rinita alergica

rinita alergica | Autor: cookyy

Link direct la acest mesaj

sufar de mai bine de un an de nemernicia asta de rinita, am tratat-o de nu stiu cate ori am tot fost pe la doctori. acum as vrea sa merg la doamna prof jeana Rodica Radu de la malaxa insa as vrea daca ma poate ajuta cineva sa stiu daca are si cabinet particular pentru ca mi-ar fi mult mai usor fara trimiteri si alergari si stat pe holuri..
daca a fost cineva sau este in grija dansei poate imi puteti spune si cum este ca persoana ca sa stiu la ce sa ma astept sau cate ceva detalii pentru cand am sa ma duc...multumesc anticipat...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Are cabinet particular, dar nu mai stiu adresa. Am fost cu copilul dar pe mine nu m-a multumit.
Are faima, vine multa lume... Poate sint eu mai altfel, dar nu as mai merge acolo.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Rinita alergica, story of my life!!!!

De ani buni stau cu picaturile de nas in geanta, si nu mai scap de ea. Am fost pe la doctori, am facut tratamente, am luat pastile, si nimic. Nici chip sa ma vindec.
Daca aud de la voi vreo poveste de succes, ar fi super. Deja incep sa ma obisnuiesc cu idea ca asa o sa traiesc toata viata...

Cookyy de ce prof. Radu asa buna? La ea nu am fost.

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookyy spune:

pai mai am varianat doctorului filip dar ...ma mai gandesc ca am inteles ca e un pic mai scump tratam la dansul...dr Radu mi-a fost recomanadata ultima oara ca cica pe asta ar fi mai implicata..eu am si astm asa ca i-e din rau in mai rau deci trebuie sa fac ceva ca nu mai pot..si cand incep cu stanutul....m-am saturat...ai luat antihistaminice?eu am luat cred ca pe total vreo 6 luni si nimik
si ma simt asa rau cand incep ma doare si capul si-mi curg ochii si dupa ce-mi trece sunt ca-n transa ma pun sa dorm ca nu stiu de mine...si tu patesti la fel?

Mergi la inceput

La mine se manifesta cu nas infundat - de aici si picaturile, si cu stranut. Cind ma apuca o serie de stranuturi, imi ies si creierii afara. Mucoasa este foarte uscata, si tot nasul ma maninca si ma ustura. Aveam o perioada cind de la suflatul nasului imi curgea singe.
Am luat antihistaminice de tot felul, si mai ieftine si ma scumpe, si de la noi si din strainatate. Am facut tratament combinat cu anumite picaturi de nas speciale pentru rinita alergica. Si degeaba!

Am facut la un moment dat un tratament cu lumina rosie. E un aparatel (care am inteles ca nu se gaseste in Romania) care are 2 leduri pe care ti le bagi in nas si incep sa emita o lumina rosie de o anumita intensitate. Dureaza 4 minute repriza si trebuie sa faci de 3 ori pe zi. Toate bune si frumoase la inceput. Functiona perfect, nu mai aveam nimic! Am zis ca l-am apucat pe Dumnezeu de un picior. Toata minunea a durat vreo 2 saptamini, dupa care s-a obisnuit organismul si acum nu mai are nici un efect...

La tine tine de anotimpuri? Adica ai descoperit la ce esti alergica? La vreun tip de polen?
Eu am luni cind sunt mai rau, luni cind imi e mai bine. Cred ca am alergie la orice, incepind de la praf si terminind cu aerul conditionat de la birou (e din ala de tip industrial cu guri in tavan pe tot etajul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Cokyy si eu urmeaza sa merg la D.na Rodica Radu cu copilul. Stiu ca are si cabinet privat insa nu am adresa, asa ca tot la Malaxa vom merge.

Atat eu cat si piticul suntem alergici la praf si de aici si rinita alergica. Eu mai sunt si astmatica pe deasupra.

Ce pot sa iti spun din experienta personala (am alergie de la 3 ani!) este ca nu prea se poate trata. Poti doar sa mai elimini din efecte. Ideea este ca, pentru a scapa de ele nu poti sa faci altceva decat sa atenuezi cauzele, in masura in care este posibil. Cat mai putin praf, camere bine aerisite, daca ai reactii si la aerul conditionat atunci cand poti sa stai fara etc.

Daca esti insa alergica la polen, nu prea ai ce sa faci. Am vazut la farmacie picaturi speciale (la Sensi Blu) insa nu le-am incercat.

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookyy spune:

eu sunt alergica la praf, la detergenti, la parfum la propria pisica , la mucegaiuri, umezeala si frig mai trag si cate o criza de astm ca si la colorantii din vinuri... fac dermatite atopice frecvent deci terenul e cu probleme, la polen din fericire nu sunt..Ramona de ce nu ti--a placut? se poarta urat?face nazuri?preturi mari?nu a reusit sa faca ceva pentru bebe tau?..eu ma duc joi dar..nu stiu cu ce ar trebui sa ma duc la un doctor care e prof?si inca ceva?dca am trimitere mai platesc consultatia la spital?nu prea stiu cu cat sa plec in buzunar sau ce mi-o face acolo..teste si alte alea..in finevoi ce luati cand incepe repriza de stranuturi, ca tare ai dreptate KYa parca imi ies creierii din cap?eu luam claritin o pastila si un fervex dar acum parca nu prea isi mai mai efectul ca al inceput..si eu am nasul infundat Kya dar nu prea imi pun nimik pentru ca am trecut cu greu de perioada dependenta de bixtonim si acum suflu si-n iaurt..am pus rinocort, biorinil, nasomer dar..toate-o-apa si-un pamanat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

De la virsta de 14 ani ma chinuie o rinita alergica, care s-a acutizat in ultimii ani:vara-mincarimi de nas insuportabile, stranuturi, ochi lacramosi nas care cuuuurge, etc.

De un an fac tratament homeopat si nu mai am nimic.Ei, un stranutzel-doua, o mincarime micutza de nas care vine, iau remediul homeopat, si pleaca...

Eu asa am scapat, ca nu se mai putea

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cookyy

si eu am nasul infundat Kya dar nu prea imi pun nimik pentru ca am trecut cu greu de perioada dependenta de bixtonim si acum suflu si-n iaurt..am pus rinocort, biorinil, nasomer dar..toate-o-apa si-un pamanat...

Te rog nu vorbi de funie in casa spinzuratului!
Am tras-o si eu cu dependenta de Bixtonim mult de tot. Apoi am avut o perioada in care am scapat. Acum s-a reintors, si daca nu pun picaturi nu pot sa respir, asa ca nu pot fara... Macar nu mai pun bixtonim si incerc cu Oliynth pentru copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

cookyy, nu mi-a placut stilul ei. Mi-a amintit foarte mult de medicii de aici. Deci nu ca nu ar sti meserie. Ne-a explicat prea putin si parca pe un ton superior. Mi s-a parut ca a prescris prea multa medicatie. Mi-a creat o stare de panica.
In final nu i-am urmat sfaturile si fiul meu e mult mai bine acum.
Parerea mea este ca pentru a combate astmul si alergiile trebuie sa ai un stil de viata sanatos. De la alimente pe cit posibil organice, proaspete (nu gata preparate, gatit in casa cit mai mult) si fara chimicale, la curatenie in casa si evitate toate sursele de poluare - pe cit posibil.
Merita incercat un tratament homeopat, dar cred ca nu e usor sa gasesti un medic bun. Oricum, e bine sa iei antioxidanti, sa consumi alimente care ajuta organismul (eu ii dadeam fiului meu suc de urzica amestecat cu morcov sau am luat sub forma uscata si amestecam in salate sau in alte mincaruri, la fel seminte de in amestecate in iaurt de exemplu sau in salate, mincaruri). Vitamina C e buna.
Sigur ca trebuie sa iei medicamente cind se inrautatesc simptomele. Toate schimbarile de care vorbesc eu au efect in timp, nu te astepta la imbunatatiri chiar peste noapte.
Sanatate tuturor.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Theiuta

De la virsta de 14 ani ma chinuie o rinita alergica, care s-a acutizat in ultimii ani:vara-mincarimi de nas insuportabile, stranuturi, ochi lacramosi nas care cuuuurge, etc.

De un an fac tratament homeopat si nu mai am nimic.Ei, un stranutzel-doua, o mincarime micutza de nas care vine, iau remediul homeopat, si pleaca...

Eu asa am scapat, ca nu se mai putea

Theiuta

poze cu Nicolas

Zi-ne si noua te rog mult, in ce consta tratamentul! Pleeeeease!

Mergi la inceput