Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Dandusica,mersi de invitatie!!!ar fii fain!!!

Adina 28+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Dolores, abia ce am vazut cum ca tu ti-ai afumat plamanii inainte, pai e frumos asa?, in fine nu te cert prea mult ca te-am iertat pt ca te-ai lasat pt sanatatea lui bb si asta e EXTRAORDINAR. Te pupic de multe ori pt asta si bb te pupa!

Dandusa, imi place enorm pt cum gandesti despre sotul tau, cate cuvinte de lauda, sper sa fie asa pana la adanci batraneti.Din pacate eu nu pot sa imi exprim sentimentele la fel.Pupici si la tine!

Miro eu sunt trista ca tu te simti rau, pt ca nu mai esti la fel, citeam cate ceva din ce scriai si ma linistea complet, mai ales timpul in care ai facut norisori pe tavan, si pe mine ma asteapta camera lui bb, apropo chiar am facut poze la camera si poate ma ajutati si pe mine cum sa imi amenajez camaruta.Pupici si sper sa scapi de probleme si sa devii cum ai fost

Cleo 27+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

tocmai m-am uitat la mamici de septembrie-octombrie si deja sunt 4 fetite si 6 baietei

24 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Adinuta, ce mai faci? Eu sunt la servici inca si acum nu mai am decat 2 clienti de aceea mai stau de vorba si cu voi ca nu am prea mare stres. Cat te-ai ingrasat? Eu destul adica ám 67 dar sa nu mai spui la nimeni si aveam inainte 54Kg, ce sa zic asta e oricum ma astept sa trec de 70 dar sper nu cu multe kg.

Cleo 27+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ne-am intors de la ecografie bebelina este in grafic chiar un pic mai mare noi avem 29 sapt si la eco a iesit 29 sapt si 6 zile

Deja s-a intors cu capul in jos de asta ma dureau avarele si uterul greutatea este intre 1300 kg -1583 kg nu mi-a zis exact dar oricum mi se pare grasunica i-am vazut si putulica nu i-a crescut cuc placenta este post. si de gradul 1,mi-a recomandat sa stau cumintica si sa nu fac efort

vom mai merge peste 1 luna din nou sa vedem bebelina ,mi-a dat sa iau Maltofer 1 tableta pe zi,ca mi-a iesit la analize o usoara anemie si elevit la fel ca pana acum si cam atat

am primit si un cd cu mici fragmente video o sa incerc sa le pun sa le vedeti

Am intrebat si despre epidurala daca trebuie sa o cumpar eu si a zis ca nu deocamdata sunt in dotarea spitalului truse dar vom vedea tarziu daca va fi nevoie,de rezerva a zis ca costa 300.000 de mii

ma duc sa pap o inghetata

bamboletta 29+ bebelina Antonia
"poze"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ramsan, merci mult de ideea cu cremuta pt prurit... o gasesc la orice farmacie?
asiza, iti trimit link-ul bucluclas imediat pe mailul comun de yahoo
ruxandra_sb, e intradevar super perna, suntem nedespartite (eu si perna)... mai un pic si as lua-o si la servici :)) ; cat despre elevit, nu poti inghiti elevitul sau nici o pastiluta? ca daca numai cu elevitul ai probl., il poti schimba cu materna :)

Dia 26+ cu

Mergi la inceput

bulisor, felicitari pt Mara! sa-ti creasca mare si frumoasa printzesa!
dbunny, mare grija cu glicemia... daca se dovedeste a fi diabet gestational, tb tinut sub control, ca altfel e rau pt. bebe...si nu are legatura cu faptul ca inainte n-ai avut probleme, ca asta e un diabet numai de sarcina, dupa sarcina am citit ca dispare ca si cum n-ar fi fost.... grija mare
m_monique, sutienele de alaptat de la jolidon sunt de bumbac?

Dia 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

da dia1609 sunt bumbac 100%.

24 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Miro, nu sta fara sa iei no-spa... eu il am tot timpul in poseta... mie mi-a zis dr. ca pot sa iau pana la 3/zi... daca simt ca am nevoie de mai multe, sa-l sun
eu pana acum am luat maxim 2/zi... sunt zile intregi in care nu am nevoie de nici unul, depinde.... depinde cred si de starea noastra, ca daca suntem agitate, ni se intareste burtica... eu asa am remarcat azi si ieri cand am avut o tona de lucru si eram contra-cronometru, ca mi s-a intarit des burtica, si am luat no-spa si s-a potolit.... ideal e sa apuci sa te intinzi un pic cand iei no-spa-ul si sa te linistesti, ca atunci isi face efecul super-repede... de vreo 2 zile mi se intareste si mie burtika nu numai jos ca inainte ci aproape toata, dar numai pe cate o paret- dr. stg, depinde

Dia 26+ cu

Mergi la inceput

Bamboleta felicitari pt bebelina grasuta, e maricica la 29 de sapt, chiar trageam cu ochiul la mamici set-oct si cineva scria ca a nascut cred ca 33 sept si bb avea 1400, deci in concluzie e maricica a ta printesa.Eu merg la dr pe 12 sept si abia astept sa vad cat de grasuta e a mea, eu am o frica pt ca am fost nascuta la 7 luni si am avut tot cam 1kg si un pic si am stat in incubator pana am ajuns ca un copil normal, asa ca sper la bebelina mea sa nu se intample sa vina mai repede ca mai bine se mai chinuie mami decat sa stam la spital, nu? Pupici

Cleo 27+ saptamani

Mergi la inceput