--> --> -->

Copilasi din 2002 (27)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ce de piticuti bolnaviori... se vede ca s-a racit afara.. va doresc la toti insanatosire grabnica si sa nu mai raciti mult mult mult timp de aiciincolo.
Am vazut si pozele toate care au fost puse pe subiect , sinzi ce scumpic e David ... mira mie mi se parte ca arata foarte bine copilul, de ce iti faci probleme?
lucia sa ii spui ninei salutari din partea mea si ca le pup pe amandoua.

noi suntem bine, am scapat de tot si de raceala si de muculuti si de tusa, suntem ca noi acuma, julian a fost la gradi ieri si tare bine s-a simntit, exceptie ora mesei au uitat invatatoarele ca i-am pus pachetu la rece la frigider si i-au dat sa pape doar biscuiti , era rupt de foame cand am ajuns cu el acasa.

pe toata lumea si sanatate

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si David e bine...nu mai avem nimic...!!!

Eu am vb in Ro sa imi trimita si mie cineva Imunobaby...nu stiu daca din cauza lui...sau nu...dar Am trecut de inceputul gradinitei si iarna anul trecut!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

ma bucur ca e si David mai bine..

cateva poze recente AICI

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Si Stefab este mai bine...dar nu i-a trecut de tot, tusea a inceput sa rupa binisor, pana luni sper sa fie si el ca nou. Azi schimb siropul de tuse, dar am fost la 2 farmacii si nu am gasit, si erau mari... City Plus si Sensiblu... Mai incerc in centru, desi azi nu stiu cand voi ajunge... avem sedinta cu parintii...
Acasa ieri dupa-amiaza a dormit copilul meu, dar luni la gradi nu a vrut, nici vineri... Azi i-am zis ca daca doarme ii duc o surpriza. Sa vad daca tine. Sper sa doarma, sigur e obosit... Of, copiii astia incapatanati!
In rest s-a comportat foarte bine acasa, desi nu a iesit deloc afara.
Ma bucur ca David si Julian s-au insanatosit.
Sa aveti o zi excelenta!
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Buna dimineata mamici de pitici draguti !
La multi ani Carina ! Stiu ca e cam tirziu dar mai bine mai tirziu decit niciodata ! Sa cresti mare, sa fii santoasa si sa ai parte numai de bucurii !
Sanatate si puiutilor bolnavi.

Elena si noi ii dam Imunogrip lui Bogdan, la sfatul pediatrei. Asta trebuie dat cam toata iarna, 4 zile da, 4 zile ba. Noi pe linga asta ii mai dam Broncho-vaxom si dupa ce terminam cu el a zis medicul ORL-ist sza-i dam Septilin (daca v-am mai spus, scuze).

Nicoleta, pt. tuse e f. bun si siropul de brad sau de pin, poti sa il dai pe linga siropul de tuse utilizat. De asemenea un sirop bun e cel homeopat Stodal. Si ceva fffff bun pt. git si care lui Bogdan ii place f. mult sint pastilele GoSept. Noi (parintii) il folosim de mult si de curind am inceput sa-i dam si lui Bogdan.

Despre noi, sa va spun ca l-am masurat zilele trecute pe Bogdan si are 104 cm (la 3 ani si 9 luni), iar la kg ne situam tot intre 17,5-18.
A inceput sa se obisnuiasca cu gradinita, ii plac orele de muzica. Vine un profesor de pian si le cinta si ei cinta cu el. Deja Bogdan a luat 3 premii la muzica. Nu stiu daca a luat numai el premiu, sau a fost o kestie generala, de au dat la toti copilasii. L-am rugat pe sot sa se intereseze, ca el merge sa-l ia. Acasa zapaceste CD-urile, asculta muzica (Cutiute muzicale), danseaza, iae in ultimul timp a inceput sa si cinte . Poate o sa auzit peste citiva ani de un nou solist de muzica usoara .
Am vazut lucrarile din Atelierul piticilor. Mi-au placut tare mult, le-am listat, am facut un dosar si o sa facem si noi acasa, numai ca deocamdata nu prea avem cind, nu putem decit in weekend ca ziua sintem la gradi pina pe la 18-18.30, iar seara iese in parc cu bunicii. In curind o sa fie prea intuneric si prea frig sa mai iasa afara seara, asa ca vom avea timp. Si Bogdan deseneaza, decupeaza si lipeste. Ii place tare mult, numai ca inca avem de lucru cu desenele .
Mai trebuie sa cumpar si materiale pt. aceste lucrari, sa vad de unde le voi lua.
O sa va urmaresc in continuare, sa vad ce mai faceti

Gabbriela, sint in lista, ca sint membra veche . Nu ma mai tii minte ?! A fost un moment in care ziceai ca te retragi de pe DC ca sa ai timp mai mult pt. tine si pina sa zica Nina ca preia listuta cu copilasii nostrii ma oferisem eu ca nu avea cine altcineva. Eu nu am asa mult timp de forum, sint si lenesa citeodata, asa ca a fost mult mai buna solutia asta .

Sanatate multa tuturor copilasilor si chiar daca nu scriu des, sa stiti ca va citesc.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
In pauza am mers la farmacie si am cumparat Rhinathiol, sirop de pin, Melcalcin (o chstie interesana pentru copii). Sper sa fie ok Stefan, in week-end vrem sa plecam la parintii lui Adrian.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta

Servus.
In pauza am mers la farmacie si am cumparat Rhinathiol, sirop de pin, Melcalcin (o chstie interesana pentru copii). Sper sa fie ok Stefan, in week-end vrem sa plecam la parintii lui Adrian.

Nicoleta, eu am luat in copilarie Melcalcin. Taaaare bun era .

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Mergi la inceput

karina, da da acuma imi amintesc... eu tot dispar si apar pe DC, depinde de timpul meu dispar cu lunile si nu intru nici sq citesc sau cu saptamanile...
nicoleta sanatate la pitic scump si sa auzim vesti de bine curand.

- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Elena, daca tot n-am somn....iaca vin cu povestitul.
.....cand eram gravida cu Daria, David nu stia prea multe, doar ca mama are un bebe in burtic si daca e fetita o s-o cheme Daria, cand s-a nascut a fost tare bucuros si foarte curios....nici vorba de gelozie. O gaseam adesea, cum dormea in scaunelul ei, inconjurata de masinutele lui David, pe care i le dadea sa se joace si pe care spre disperarea lui Daria nu le putea tine nici macar in manute......bineteles asta a tinut atata cat Daria a fost bebe, acum e alta poveste. Cand a inceput si ea sa stie mai multe s-au inversat rolurile, David ii lua tot ce avea in mana pe motiv ca sut jucariile lui. L-am invatat sa-i dea altceva in schimb daca vrea neaparat jucaria de la ea.....a cazut si chestia asta, Daria are aprope 2 ani si nu mai accepta orice.......si sa te tii atunci urlete si palme, dar nu e pe departe vorba de gelozie, doar cearta intre frati.
Curios, acum acasi metoda o aplica Daria lui Selin, doar ca pe ea n-a invatat-o nimeni, o stie din proprie experienta.

Cand am fost gravida cu Selin, cu toate ca n-a trecut decat 1 an de la Daria, David a fost muuuuult mai interesat de burta mea si de bebe, in fiecare zi ma intreba ce face, daca doarme sau nu unde-i capul, manutele, picoarele, cateodata dimineata vea la mine in pat fara sa spuna un cuvand, ma descoperea , imi ridica bluza de la pijama si imi mangaia burta, cica ii face masaj la bebe.
In schimb la Daria am remarcat o umbra de gelozie, nu neaparat pe Selin sau pe David, are momente cand isi vrea locul....in brate la mama sau la tati, deobicei la acela care tine pe unul din ceilalti doi in brate. Se intampla destul de rar, deobicei o iubeste la nebunie pe Selin, o pupa si se joaca cu ea, cred ca daca era mai maricica m-ar fi ajutat cu Selin. Ce mai asta mica e rasfatata familiei de pe acum,!!!! dimineata cum o vad sar pe ea amandoi, daca au ajuns sa se si certe pe ea, saraca , unul o trage intr-o parte celalalt in cealalta care sa o tina mai mult in brate!!, cum o aud ca e trezita, fug in camera, Daria care nu spune mai nimic, fuge repede la usa, vine la mine iar la usa, sa nu cumva sa o las prea mult sa planga!!!

Sigur George se va bucura mult, o sa vezi!!!, mai asteapta putin sa se vada burtica si o sa inceapa cu intrebarile!!!, nu-ti mai fa atatea griji ca nu ai de ce,

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Franta aug-sept 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

nicoleta si Gabbriela, nu-mi fac eu prea multe griji ca e slab, nici nu are cu cine semana gras, seamana pe sotul meu, in familie la el toti sunt asa, iaca la mine in familie, femeiile sunt mai plinute dar si taica-meu tot asa e....mama tot timpul spunea ca el manaca jumatate si noi fetele (eu, sora-mea si mama) cealata jumatate....si tot slab e.
Sanatosi sa fie, ma gandesc si eu cu groaza ca vine iarna si parca vad ca iar o luam de la inceput cu bolile....fetele deja au inceput cu nas infundat si plin de muci!

Si eu le-am dat la cei mari in primavara bronho-vaxon pentru cresterea imunitatii, dar a treia luna am tot uitat sa incep asa ca m-am lasat, cred ca o sa mai cumpar una din Ro sa reincep poate si Imunogrip, mai am ceva aici, doar ca mi-e groaza sa incep ca nu vor sa-l bea si nu stiu cum sa-i pacalesc

Azi am fost la Mac (mergem fff rar) cu David, azi dimineta i s-a pus pata si n-a mai tacut, si cum aveam niste bonuri de reducere ...si masina la scara, ne-am dus. E de groaza cand nu mai are rabdare si-si doreste tare mult ceva. De dimineta a inceput " si cand mergem??", i-am explicat ca e inchis de dimineta, ca inaite merge la gradi, vine acasa, mancam culcam fetele si dupa aceea. Numai ce am culcat fetele, mai sa le trezeasca sa plecam. si bineteles acolo n-a mancat mai nimic, ca deobicei, a dus-o si pe Daria pe topoganele alea de n-a mai stiut fata sa vina inapoi, mai sa ma bag eu dupa ea. Interesant a fost doar masinuta care a primit-o in meniu, dar cam dezamagit ca nu era cea rosie care si-o dorea.

Va pup, va doresc o noapte linistita, si multa sanatate!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Franta aug-sept 2006

Mergi la inceput