Copilasi din 2002 (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Lucia sa nu mai spui asa ...nimieni nu are voie sa te judece
Are timp destul sa se adapteze si la programul unei gradinite.
Azi Mariuca a iesit cu bebe la plimbare in parc.Aveam dubla responsabilitate.Dar am facut fatza ca am fost si cu tati.A fost o nebunie..
pupici

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Crig, hahaha, hai c-am fost de coma cu 'toamna' se vede c-am luat-o nitel razna....da serios ca puteam sa jur ca era o poezea ceva ...

Lucia, multumim de aprecieri , cam asa e ne place sa ne plimbam si nu scapam ocazia. Partea buna e ca o caram pe fimea la greu dupa noi oriunde , ca deh, nu prea se poate altfel... A propos de imunizare, cu cat faci bolile copilariei mai repede, cu atat mai bine....fiimea le-a captat pe toate din zbor de la daycare, au fost forme usoare, si din prea multa generozitate i le-a dat fara intentie si nasicii ei de 16 ani (care nu le facuse ) si sarmana a cam tras de pe urma lor.

Nicoleta, vad ca stai bine cu memoria ... si care va sa zica asa ziceam, huh ? Altceva ce mai ziceam? Nu c-as fi zis rau, si acum cred ca doi copii e ideal sa ai si nervi tari .....eu in general sint constanta in pareri , numai ca in nici un caz nu intentionam sa-i fac rapid unul dupa altul, asa ca mai e timp . Referitor la vaccin, noi ii facem unul care vizeaza cateva tulpini si se schimba de la an la an. Iar Yasmine care racea (ca deh era si imposibil la iesit afara la minus 20 - 30 grade ) n-a mai racit brusc....poate s-o fi imunizat total intre timp ? Aici ai toate sansele de calire de pe glob, in absenta antibioticului ...Nu stiu, dar vrem sa i-l facem si anul asta.

Hellene, da io subscriu la bicla , e buna si la conditie fizica pt. mine si asa prinzi doi iepuri dintr-o lovitura. Aici spatiu ai destul, numai timp sa ai

Gabbriela, tu pe unde te mai ascunzi ca nu te-am mai vazut de cateva zile? Sper ca esti bine .

Sanziana, hai ca treceti voi si de furtuna asta tropicala....am prin si noi una si-am supravietuit

Va pup pe toate

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Khristin...de supravietuit supravietuim...ca doar suntem rasa buna...hihi...
Pb mea este ca daca se intrerupe curentu (cum a fost anul trecut...in unele zone pana la 3 saptamani) ramanem fara lumina, fara AC (care e vital aici), fara mancare, fara net, fara sa putem sa ne incarcam mobilele (pt stiri), fara posibilitatea de a gati (aragazele sunt electrice) si daca ramanem fara conserve...hihi...vanam pescarusi!!!
Si inca o chestie...sa nu cada vre-un copac pe masinutza!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga



varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Sanziana, sa stii ca acum vreo 3 ani vara aici din cauza suprasolicitarii retelei, toata provincia Ontario a ramas vreo 2 zile fara curent in conditiile in care si aragazul aici e tot electric, nu mai zic ca nu poti sa scoti masinile din garaj .... si sa vezi lumea buna cum statea la lumina lumanarilor parfumate ...dar lasa ca uite-asa mai avem si noi ocazia sa reflectam cum traiau stramosii nostri, nu ? Ideea e chiar contemporana, nu numai pe vremea lu' Ceasca

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

HAhaha!! Khristin, ai dreptate!!! Noi am mai facut o data o seara romantica cu lumanari si de la fum a pornit alarma de foc...si ne-a trezit copilu care ne-a distrus seara romantica!!! Acu poate cinstim si noi in armonie!!!!

Ruxi si Khristin, voi ati facut vaccinul de varsat de vant? (chicken pox???) Ca trebuie sa il facem si noi, nu prea as vrea...dar...in fine...
La ce reactii sa ma astept???

Ah..Khristin, am vazut pozele de la bazin...super bazinul...chiar ca arata a bazin olimpic!!!! Si metodele sunt diferite!!!
Ii mai baga in apa cu vesta de salvare??? Cat de mare e apa? Ating fundul cu picioarele???
Ca sa faca pluta, la David, ii tin doar de cap...(e tare greu ca noi nu reusim acasa

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga



varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Sanziana, hai ca eu in loc sa ma apuc de lectii as face orice, as spala, as face curatenie in casa, orice, numai ce trebuie nu, asa ca uite-ma-s ...noi pt. chicken pox eram programati sa ne vaccinam la un an...dar la 9 luni am mers in RO si pana ce sa venim inapoi fiimea draguta l-a facut acolo, ca e lipicioasa tare ...intr-un fel eu ma bucur ca a facut boala, ca acum sintem complet imune
Cat despre bazinul unde mergem noi, au doua...unul cu apa mica (shallow) si acolo practica floats-urile si glides-urile, si toate celelalte miscari de siguranta in apa, si al doilea pt. copii mai marisori cu apa mult mai adanca unde nu ating fundul, in care le pune vesta pe care ai vazut-o tu, si de pe margine trebuie sa se arunce singuri, apoi ii tot plimba intr-o barca de la un capat la altul, n-am inteles prea bine scopul da' in fine .... eu am dat-o pe fiimea la inot cu un profesor ca stiu cum incepe sa se prosteasca cu mine (aveam alternativa sa ma bag si eu cu ea in apa), asa ca am considerat ca putina disciplina nu-i strica, n-as reusi nici intr-o mie de ani sa o fac sa execute ce trebuie. Vine uraganu' au ba?

Cristina


noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanzi, noi am facut toate vaccinurile, nu mai stiu exact care, sincer, dar care a trebuit sa le facem le-am facut. Pot sa caut fisa daca chiar vrei informatia exacta. N-am avut nici o mare reactie, nu iti face griji.
Cu bicicleta, am luat-o deja montata de la WAlmart si am venit cu ea. Nu ne-a bagat nimeni in seama asa ca am luat o bicla de coarne si am dus-o pana la casa:)) Acu' na ca la noi ploua, m-am dat cu bicla de doua ori. Sper sa mai apucam cateva zile, daca nu , la anul o am.

Eu am mers 5 ani zi de zi cu bicicleta cand eram studenta in California si oricum voiam sa am bicicleta si aici.

Lucia, nici eu nu cred ca trebuie sa te scuzi ca nu iti dai copilul la gradinita. Il dai cand crezi tu. Bogdan a mers de la 4 ani. Si eu zic ca se imbolnaveste mai rar daca nu e in colectivitate.

Alte noutati la noi nu sunt. Ploua si e cam urat. Ne jucam prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Khristin, eu am o prietena antrenoare de inot si nici ea nu face cu baietelul ei ...din aceleasi motive!!!
Noi incercam sa mai exersam acasa ce vedem ca fac profesorii cu el la bazin, dar cu noi nu sta...si nici nu prea ne asculta...asa ca...hihi...
Doar se arunca singur in bazin!!! Si fara aripioare si cu aripioare!!! Ii place sub apa....

Uraganul nu prea mai vine...ploua urat afara, bate vantu destul de rau, dar inca nu zboara nimic prin fata geamului!!!
Sotul meu si David au iesit nitel si cu tractoru pe afara sa faca putina miscare...si eu am facut ordine la el in camera...i-am facut si un birou!!!


Ruxi, si eu mergeam mult cu bicicleta in liceu ...mergeam la munte si o caram cu mine si urcam cu ea...Imi aduc aminte ca la un moment dat facusem niste muschi la picioare (dar nu aratau prea bine...parca eram culturista!!!) Apoi am lasat-o mai moale...si m-am luat cu altceva...hihi..
Sotul meu imi tot spune ca nu prea mai fac sport acum...si ma enervez...ca nu am timp si tare as vrea...
Inainte de David obisnuiam sa calaresc, sa inot (am voluntariat si la Crucea Rosie si vara stateam pe plaja) sa merg pe munte si cu bici...
Acum doar alerg dupa David si strang dupa amandoi!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga



varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele!
Lucia, apoi nu ai de ce sa te stresezi: sa stii ca daca aveam cu cine sa il las anul trecut cred ca si eu il retrageam pe George de la gradi, tocmai pentru ca multi parinti inconstienti isi duceau copiii bolnavi, cu antibioticul si cu tusea dupa ei. Eu ma chinuiam sa il fac bine acasa si in 2 zile de gradi la fel o lua de la capat!
Khristin, si eu i-am facut vaccinul antigripal aici, tarziu e drept, ca tot bolnav era! Si am avut noroc ca dupa ala a devenit imun si am scapat toata iarna cu el. Acum astept sa apara lotul pentru anul asta, cu atat mai mult vreau sa il feresc, pentru bebe din burtica! Stiu ca in fiecare an se schimba in functie de tulpinile de virusi "actuali"!
Sanzi, cum mai stati cu uraganul, am vazut si la noi la stiri ca va da tarcoale! Sper sa nu va afecteze prea mult!
Nicoleta, cum mai e Stefan?
Criq, eu nu am avut cum sa nu ii dau cadoul, ca l-am luat impreuna cu el, prefer sa il als sa isi aleaga el ce vrea, se bucura foarte mult cand il bagam in seama si ii cerem parerea! Oricum va mai primi una alta si atunci!
Va pupam, e asa de rece la noi si el vrea afara. Poate il imbrac mai bine si il scot in cartier!
Elena si George



Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Va multumesc mult pentru incurajari si vorbe frumoase, asa reusesc sa trec si eu peste frustrarea asta cu gradinita.Khristin, stiu ce vrei sa spui, pentru cu bolile copilariei, pentru ca inainte de a face Liviu astm adica anul trecut cand il dusesem la gradi, faceam parte din categoria aceea de parinti care ar fi mers inainte indiferent de cate raceli sau boli ale copilariei ar fi facut copilul, indiferent de cat de greu s-ar fi adaptat. Asa ziceam mereu, las ca plange ce plange, ii explicam frmos si se va acomoda cu gradi, va raci, nu-i nimic, sta acasa 2 zile, sau cat e nevoie, tratam si merge iar, va raci din nou, o luam de la capat, va face pojar, nu-i nimic, trecem si de asta si ne vom acomoda din nou, ne vom imprieteni cu toti virusii. Deci sunt foarte constienta de toate astea, insa dupa problemele cu astmul, am inceput sa ma gandesc ca e o diferenta intre cum era inainte si cum e acum, pentru ca viroze repetate pot declansa iar astmul, si acum cand suntem pe calea cea buna de a scapa de tratament frica de a ne intoarce de unde am plecat asta toamna, e mult prea mare iar eu sunt mult mai precauta. Sinzi sa inteleg ca ati scapat de uragan? Doamne ajuta!Pupici la toata lumea si sanatate!


fara drept de semnatura

Mergi la inceput