Ingineri fosti, viitori....(7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:




Iar eu. Acum ca sunt si eu in weekend acasa
Astazi avem program de zugravit in sufragerie ca avem 2 pereti patati rau de tot cu vin si....diverse "substante" de la papagali... NE-am hotarat sa vindem sau sa donam papagalii pentru ca noi nu ii mai putem tine Daca stiti pe cineva care ii vrea, sunt niste frumosi!!! Sunt rasa Agapornis. Insa noi fiind asa mult plecati de acasa nu prea putem sa le oferim toata atentia de care au nevoie. Mi-a luat mult sa iau decizia asta si imi este foarte greu si imi doresc sa ajunga la cineva care sa ii iubeasca asa cum ii iubim noi si sa mai stiu de soarta lor.
Gata, ma intorc la treaba. Revin mai tarziu.




Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetelor!
Iaca si noi pe aici in vizita!
La multi ani Anca sa va fie casatoria minunata ca pana acum. Si noi am sarbatorit tot un an acum 2 saptamani. Dar nu asa cum as fi vrut.
Noi suntem bine sanatosi.
Katik fata si copiii. Eu ii dau sab simplex. 15 picaturi dimineata inainte de tzatica si 15 picaturi seara inainte de tzatica. Si e destul de cumintel. Dar are si el destui colici. La mine s-a acumulat o luna si jumatate de somn si zau daca mai rezist. E f greu. Al meu mananca si de 2 ori noaptea. Nu mai asa mult lapte in tzatzici. Si-s un pic deprimata. El trage si se eneveaza.
Zilele trecute mi-a tot vomitat. Avem botezul pe 1 octombrie sper sa se mai linisteasca dupa botez. Poate mai renunta si el macar la o masa in noapte.
Aici vad ca e agitatie. Tare imi e dor de voi fetelor, de voi si de burta mea de gravidoasa. Era asa de bine cand era in burta, nu plangea, nu trebuia schimbat, nu cerea de mancare. Azi noapte de la 1 nu mai dormim. M-a trimis mama mai devreme de am dormit si eu 2 ore. Dar parca nu mai imi ajung. Aspetp sa cresca mai repede. Cat e cuminte e asa de scump si frumos. Dar cateodata se vede cum de plictiseala o ia pe plansete si imi vine sa o iau la goana.
A crescut si are personalitate .
Sper sa recuperez odata somnul asta. Asa ca Kati nu iti face probleme o sa vina si mai multe nopati. Banuiesc ca tu stii mai bine. Apropo cand doarme si el noaptea? Adica de pe cate luni, ani, nu o sa ma mai trezeasca???????????? Ca tare imi doresc lucrul asta.
Acum va pup si ne "vedem" maine. Poate sunt mai linistita. Poate doarme tiranul mai bine la noapte.
inginerele.
PS: Kuki te invidiez cu concediul de o luna. Ce mi-as mai dori!!!!!

Ioana de Andrei Vladimir

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Acum plec la aeroport, tare nu-mi place cu avionul dar asta este ce pot face.

Ioana, of cat te inteleg. Si Ana tot de 2 ori pe noapte se trezea iar eu nu aveam ajutor si imi venea sa . Insa daca alaptezi mai rar doar 1 data pe noapte scade productia, asa se intampla cand elimini o masa.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Speram ca ati ajuns cu bine, Otiliav.
Ioana, ce bine ca ne dai o veste....se pare ca seful cel mic face legea in casa....si fii fericita ca pe mine Rares ma trezea noaptea si de 4-5 ori....si nu a avut cine sa ma ajute....important este sa fie el sanatos.....si sa simta mama ca are un barabat in casa... Va pup si asteptam si poze cu iubitelul mic.
Si celelealte inginere?
Anca, ati terminat cu zugravitul.....am uitat, dar cu moliile, ai rezolvat problema?
Dana, cred ca a venit Edi acasa nu?....ca de aia nu ne dai tu un semn....
Va pup si va urez o zi spendida tuturor!

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

'Neata la inginere!!!

Intr-adevar Alina,a venit Edi de alaltaseara,numai ca imi merge netul asta tare aiurea,se deschide messul,pot intra in forum dar mai departe nu mi se deschid paginile ,am obs ca cel mai bine merge dimineata si seara dupa 22,nush ce naiba fac astia

Olivia drum bun!!

Ioana Ana mea se trezea de atatea ori ca nu mai stiam nici numarul,a fost f agitata...si ma termina si pe mine ,si acum se mai trezeste o data sau de doua ori

Monagan sper sa ai un concediu placut!!!


Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:




Neata....iar ma prezint la inviorare chiauna....iar n-am avut somn si am bantuit pe forum pana la 2 noaptea...si as mai fi stat dar am tras de mine sa ma duc in pat. Cea mai tampita senzatie e asta :sa fii obosit dar sa nu poti dormi. Nu i-o doresc nimanui.
Alina, am terminat zugravitul, as avea ceva comentarii pe tema asta pt. ca nu au fost vopsiti numai cei 2 pereti din sufragerie, ci si parchetul, canapeaua, pantofii mei de pe hol, gresia Cui credeti ca i-a revenit sarcina sa stearga peste tot? Cine credeti ca comenta ca n-am sters bine??
Cu moliile...am lasat-o mai moale. , adica le=am killarit atunci cat am putut si au inceput sa dispara....de fapt cica nu sunt molii ci niste fluturi mai mici iar odata cu racirea vremii au inceput sa mai dispara.
OTilia, asteptam vesti cand ajungi. Tare greu cred ca ti-a fost sa pleci iar.
Va pup si va doresc o duminica frumoasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata inginerele!!!!

iepumic, uite o cafea, poate ajuta!
, poate mai bea cineva cu tine!

anca, senzatia aia timpita de oboseala crunta si n-am putut dormi am avut-o imediat dupa ce am nascut: nici cum n-am avut somn, am stat la povesti cu fetele din salon pina la 4 dimineata! e crunt!!!!! cit despre renovari, mesteri etc. am xperimentat si eu, tocmai recent, totul era un moloz, var, glet si io mai stiu ce materiale de constructii. si tare greu se curata, parca se tot intinde...

dana, tu de unde ai net? RDS cumva? am patit si io acelasi lucru pina cind a inceput sotul sa-i sune de doua ori pe zi, au venit au reparat ceva si de atunci zboara nu alta. totul e sa ai tupeu!!!!

ioana, robert nici nu s-ar trezi sa mai pape noaptea, la spital intre 12 si 6 noaptea nu se papa si s-a obisnuit, numai ca il doare burta si atunci nu doarme si i se face foame. am avut nopti, ce-i drept doar 2-3 cind a dormit de la 11.30 pina la 6 fara papa.
krisztina a dormit noaptea intreaga de pe la 6 saptamini, de atunci nu m-a trezit decit la faza cu dintii, sau daca o durea ceva (urechi, git...).

otilia, sper ca ati ajuns cu bine acasa. da-ne un semn sa stim, te rog!!! sper ca ana e bine acum, tare rau e cind sunt bolnaviori si nu mai stii cum sa-i ajuti...

mona, tinem pumnii!!!! poate totusi se indura aia si-ti dau concediu!!!!!

kuki, pe unde umbli???? tu aime?

de linusa stie cineva ceva??? poate arunca un ochi pe aici si ne spune ce face.

pup pe toate inginerele, duminica placuta va doresc!!!!






Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna fetele

Sunt pe-aici, abia m-am trezit. Imi fac curaj pentru maine cand incep serviciul.

Anca, macar au iesit bine peretii? Ca de bombaneli...nu zic nimic, stiu cum e.

Katik, ai pus undeva poze cu Robert, ca nu mai stiu ?

Pup fetele, ami vin


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am ajuns, am aranjat bagajele. Tocmai am cumparat bilet pentru Ana si tatal meu, de azi in 2 saptamani si plecam impreuna in Decembrie.

Ca tot vorbeati de bantuit noaptea, am avut o noapte alba, am facut bagajul copilului pe la 8, am dus-o la socrii ne-am intors la 11, am facut bagajul meu iar de la 3 la 4 am copt 2 kg de vinete, decojit, tocat, pus la congelator.

Am trecut prin 2 renovari de apartamente, dat toata tencuiala jos si retencuit. La al nostru am dat si 2 debarale jos, in total vreo 50 de saci de moloz si bca , o placere. Cea mai tare faza a fost la apartamentul soacrei cand de atata praf in aer nu se mai inchidea frigiderul, se facuse ca o mazga garnitura.

Mona, astia vor sa iti dea concediu in Decembrie sa ai timp de cumparat cadouri ?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Otilia,stai ca nu am inteles,ai copt alea noaptea?Dar de ce?Ana a ramas in tara si vine mai incolo cu tatal tau?Sper ca am inteles bine

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput