Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Azi se presupune ca ar trebui sa merg sa-mi cumpar niste hainute mai groase de gravi...insa n-am chef...am tot ras io de Chinico, ca ramane in la toamna, insa cred ca eu voi ramane asa, daca nu ma mobilizez odata...Si deja in Cluj e cam frig, nu prea mai merg hainele de vara...of of of...

Oana 23+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

Buna dimineata, si eu imi beau cafeaua la birou. Noroc cu clientii care isi fac programare si apoi lipsesc. Voi ce luati pentru arsurile stomacale? Nu mai stiu ce sa ma fac de arsuri. Incep dimineata pe la zece si aproape ca nu pot sa adorm din cauza lor. Indiferent de ce maninc. Help me....

Dana 26+ Celeste Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Asizuca in zici... vezi, nu mai rade de mine..eu am acum numai haine groase. Stiam eu de ce...

Iar ma dau pe forum. Rusine mie.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
Multam pentru sfaturi . Cu burta mi-am mai revenit un pic (am baut ceai de menta intr-o veselie). Cu restul .... le suport cand mai bine cand mai rau. Dar asta e!
Bamboleta felicitari si multi , ma bucur ca ai putut sa iti vezi bebita. Spune-mi, te rog, daca tia-ai facut eco 3D pana la urma.
Mirona multi si pentru tine si ma bucur ca te-ai hotarat sa pleci in concediu. Bebelina ta sunt sigura ca vroia sa iti spuna dimineata ca e de acord cu decizia ta!
Melinda intr-adevar asa se calculeaza concediu de odihna. Daca ai dreptul la 21 de zile de concediu de odihna intr-un an, atunci anul acesta daca vei pleca in concediu prenatal de la 1 decembrie atunci ai dreptul la 19 zile de concediu de odihna. Daca pleci in concediu prenatal de la 1 noiembrie atunci ai dreptul la 17.5 zile de concediu de odihna (discuti cu seful daca iti da 17 sau 18 zile). Sper ca ai inteles ceva.
Si pentru toate burticile!

Laura si bebe strumf 29+

Mergi la inceput

Avdanaarhire sora mea a luat Maalucol pentru arsuri. Eu personal nu pot sa-l suport (trebuie sa-l sugi si mie nu imi place). Dar am inteles ca ei i-a facut foarte bine!

Laura si bebe strumf 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikisaff spune:

Buna fetelor. Am si eu o rugaminte mare. Voi naste in decembrie si nu stiu ce acte trebuie sa am pentru a lua concediu de ingrijire pana la 2 ani. La noi in Craiova fiecare institutie spune altceva - am fost la pensii, la sanatate si la primarie dar nici una nu mi-a spus la fel. In plus patronul la care lucrez nu plateste datoriile la stat. Si mai am o rugaminte in ceea ce priveste prenatalul. Ce stiti voi despre el? Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna dimineata burtici

Ne-am trezit si noi

Mirona - mersi o sa incerc cand am mai mult timp acuma plecam la cumparaturi

Madaluta -am incercat cu add foto si nu merge oricum mersi

Asiza - da a meritat sa mai astept i-a disparut si circulara de cordon nu o mai are si deja sa postat cu capusorul in jos se pregateste deja

Laura13 - nu am mai facut 3D pt ca bebelina statea intr-o pozitie nu tocmai buna, am facut 2D dar am vazut bine si asa

v-am pupat ma duc ca ma asteapta sotul sa merg si eu nu-s gata

bamboletta 29+ bebelina Antonia
"poze"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Legat de concediul de odihna,mie mi l-au dat in intregime(76 de zile calendaristice), desi am avut anul acesta 90 de zile de concediu medical, voi mai avea o luna de risc maternal dupa care voi intra in prenatal.dar poate k la stat sunt alte legi(eu lucrez in invatamant)sau poate k nu sunt foarte bine informati cei de la personal. Sper sa nu am surprize pe viitor ...
Sa nu ma invidiati pt atatea zile de concediu....va rog...Mie imi este foarte mila de voi cand vad cum va chinuiti si cu sarcina si cu serviciul...Uite va pupic de multe ori k sa nu fiti suparate

Madalina 24+
cuburtika aferenta,

Mergi la inceput

Madaluta incerc sa nu te invidie. Dar ca sa revenim la subiect: concediu medical nu afecteaza concediul de odihna.

Laura si bebe strumf 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

cleo..exact..sa nu ma certi, pentru ca santatea lui david e mai presus de orice...de aceea m-am si lasat si nici nu ma voi mai apuca....te pup si eu..si poate maine ne vedem

m_monique ai citit si prospectul de la nos-pa?? mie medicul mi-a zis sa iau maxim 4 pe zi la nevoie

da donia asa e..si pe mine m-au impresionat...cand mai gasesc ceva asemanator mai copiez aici

saru`mana ruxandra, dar cred ca asiza avea nevoie..si sincer e bine venita lista de jucarii pentru bebe de 1 an pentru ca si eu o sa fiu pusa in situatia sa iau ceva nepoatei mele cand va implini un anisor asa ca-ti multumesc oricum

miro sa stii ca imi lipseau tare mult pupicurile de la tine...dar nu am zis nimic pentru ca ai fost destul de suparata incat sa te mai stresez si eu...dar de scapat nu scapai pana nu iti ziceam, doar ca nu am gasit momentul potrivit, toate suntem de multe ori pe fundul butoiului, si stii de cate ori am fost eu si pana la urma m-am ridicat la suprafatza..asta e viata miro, trebuie traita asa este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati..si o alta viata nu ne este cunoscuta...tot un citat, trebuie sa incercam sa trecem peste greutatile vietii pana la urma, chiar daca de cele mai multe ori suntem umbriti de necazuri, stari proaste, vesti rele, oameni la fel de rai....trebuie doar sa fim cat mai aproape de Dumnezeu, sa ne lasam viata in mana lui, si sa ne bucuram de ceea ce ne-a dat, parinti, rude, frati, surori, cumnati, cumnate, prieteni si cel mai frumos cadou un ingerash in burtica si sansa de a fi mamica..pentru ca ceea ce simtim este uni si aici ma refer doar la momentele in care ne simtim copilashul miscand...astea sunt momentele frumoase de care trebuie sa ne bucuram..ca avem unde sa punem capul,ca avem ce manca, ca putem vedea, merge, atinge etc...te pup si sper cat de curand sa revina soarele deasupra ta...suntem aici indiferent ca e soare sau ca-s nori..da??

pentru alexandra, sa fii fericita alaturi de cei pe care ii iubesti.

dolores 26+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput