Copilasi din 2002 (27)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Mira, sincer nu stiu cum te descurci. Ma gandesc ca eu... nu m-as descurca... sau poate ca da... Uf, eu nu ma descurc uneori cu Stefan. Si mai vreau unul...
Azi am o migrena si vad lumea mai in gri...
Ce draguti copiii tai! Mie a inceput sa mi se faca frica si de sarcina... si de nastere...
Stefanul meu este mai bine, am inceput cu alt sirop de tuse... Nu tuseste deloc noaptea... Putin la trezire, putin cand da de frig... MI-a spus ca deja s-a facut bine, cand mergem la bunicii la Bacau? :))
Sper sa fie bine, am auzit diversi parinti ieri la sedinta ca au copiii cu febra, cu rosu in gat... Uf, toamna asta!
Sa aveti o zibuna.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele!
Eu cu George suntem singurei de luni, pna maine, asa ca el isi face de ap. In fiecare zi ma intreaba daca tati are pat acolo unde este si cand vine. Aseara deja nu a mai rezistat, a inceput sa urle ca el vrea sa vina tati imediat, ca s-a saturat. L-am potolit cumva, azi are de mers la ziua unei prietene (de fapt e iubita lui din grupa) care a insistat sa vina George neaparat ca el e cavalerul ei si... nu vreau sa ma gandesc ce distractie va fi.
Dimineata m-a amuzat teribil, a venit la mine si mi-a zis foarte mirat: "mami, ce burta plina de bebe ai", e drept ca am burta, dar nu e inca de la bebe, a ramas de la el. Insa am profitat sa ii povestesc ca va creste si mai mare. "De ce nu te-a taiat nenea doctor sa scoata bebe?" Pentru ca ma piseaza cu tot felul de intrebari nici nu mai stiu cum sa ii raspund si ce.
Deci Mira, orice sfat si poveste imi este de folos!
Eu am inceput sa ii du Imunogrip, si sirop de pin si vad ca e ok. Astazi am auzit tusind copii la camin rau de tot, asistenta tot ii tria.
Va pup, sanatate maxima va doresc si toate bune,
Elena si George

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna dimineata la mamicute!
Mira, ai povestit tare frumos despre copilasii tai, cred ca e foarte frumos cu trei copii! Sa-ti traiasca copiii!
Nicoleta, ma bucu ca e mai bine Stefan! La fel ptr. David si Julian care acum sunt mai bine!
Elena, distractie placuta ptr. George la petrecere (cu iubitica lui ). Sa-ti povestesc ceva de la Andrei de la gradinita. In primavara a nascut mama unui copil din grupa lui(prietenul lui Andrei), si nu l-au mai adus pe baiat la gradinita timp de 2 luni (pana bebe a facut 2 luni) ca sa nu le aduca acasa cine stie ce boala.
Am vorbit la telefon cu Andrei acum si e foarte vesel! Stie inca trei poezii (mi le-a recitat pe toate), e disperat sa NU vina acasa (ieri nasul meu, cel cu care va veni acasa a intors masina cu fata spre iesirea din curte si Andrei a zis "Sper ca nu plecam acuma!!!")
Va pup!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Catalina, ce bine! Stefan nu ar sta fara noi fara zbucium si fara multe promisiuni... Ma intreb cand oare il vom putea lasa la bunici cu voie buna...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Nu prea e agitatie pe aici, dragi mamicute!
Eu am vesti nu prea bune despre Andrei, s-a imbolnavit! Azinoapte a facut ceva febra, dar azi era destul de vioi. Mi-a zis mama ca a alergat ieri ca disperatul pe acolo cu nu's ce pistol cu apa si a transpirat destul de mult! Cica i-a dat Nurofen si sper sa fie bine!
Va pup, si va doresc weekend cat mai placut!!!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Cata, imi pare rau sa aud asta... Dar lasa ca va fi bine.
Noi ne pregatim sa plecam la Bacau, la parintii sotului meu. Sper sa fie vremea buna si sa nu patim mai rele decat am patit deja (tusea).
Sa aveti un week-end cu soare si sanatate!
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Katty, sanatate multa puiului !

Weekend placut si insorit la toata lumea

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Sanatate la pitici bolnaviori si refacere rapida...

PS: Cine vrea povesti sau muzica de pe DC in eng sa ma anunte, i le pot trimite pe ym.. nu pe e-mail.. astept PM.

toate cele bune si pitici si mamicile lor

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Dragele mele nu am mai reusit deloc sa intru pe DC, de zile bune. Va multumim mult pentru urari. Carina s-a distrat de minune de ziua ei si a primit multe cadouri. A fost incantata de tort si era sa manance lumanarea, pentru ca a crezut ca e din ciocolata alba.Cand voi avea putin timp am sa pun cateva fotografii. Pentru mine a fost ingrozitor de obositor, numai in bucatarie am stat.Sper la anul sa sarbatorim la gradinita sau vreun loc de joaca.Ii place caruciorul, de fapt le place truturor fetitelor si mamicilor lor.
Intre timp, a trecut si ziua mea, pe care am sarbatorit-o prin munca. Am avut doua zile de seminarii intense. Mi-am servit colegii de la seminariu cu ciocolata, familionul cu o salata de fructe, iar colegilor de la serviciu le-am promis pentru luni prajiturele si tort. Asa ca in we asta am de bucatarit.
Voua va povestesc copiii de la gradinita? Ca mie Carina nu-mi zice nimic, sau ma minte.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

nadina asteptam pozele.. si ma bucur mult ca Domnisoara Carina a avut o zi de nastere frumoasa cu petrecere
Eu anu asta ii tin ziua la gradi si gata .. scam de deranj si de pitici in capu meu

September 22, 2006, poze recente cu julian.. a data mania pozelor in maine ... vizionare placuta

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput