Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna dimineata!!!

AZi sunt tare suparata. Am cantarit-o ieri pe Miruna si am constatat cu stupoare ca a slabit vreo 200 gr fatza de sapt trecuta. Deci luna asta stam cam nasol, in primele 2 sapt a stagnat la 9.300, apoi sapt asta a ajuns la 9.100 gr. Am vazut ca nu prea mai papa ca lumea, dar chiar asa....

Oare ce e de facut????? Bolnava nu e, e hiperactiva si rade toata ziua. S-a mai confruntat cineva cu problema asta, oare pe ce drum s-o apuc? Sa insist mai mult cu mancarea sau e cazul sa ma duc la doctor cu ea??

Lavi tu parca ziceai ceva de Nati ca nu a luat in greutate cat ati fost la mare nu? Da-ti si tu o parere ceva..ca ai mai multa experienta.

Roxi despre ce carte cu retete vorbesti? Eu am una care a circulat pe net, e vorba de aceeasi? Daca nu..mi-o poti trimite si mie , te rog...

Va las deocamdata, ma duc sa-mi rumeg supararea la o si revin.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna dimineatza pt. unii ca pt mine e proasta.
Stefan in loc sa se faca bine azi noapte a inceput sa tuseasca si sa se innece cu muci. I-am pus ser efedrinat ca d-ala aveam in casa si s-a mai linistit dar dimineatza la fel. Tuse si muci uscatzi pana in barba. I-am facut un bibe de lapte mai caldutz si cred ca ma duc la dr. cu el ca nu imi place deloc tusea asta. Asta dupa ce ieri nu prea a mai avut muci curgatori ci doar se auzea fornaind in interior.
Eu sunt si mai varza de racita. Sunt cobza, cu tuse din aia de ma ustura pieptul si din ce tusesc din aia as mai tusi si imi e frica ca de la mine s-a pricopsit baiatul cu tusea, desi am evitat pe cat posibil contactul cu el.
Peste 10 min sun dr. sa vedem cum facem: Ma duc eu sa il vada su vine el.
Va tzin la curent dar....spuneti-mi ca nu e grav ca e prima boala din viatza lui si imi e asa mila de el cand vad ca se chinuie si tuseste....

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !

Joy, sa stii ca am inceput sa ma confrunt si eu cu problema trezitului aiurea peste noapte ! Stiu cum e !
S-a trezit Dariuca pe la 1:30, mai si plangea de mama focului ... nu a tacut pana nu am luat-oo cu mine in pat si oricum nu a adormit, sa fatait in tot patul de-mi venea sa !!!

Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dordia daca aplici tratamentul bun repede se va face bine repede si va trece! Asa ca fuguta la doctor. Cu lipsa baii stai linistita, cred ca noi am fost campioni - nu am spalat-o vreo 3 saptamani cand nu se mai facea odata bine cu bronhiolita aia. Nu a patit nimic. Poti s-o mai stergi cu un prosop ud/servetel umed pe alocuri daca ti se pare ca e prea murdar. Multa sanatate!
Lavi ai fost mortala Nici eu nu mai inteleg...
fee daca Daniel sta, lasa-l ca oricum va trebui sa te desparti d eel cand te vei intoarce la serviciu.

Ilinca nu accepta sa stea fara mine mai mult de 2-3 ore. Ieri am avut treaba o gramada (cum v-am mai zis) si am lasat-o la ei de la 1, dupa masa de pranz. La 4 le-am dat un bibe si la 6,30 mi-au adus-o ca plangea. A fost atat de agitata! Nici nu a dormit ca lumea dupa -amiaza, doar 45 minute in loc de 3 ore cat e programul ei.
Am distrat-o noi pana la ora baitzei, cand am pus-o in pat, ca sa-i aduc lucrusoarele de schimb. Atunci a inceput sa urle si sa strige efectiv la mine. Ma uitam la ea ce fatza putea sa faca parca nu era copilul meu, ridica din sprancene si striga la mine din toti plamanii, nu mai era cearta, ci scandal. Mama, m-a socat imaginea ei!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor, l-am sunat pe dr. si mi-a zis sa ii dau Ospamox 4 ml.la 8 ore si daca nu se amelioreaza vine sa il vada. Oare e cazul sa ma alarmez???
Totusi el e vioi, vesel chiar, mananca, se joaca, doarme doar ca fornaie si azi noapte a si tusit. Febra nu are si nici nu a avut, iar de azi dim a tusit de 2 ori.
Am senzatia ca sunt eu prea panicata pt o simpla raceala sau e cazul sa ma agit si sa ma duc la Spital. Imi e ca ma dau aia afara daca ma duc!
Voi ce parere avetzi???

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor ... mi-a zis cineva ca ar putea fi probleme cu reactiile la AR in cazul unui tratament anterior cu cortizon! Treaba e, ca eu i-am dat Dariucai cu Elocom la iritatia de la "pasa" cu cca. 7 - 10 zile inainte de vaccin (i-am dat doar 1 data sau de 2 ori, la indicatia dr-itei.) ... e posibil, oare?!

Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna dimineata,

Lavi
, sa sti ca din fericire am riceput cum e cu vaccinurile.
Am sa le cumpar pe amandoua : si ROR-ul adica Priorix care-l facem la 1 an si 2 luni si pe cel de la 1 an.
-------------------------------------------------------------------
Steff papa noaptea tit la greu. nu stiu ce m-oi face. N-am incotro. Sper sa treaca perioada de alaptat sa dorm si io omeneste noaptea

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

uf....DORDIA, sanatate muuuulta Stefanutului.
asa s-a lasat ci cu tuse bine de tot la vladut, dar am observat activitate mai intensa dupa ce-i dau sinecod-ul.
probabil este expectorant ceva? nu am apucat sa citesc prospectul .

CAMELIA DANIELA, si am citit ca si altele va mai confruntati cu trezitul noaptea la bb-i ce-i de facut???
adica al meu se mai trezea si inainte, dar se culca la loc, nu urla chiar asa de mult si de rau.!
eu am depus armele, i l-am lasat lui cristi si m-am culcal in sufra, dar numai somn nu a putut fi numit ala, cand il auzeam urland.

si mai am o problema cu el : NU MANANCA LAPTELE DECAT DORMIND!!!!!
adica ii este foame, urla si de somn si de foame, ma chinui sa-l adorm, apoi ia bibele. si cat credeti ca ne i-a sa bem 120-140 ml????? 45-50 minute, inlemnesc langa el, abia ma mai dau jos din pat, asa mi se inclesteaza articu;atii;e.

LAVI, ce face SILVIA???
cand te duci la dr cu ea? -ici multi de la noi.
Vladutul meu este bine si nu prea. adica ieri tot a mai facut febra, a trecut repede cu nurofen, cam la 6-7 ore trebuie sa-i dau un antitermic ca incepe sa faca...dar nu-mi mananca jegul asta de NOVALAC..altceva nu vrea..orez, morcov...nici banana simpla nu-i place, dar smantana nu-i pot baga...
face cate 1-2 kk moale moale /zi...
ELA, saraca ma tot incurajeaza sa stau calma.
na, ea daca a tot trecut prin de-astea cu UKA...

FELICIA, vladutu meu il striga pe tasu' destul de des - tinand cont ca se vad numai cateva ore/zi. in schimb pe mine ma striga in momentele de urlete, cand il cert si nu-l iau din patut!!!! se uita cu ochii de milog la mine, plange de i se innoada lacrimile sub barbie si striga: mama ma ma mamamama mama ma ma ma numai asa o tine, pan il iau in brate.

MADAU.... a slabit si vladutul meu de-mi vine sa mor. adica pamepers-ul ii este mare...ii curge kk pe la picioruse si ariciul il strang pana acopar desenul ca altfel ii cade de tot.

ELA......poate astazi il scot si eu afara pe terorostul meu...sa vad daca mai face febra nu iesim.si sa se faca mai cald totusi, sau macar sa numai bata vantul asta asa.

MEEMS, felicitari pt job. clar ca trebuie sa fie greu, dar le scoateti voi la liman.
pupicI RIANNEI dolofane.

Mai, cu lasatul copiilor la bunici...hmmmm. eu ma gandesc cu groaza ca face puiul 2 ani in iarna, nu-l voi putea duce la cresa si sigur voi sta acasa.
alta solutie nu am.
dar fara bani, va fi va naiba .
socrella zice ca-l ia ea la tara...adica nici nu ma intrebat daca il dau, a hotarat ea.
se cam inseala, ca nu-i las copilul in plina iarna ei acolo, unde nu face foc decat intr-o camera si treci prin alte 3 ca sa ajungi la "bucatarie", treci pe podeaua unde-i pivnita in care a cazut socru meu ca au uitat capacul ridicat ....plus ca ea se vaita ca nu are timp de toate cate sunt de facut acum, dar cu copil.
si nu am incredere...nu stiu, poate mai tarziu, da, dar acum nu.
nici cu ai mei nu l-as lasa prea mult, dar macar ei au apa curenta, gaze, adica stau la casa, dar au tote conditiile de bloc, e altceva.

hai ca m-am intins si am la treaba.....

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Hai sa va zic ce a facut Bogdan ieri dupa-amiaza si azi!
S-a culcat ieri ca de obicei pentru somnul de dupa-amiaza la 16:30. De obicei se scoala in jur de 18-18:30. Ei bine, ieri s-a sculat la 17:30. Nimic deosebit, mai ales ca dormise o ora intre 12-13. Dar tot urla. Ne-am jucat, i-am dat apa, schimbat era... Imi dau eu seama ca mai tre' sa doarma inca o ora. Il asez iar la culcare, greu a adormit, dar a adormit. Cam intr-un sfert de ora, in care am stat cu el. Toate bune si frumoase... Insa stiti ce a facut?! Nu a mai vrut sa se trezeasca deloc! La 21:30 l-am schimbat cu ochii inchisi, apoi i-am dat laptele de seara si l-am culcat in patutul lui. Se trezise si credeam ca nu ne lasa sa dormim noaptea! Ei, ash, s-a sculat la 6:45!
Si ce-a facut azi intre 9-10? A dormit!!! El asta face cand ii ies dintii, nu-i prima oara ca observ...

eu in schimb am facut numai prostii.
M-am gandit sa-mi dau cu ceva crema de galbenele direct pe cezariana, ca poate se mai inmoaie, se mai intinde... asa ca mi-am ras parul de pe ea. Bineinteles cu o parte de piele de pe operatie, unde era mai groasa si mai urata. Acum ma ustura de mor, nu se mai oprea sangele! Acum o tratez in loc sa-i dau cu crema. Si in plus am anchilozat, nu mai pot sa misc capul si o mana. Vad ca e tot mai rau, mi s-a lasat durerea pe mana in jos... Cu ce pot sa-mi dau, ca sunt scoasa din uz?

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

pana sa ma apuc de treaba, ce mai stiti de fete???
MANDY, PITIC, MIRELA ANCA, MELKU, SIMINAF, TEOBANU, LAVI, MIRABILIS, DAYSSY, CORALIA, CRISTINAMH, CORAP, LORDRA, ADDYA, MIHA, CANUTA, SILVIA, BUBAMARA, MARA, MADUTZA, ILENUTZA,MARIA ALEXIA....

ANDA SI DIENUTZA am vazut ca scriu mai rar...la fel si PISCHI si XANDRA....

s-a trezit piticu si urlaaaaaaaaaaa

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput