Ingineri fosti, viitori....(7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dana ai inteles bine, Ana urmeaza sa vina pe 17 septembrie cu tata. Iar acum sta 2 saptamani cu soacra, si-a luat concediu sa stea cu ea. Da le-am copt ca daca nu le faceam eu cine? si apoi in decembrie vinete cu maioneza.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Otilia, hai ca trebuie sa ne luam de manuta!!! Zau ca semeni cu mine: cand ma apuc de treaba si imi pun ceva in cap, nu am stare pana nu termin. Si dupa aia...sunt terminata. Bine ca ai ajuns cu bine la destinatie, poate ar fi cazul sa te si odihnesti putin inainte de a incepe serviciul, ca inteleg ca nu prea ai apucat pe aici.
Azi n-a fost de ajuns ca ma simteam asa ametita, am mai facut si un lucru foarte greu: am vandut papagalii mei dragi si scumpi!!!!!!!!! NU vreau sa va spun cate galeti de lacrimi cu rimel s-au strans.. Noroc ca i-am vandut unor tineri (ea e membra DC) care mi s-au parut ok si care sper din tot sufletul sa ii iubeasca si sa aiba grija de ei. Nu intru acum in detalii de ce i-am dat...o sa va spun eu mai incolo. Si colac peste pupaza ii sun pe ai mei sa le plang pe umar si aflu ca bunica mea a cazut si au fost cu ea la urgenta si ca e in pat si nu se simte bine. In ultima vreme numai de lucruri rele si tragedii aud in jurul meu peste tot, de la prieteni, de la TV...parca nu se mai termina. Da' o veste buna nu se mai poate??????
Hai ca v-am suparat suficient pentru duminica seara...mea culpa.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Anca din cate ne scrii se vede ca esti trista ,si eu as vrea sa mai aud lucruri bune dar vad ca Dzeu ne cam pune la incercare.Mama mea se interneaza maine in spital,are probleme cu coloana,nici un calmant nu-si mai face efectul,cred ca nu va scapa de operatie .Apoi tot azi imi zice ca bunicul meu,a cazut de pe bicicleta si s-a lovit la sold(bunicii mei stau in zona de munte la vreo 60km de p neamt)si abia merge intr-un bat(are 80 de ani) si nu are cine sa-i ajute ca si bunica are o semipareza(mana dreapta nu o poate misca) si sunt singuri.E nasol ca si mama e bolnava(ea ii mai ajuta),iar eu ma simt neputiincioasa ca am copii si nu ma prea pot deplasa la ei.

Haideti ca m-am intins prea mult si nu vreau sa va intristez cu problemele mele,adevarul e ca atunci cand ai sanatate treci mai bine peste celelalte greutati...la concluzia asta am ajuns eu

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata inginerele!!!!

capul sus si tot inainte toata lumea!!!!
poftiti la cafelutza, poate ajuta la ceva si asta!

imi pare rau ca aud numai vesti proaste dar vor veni negresit si cele bune, ca dupa furtuna iese soarele!!!
dana, multa sanatate alor tai, sa treci cu bine peste toate astea!

anca,sanatate bunicii! la faza cu papagalii stiu cum eu: eu am avut doi perusi si o nimfa si am ajuns si eu la galeata cu lacrimi. perusii i-am dat la mama iar nimfa a murit intr-o noapte, cred ca de la niste seminte tratate.

uite, va dau eu o veste buna: azi noapte am dormit de la 1 la 6.30 neintorsi. asa ma mai recuperat un pic datoria la perna.
poze inca n-am pus ca tare greu se nasc (mai greu decit copilu').

otilia mama, dar de unde ai tu o asemenea energie???? poate dai si tu reteta, acum cit mai e sezon de muraturi etc...

kuki, saptamina usoara iti doresc (e cea mai urita saptamina de dupa concediu).

fetele "crochetele" va pup, mai trag cu ochiul pe aici, acum ma duc sa mai muncesc ceva cit timp e liniste. trebuie sa-mi sfarim creierii si sa gatesc ceva! e tare complicat!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Buna de dimi, dragele mele! Azi vad lumea un pic mai roz...pal, da' tot roz e.
Katik, daca-mi dai adresa ta de mail iti trimit o reteta rapida si super gustoasa.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Multumim de cafea, Katik....spor la gatit...
Anca, Doamne, da' cine a fost zugravul....care adistrus casa si ti-a dat de treaba ? Multa sanatate bunicii tale, iar tie un pupic ca sa treaca supararile....sa vezi cand vine eu in Bucuresti cum ridicam moralul. O sa te accesesz azi pe messanger, ca weekend-ul asata sotul a pus monopol total pe comp', dar imi scot eu parleala .....
Dana, multa sanatate mamei si bunicilor.....ca tare mai ai dreptate...ai sanatate, ai de toate....
Kuki, o saptamana buna....dupa concediu.
Si ca sa vedeti cum am stat eu cu moralul ieri, vreau sa va povestesc boacana uriasa pe care a facut-o seful cel mic....a spart masa de sticla din sufragerie, am crezut ca-mi sta inima cand l-am vazut cu cioburi in maini....dar nu a vut nici macar o zgaraietura....se pare ca ingerasul a fost pe faza...
O zi buna tuturor inginerelor....!

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna dimineata!!!

Multumesc pt gandurile bune fetele!!

Katk,citind ce ai scris,mi-am adus aminte ca pe cand era asa micuta Ana mi-a dormit de pe la 12 noaptea la 5 dimineata,ce fericita am mai fost,dar din pacate a fost cam singura noapte

Anca zi-ne si noua reteta!!!

Alina dar cum a reusit sa sparga sticla aia?Cred ca ai tras niste emotii!!!A mea mi-a tras acum cateva luni,de draperia din dormitor(aveam perdeaua pusa pe o bara de fier,destul de groasa si grea) si era cat pe ce sa-i vina in cap,cred ca o omora pe loc,ce spaima am tras atunci ,in momentul de fata am perdeaua pe o sina

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

quote:
Originally posted by iepumic

Buna de dimi, dragele mele! Azi vad lumea un pic mai roz...pal, da' tot roz e.
Katik, daca-mi dai adresa ta de mail iti trimit o reteta rapida si super gustoasa.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

am mail-ul la profil dar cred ca poti sa scrii reteta si aici ca poate vor si fetele, tot e toata lumea in criza de timp! multam!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Dana, imi pare foarte rau de toate problemele pe care le ai....parca problemele mele mi se par minore fata de cate ai tu. As vrea sa te pot ajuta cumva.

Alina, "zugravul" a fost dragul meu sot. Are circumstante atenuante, ca nu a mai facut asa ceva. Deja l-am iertat.

Si RETETA:
(pentru fete grabite si care vor sa faca papa bun)

OSTROPEL DE PUI/PIEPT DE PUI
Piept de pui (cat vreti, depinde cat de multa mancare vreti sa faceti)
Ardei si/sau gogosar(2-3, dupa gust)
ceapa (1 medie)
rosii (2-3)
ulei (max. 2 linguri, sa fie mai dietetic)
sare sau 11/2 cubulet Maggi de gaina
piper
verdeata (patrunjel proaspat sau uscat, un pic de marar)
bulion (1-2 linguri)
Cum fac eu:
Tai pieptul de pui cubulete, il pun la fiert cu apa cat sa il acopere..la foc mai mare si intre timp spal si tai legumele. Cand a inceput sa fiarba, iau spuma...mai las sa fiarba pana pot sa iau toata spuma si apoi trantesc toate legumele acolo (eventual mai adaug apa daca este necesar), acopar cu un capac si dau focul mai mic. Peste 10 min pun cubuletul de Maggi, las sa fiarba, cand mi se pare a fi gata adaug bulionul, 2 linguri de ulei...si cand s-a fiert si bulionul pun piper, verdeata, mai las un clocot si gata. Avantajul este ca pieptul de pui si toate legumele astea se fierb foarte repede. Daca aveti intrebari le astept. Sa imi spuneti, daca incercati, cum v-a iesit si daca va place. Eu nu fac si garnitura din lene, dar merge bine cu carofi natur, sau cartofi copti in coaja la cuptorul cu microunde (4 cartofi se fac cam in 10 min. la puterea de 800W a cuptorului) sau cu piure...si chiar cu orez. Eu nu calesc nimic in ulei de obicei, de-aia le fierb pe toate, ca noi suntem sensbili cu ficatul si bila si nu putem manca prajeli, plus ca ne gandim la silueta.
Va pup...astept nerabdatoare rezultatul!!!

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Iaca si eu la servici, prima zi dupa vacanta si tot astept sa reintru in ritm. Pur si simplu dupa vacanta nu am acelasi randament desi de dimineata eram pusa pe treaba. Am primit si o veste buna, ma astepta o scrisoare, mi s-a marit salariul cu 4% , nu-i mult dar vorba aceea "daca nu curge tot pica". Nu sunt inca stapana pe situatie sa pot merge sa bat cu pumnul in masa, practic sunt in domeniu de 8 luni asa ca sunt multumita. Voi la ce perioada avetzi maririle? sau se mareste doar la cerere?

Anca, Dana, multa sanatete rudelor. Slava domnului ca parintii nostri sunt sanatosi. Eu bunici nu mai am, e bunicul din partea mamei nici nu l-am cunoscut.
Anca, deci a trecut sotul la treaba . Pai daca tot a invatat sa varuiasca poate invata si sa faca curat dupa aceea. Al meu sot, pentru ca a ramas singur a invatat sa aibe grija de plante, am gasit violetele si palmierul cu frunze gigant, el zice ca doar pamant le-a pus dar nu prea cred.

Noi nu am avut papagali, am avut hamsteri. Hamsterii ii aveam in acvariu si nu faceau mizerie. Acum ma gandesc sa-i iau Anei un iepuras dragalas .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput