Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 9
Noki_Lara spune:
Mneatza vesela si racoroasa si de la noi!
Lavi + Ripley- .
Lavi- asa e cu alea Kettler, nici io nu am vazut decat cu pedale, deci de bb mai mare. Ai semi-dreptate cu tendinta mea de a o vedea pe Saralyna mai mare, asa e cateodata. alteori as vrea sa ramana asa BB mic sa ma pot bucura de perioada asta cat mai mult timp. Motivul principal de tricicleta ti-am zis insa ca e faptul ca e ea disperata dupa ele. Oricum, mai e pana atuncea, pana in primavara no way, ca vine vremea rea si nu are rost. in schimb mi-am amintit de sanie, ca vine iarna. Aia cred ca va fi haioasa rau.
Ripley- cum a fost aseara? A dormit Anutzachele? Offf..nasol cu busitura - da cum a fost? A picat de la inaltimea ei, adica din picioare? Ce m-am distrat imaginandu-mi-o pe Ana facandu-se ca plange...
Dordia- si Saraly a plans utintel prima data - in iulie cand am bagat-o in apa,a poi i-a trecut si nu mai puteam s-o scot din ea!
Camelia- cum e cu accnul? ceva efecte? sper ca nu....O sa iau si io cereale de-alea, cand se termina punga asta de musli pe care o mai am.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
bianca_mo spune:
HILDEGARD , am si eu cate o noapte de felul celei descrise de tine, dar apoi uit ca vreau sa-l intarc ca doarme bine vreo 2, 3 nopti, si apoi o luam de la capat.
LAVI, si mie imi lipsesc activitatile numite de tine, dar vorba ta, timpul zboara...
eu nu stiu daca e bine sau nu, dar as vrea sa-l intarc la un an, ca oricum suptul de seara va fi cel greu de inlocuit, in rest nu vor fi probleme mari... acum eu zic ca 1 an e bine, nu exceptional ca 2 , asa cum multe mame ( pe care le admir) se straduie sa alapteze, dar eu ma intorc la serviciu si nu ma vad la catedra dupa o noapte de alaptat...
si o zi buna!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
Morgano spune:
Noki, postaram deodata :))
Da' a cazut din picioare trosk-pleosk ca un placintzica. A vrut probabil sa se pune in fund, naiba stie desi era la 10 cm de mine da' io eram atenta la tati care-mi mesterea la laptopul nou. Deh, sunt responsabila nevoie mare :)) Oricum, am observat ca a invatat sa cada, sa-si puna mainile in fata, sa se echilibreze in cadere, deci ieri cred ca a fost mult mai atenta la altceva si si-a dat drumul. Nu-i bai, n-are cucui, n-are nimic.
Si da, se face ca plange, incepe sa se strambe, apoi ca si cum ar incepe sa planga si intre timp uita sa continue actoria din cauza ca ne arunca ocheada sa vada dc ne-a impresionat. Si evident noi ne stricam de ras, si ea rade smechereste.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Noki_Lara spune:
Ripley- am postat deodata...ce ma bucur. Anutzachele s-a reparat!
Camelia- si noi faceam la fel, mai ales cand a avut raceala si i-am dat constant siropuri. Io pur si simplu o fortez, adica ii deschid gura - asta cateodata face sisingura, dar apoi se zbate - si-i torn asa...pe lateral. Nu se inneaca si io-mi factreaba...asta e. stiu ca e pentru binele ei.
Catutza- noi avem 2 locuri d epicnic preferate:
- Snagov strand - pe peninsula - e 100.000 intrarea de persona, dar in banii astia ai consumatie - o bere 40.000, o apa minerala 20.000
- lacurile mici de peste de la Corbeanca - acolo e mai greu de ajuns - o iei pe u drum la dreapta, imediat cum iesi din satul Petresti, apoi ianinte, treci un podetz, mai complicat, dar daca vrei acolo, te ghidez, nu-i bai.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
Gandacel spune:
Buna dimineata!
Vad ca ati inceput sa discutati despre intarcat. Sa-i raspund intai Ioanei: nu se fandoseste la mancare ca ii e dor de tzatza. El nu a mai vrut, si i-am ascultat dorinta. Cand vede canuta cu lapte de la distanta deja sare de bucurie si cand ma apropii e cu gura mare deschisa!
Si, cum va spuneam mai demult ca in viata mea toate cele se aranjeaza cu un sens bine stiut, care tine de echilibrul universului, asa a fost si coincidenta asta de intarcat Bogdan si aparut bebe2... Am citit ca bebeii doresc sa se intarce in jurul varstei de 9 luni-1 an. Si ca e bine ca atunci cand manifesta dorinta de intarcare, sa o facem in ritmul lor, treptat. Nu exista o anumita varsta. Fiecare copil cu limitele lui. Daca intoarce capul de la san, nu trebuie fortat, dimpotriva, trebuie sa accepti ca nu mai vrea. Si asta te ajuta si pe tine, ca mama, sa te obisnuiesti treptat cu sentimentul. Eu am simtit diferit totusi, adica in momentul in care am renuntat la cate o masa si l-am vazut cat de bine bea din canuta, a crescut inima in mine de bucurie si am simtit doar atat: ARE MAMA BAIAT MARE! Ce mandra de el m-am simtit!!!! E o alta etapa, atasamentul e la fel de puternic.
Aseara am avut si noi ceva probleme la culcare, dar comparate cu ale voastre, sunt mai nimic: a plans cand l-am culcat, adica s-a culcat cat am stat cu el si cand am iesit din camera, tzup in picioare pe marginea patului intr-o secunda si plans din ala de-ti rupe sufletul! Dar m-am facut ca nu-l aud, nu am vorbit cu el, nu m-am uitat la el, am asezat un opritor la usa, sa ramana deschisa (sa-l aud peste noapte), am stins lumina de pe hol si gata! L-am lasat insa sa ma urmareasca din intuneric in camera mea, sa auda zgomotele ca sa stie ca sunt acolo si s-a asezat singur si s-a culcat in max. un minut, n-a durat mai mult. Trebuie multa hotarare.
Cta despre alaptat noaptea (ori seara) ziceti voi ca e greu de renuntat, ca asa s-au obisnuit sa doarma... Sa va povestesc ce face BOgdan seara (ce-i drept, noaptea se scoala, se ridica in fundulet, se culca pe partea celalata). II dau canuta de lapte cu doua lingurite de cereale, il asez sprijinit cu spatele de piciorul meu si pe masura ce bea laticul, i se inchid ochii, la fel cum facea si la san. El nu adormea niciodata inainte sa termine masa (nici la san) ci imediat dupa aceea, scuipa sanul, se aseza cu capul pe pieptul meu si se culca. Acum, dupa ce termina canuta cu lapte, se tranteste pe pat cu burta in jos, inchide ochii si se culca. Daca ii zic ca mergem la culcare in patut, ii deschide si rade. Asa ca il iau, zicem noapte buna lui tati si mergem in patut. Deci nu stiu daca sanul este intr-adevar cel care il adoarme, cat lapticul caldut, senzatia de confort ca a mancat si somnul maaaare.
NU stiu ce o sa ma fac eu cu doi bebei, ca Bogdan nu vrea deloc sa ma asculte. Si cred ca o sa ma asculte el cand o avea 30 de ani! Si poate nici atunci, ca va avea nevasta! Sau cum fac cu doi bebei la varsta ca carucior? Cum le conduc pe amandoua? Imi trebuie bona, nu?
Acum e o scumpete, cat de frumos se aseaza pe vine, cum lasa o mana si se duce fuguta pe alta parte si se prinde cu mana de altceva... Asa incet-incet o sa inceapa sa si mearga binisor. Probabil nu mai devreme de un an, dar tot e bine.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Noki_Lara spune:
Mai fetelor dragi, ce s-a intamplat cu contul comun de poze? de ce arata asa cum arata acuma? Stiu ca urla conservatorismul in mine, dar parca nu e asa de misto cum era inainte. de ce nu se mai vad toate pozele pe coperta??????????????????
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
Morgano spune:
Aoleu ce e la poza :((
Nu mai pricep nimic.
Am banuit ca yahoo o fi schimbat ceva. da' nu ma lasa sa le vad, sa nimic.... damn! Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Noki_Lara spune:
Nu stiu are-i faza, ca la contul meu de yahoo e totul ok, deci nu s-a schimbat ceva de la Yahoo.
O fi dat vreuna din fete vreo up-gradare la contul de poze de pe yahoo? Nu pricep....
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
E clara treaba - cineva a instalat noua versiune de yahoo photos. Io nu o sa mai pun poze, ca-mi cere sa instalez un programas si mi-e frica. Nu vreau sa se transforme si contul meu in asa ceva, ca mie nu-mi place.
Ma intreb doar daca nu se poate reveni la frma veche?
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah