Pensiuni Maramures
As dorii si eu recomandari cu pensiuni din zona Maramures .
Ideal ar fii o pensiune cu mai multe camere ,cel putin 6 camere si cu grup sanitar fiecare camera.
Multumesc anticipat !
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Raspunsuri
Natasa spune:
Eu stiu o pensiune frumoas asi cu oameni de nota 10 in Birsana, dar nu are decit 4 camere (cu baie proprie). Daca te intereseaza iti pot da telefonul.
lulu77 spune:
Multam ' mult de tot ...noi suntem o gasca de 12 persoane .... , deci ne trebuie 6 camere .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Teodora D. spune:
Lulu, intra pe http://www.ruraltourism.ro si vei avea de unde sa alegi.
Singura pensiune pe care o stiu in Maramu' e "Casa Doina" din Vadul Izei, am mancat niste placinte acolo, pe malul raului Sugau, e amenajat totul ca in paradis sau, ma rog,e atat de idilic cum imi imaginez eu paradisul :).
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
lulu77 spune:
Teodora , am intrat pe site-ul respectiv ,am vazut cateva dragute .
Ma gandeam ca este mult mai sigur sa alegi ceva din recomandari .
lulu77 spune:
Teodora , imi poti da si mie telefonul de la pensiune?
Teodora D. spune:
Lulu, nu am numarul, dar il gasesti www.ruraltourism.ro/maram/pensmar/vaduizei/balazs/html/balazsro.html" target="_blank">aici; pozele nu sunt sugestive pt. cat de frumos e acolo, dar din ce am vazut pe site au doar 10 locuri de cazare si fara baie separata la fiecare camera...
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
lulu77 spune:
Multumesc mult de tot!