)

Pup u all, Gaby

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ziua buna, fete minunate !
Tare faine sunt inimioarele din pieptul nostru ! Stiam eu ca scorpiutzele sunt inimoase.
Va multumesc pt. primire !
Tot am uitat pe cineva, ieri. Mira, felicitari pt. slujba !
Doamne, ce greu trebuie sa-ti fie sa iesi pe usa si sa-ti lasi copilasii in urma ! Va dura ceva timp sa se obisnuiasca, ca mami merge la serviciu, dar se vor obisnui pana la urma.
Si uite, pt. tine este bine, totusi, caci deja nu te mai simti atat de obosita. Si vor fi mai pretuite momentele petrecute impreuna.
Stii ca, se spune ca nu conteaza cat timp isi petrec parintii cu (,) copiii, ci, cum si-l petrec.
Va imbratisez si va pup pe toti cu mult drag !
Monica, cu atata tuse si eu ma gandeam daca nu cumva o fi o tuse alergica, tusea lui Alex. Orice ar fi, va tin pumnii sa i se gaseasca leacul.
Elena, am facut poze dar va dura ceva timp pana le voi developa.
Oricum, va anunt cand am poze noi.
Chiar asa, precum scria si Monica sau cine, concediu de boala nu iti poti lua ? Sa mai treaca din zilele trim.-ului I stand acasa.
Gaby, tu, cu sanatatea cum stai ? Ai scapat de migrene ?
Cristinuca mea, inca face febra. Cel putin, azi-noapte a facut, iar dimineata dadea din nou semne de temperatura, dar i-am dat imediat Nurofen si de atunci este mai bine. Doar greata mai acuza din cand in cand din cauza gatului, cred.
Sa trecem si peste noaptea urmatoare si cred ca-i va fi mai bine.
Va pup, dragi scorpiutze si poate ne mai "vedem", azi !

Pentru Barbye - una dintre noi ! Trebuie sa ajuti !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna, fetele.suntem mai bine.aseara i-am curatat bine nasul si am dormit toti super.dimineata insa mai tusea.azi l-am lasat pana la 4.sa vedem cum e.
iri, felicitari.sa fiti sanatosi amandoi.deja ma ia nostalgia unui bebe, dar sub nici o forma acum.
lory, la multi ani lui Alinut, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
elena, asteptam sa ne anunti cand misca.
nina, bine ai revenit printre noi.ti-am simtit lipsa.pupici cristinei.sa stii ca rosu se ia si din aer.mie razvan numai asa imi face ca si eu i le dau pe toate calde.eu vreau sa-l duc la orl ca prea des face.
va pup pe toate.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput