Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 19
Noki_Lara spune:
Ioana- sa-t traisca micutza de 9 luni. Super faza cu prajitura. Si felicitari si pentru primii pasi.
camelia- ooof..cam nasol. dar poate ca nu e de la vaccin. Mai ales ca s-a schimbat vremea si multi copilasi si la min in parc sunt muciosi. de fapt, nu-ti ramane decat sa astepti sa treaca vremea, sa vezi ce si cum. Sanatate muuuulta.
Gandacel- am citit si io intr-o carte de bucate de bebelaci ca se poate da milk-shake. era reteta acoo. Io am zis ca o sa-i fac intr-o zi. Io nu cred ca poate face diarreea de la asa ceva.
Cu copilul in carucior pana la adanci batranetzi- ca asa mi se pare mie un copil de 4 ani,in carucior, io una nu-s deloc de acord. Si io zic ca li s-a accentuat prea mult ideea de bebe mic. Ori asta depinde strict de parintzi.
Bulucel- pai carnea de miel e la fel de grea ca cea de porc, ba dupa unii kiar mai grea. da' daca lui i-a placut si e ok....zi mersi fain si asteapta pana mai creste.
Simona- noi avem asa: Panadol sirop, Nurofen sirop, Vibrocil, Efferalgan sirop, Novocalmin supozitoare, Paxeladine asta e de tuse, l-am luat, darnu a fost cazul sa-i dau si Peritol. Pot deschide farmacie, nu?
Feli- io stiam de caldurile tale....Nici la mine nu e cazul - friguroasa am fost, friguroasa am ramas.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Simona- ehehe..vorba lui Bulucel, am uitat de jdemiile de creme pentru eritem fesier - sunt multe, nu gluma: desitin, Neopreol, ceva cu vitamina A, de galbenele, bepanthene, si muuulte cu oxid de zinc de la diverse firme de bebelaci.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
Buluci spune:
Noki, dar stii ceva, in tarile calde,cum e si cazul Azerb, oile sunt altfel decit in Romania...au toata grasimea adunata intr-un saculetz pe funduletz, sunt tare haioase, cind merg cum dau din funduletz si cum se balangane saculezul ala de grasime!
Oricum, eu n-am sa-i mai dau, am luat notitze!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
bb_alinus spune:
Neata si de la noi!
La multi ani celor ce se serbeaza azi.
Gandacel, avand in vedere ca cei 2 puiuti sunt micuti, si nu au o mare diferenta intre ei, un carucior dublu este mai mult decat util.Este o investitie, dar eu una nu as putea sa ma lipsesc, si o sa il folosesti din plin cativa ani. Ce faci cand vrei sa te plimbi? Sa mergi la dr?Sa faci cumparaturi? Nu cred ca poti sa te bazezi doar pe bona...asta ar insemna sa nu ai autonomia ta. Parerea mea, of course.Sunt atatea modele, mie cel mai practc mi se pare unul pelungime, care are un habitaclu pt bebe mic si altul pt bb mai mare. cand am timp o sa caut un model pe net, sa vad daca gasesc.
Si inca ceva, chiar daca Bogdanel o sa mearga, o sa si oboseasca repede, si deci va trebui sa il cari, sau pur si simplu iti va cere el sa il pui in carucior, vazandu-l pe fratele/ surioara lui acolo.
Meems, bravo pt job, si eu trebuie sa fac ceva neaparat, insa nu stiu nenorocita asta de limba. De ieri am inceput cursurile dar am o profa care nu vorbeste decat olandeza, nu stie engleza, ceea ce e rar pt un olandez aici.Cum de oi fi dat eu peste ea? Asa ca va trebui sa muncesc mult singura.
Lavi, mey si eu imi amintesc ca la 6-7 ani aveam 19Kg, dar ma cam sufla vantul, e drept. Acu s-au mai schimbat dimensiunile. Vad aici in Nl numai persoane inalte, multe sunt si obeze avand in vedere nr de fast fooduri pe cap de locuitor , insa multe sunt si bine proportionate. Cateodata pe strada ma simt atat de mica ( sunt mica oricum), insa sunt inconjurata de munti de oameni de ma intreb daca nu or fi mancat vitamine cu polonicul cand erau mici. Chiar discutam cu niste amici ( nici ei nu foarte mari) si cica se zice ca olandezii sunt atat de bine dezvoltati datorita cantitatii imense de lapte pe care o consuma pana la varsta adulta. O fi adevarat sau nu,nu stiu, cert e ca la al meu sot 5 care e francez) se verifica din plin, din toata familia el e cel mai inrait bautor de lapte - il bea cu pasiune - si ca dovada e si cel mai inalt dintre toti ai lui. Nu seamana cu nimeni.
Buluci, eu am vazut borcanase pt bebei cu legume si carne de miel, dar nu mai imi amintesc de la ce varsta scia pe ele. Cred ca de la 12 sau 15 luni. O sa verific si iti spun.
Noki, lasa mama nu te mai plange de ploaie ca te aduc aici sa vezi cum e. Ehe, ce timpuri indepartate cand va scriam ca plec la plaja in plina toamna sau primavara, ia sa vedeti cum 30 de zile ( absolut toata luna august)a plouat zi de zi - si inca mai ploua;Doar in iulie ce am avut zile normale ca in rest...
Joy, mai da-ne vesti de Vladutu' cel bolnavior!!
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
madau spune:
Eu chiar ca sunt farmacie nene, sa incep:
Panadol, Nurofen, Efferalgan, Novocalmin, Paxeladine, Smecta, Peritol, Vit C, supoz cu glicerina, Baneocin pudra si crema, ser efedrinat, Zyrtec, fenobarbital, Ospamox, Augmentin, Debridat, alcool de 70 gr, creme o tona ( ptr fund, ptr bubitze, ptr dureri), Vigantol, Calciu, Fier, Sanasol, si ma opresc aici ca mai sunt...dar sa nu exageram. Am per total o punga din aia mare de la Metro plina cu diverse. Pediatra noastra e de parere ca e bine sa le avem in casa, asa ca-s luate pe retete gratuite.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Noki_Lara spune:
Dordia- super misto pozele. Foarte expresive..iar poa cu tot familionul e superba! Sora ta care-l tine pe Stefan e cea mai mica, nu? E cea din Brasov?
Madau- asa mi-am zis si io, ca mai bine am tonele de medicamente decat saincep sa fug dupa ele de diperata la nevoie. Si nu-i corect...io n-am enumerat vitaminele si alte pudre....glumesc!
Alinush- aloleu...io cred ca as innebuni acolo. Serios, pe mine ma deprima rau vremea asta. Si mai ales ca ai trait la polul opus - la mare, la soare - nu stiu zau cum faci fatza. Adica stiu, nu ai incotro. Ooooffff...da' las' a nu e forever, nu?
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
camelia_daniela spune:
Noki, multumim pentru gandurile bune !!! Sper sa fie ok pana la urma !
Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
madau spune:
Noki io sper ca tona de pastile sa raman acolo unde e si acuma..adica in punga. Doamne ajuta sa n-avem nevoie de ele, dar e bine sa fie acolo.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
bb_alinus spune:
Gandacel, uite de ce tip de www.vertbaudet.fr/web/catalogue/ficheProduit.aspx?id_produit=3000074045070145# br / " target="_blank">carucior ziceam eu:
Deci ceva de genul asta, nu cred ca se vede bine din poza, dar in fata il pui pe bebe mare, iar in spate pe cel mic, are loc sa il pui si alungit cand doarme si in sezut. Este un carucior tip umbrela, si zice in descriere ca e foarte usor de manevrat si foarte compact. Asta asa, ca idee.
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
maria_alexia spune:
Lavi, poate nu ma uiti cu intrebarea de ieri, te rog: cu somnul de la pranz cum ati rezolvat cu Silvia? Si cum e cu lasatul sa planga progresiv?
La noi ploua de rupe. Stam in casa si deja am reusit 2 cucuie pe ziua de azi . Si-mi tot storc creierii cum sa facem mai usor si mai util timpul asta, de-acum incolo probabil vor mai fi multe zile tot asa. Problema e ca rasfatzelul nu sta pe jos singurel, din alte locuri pica, deci tot cu mana pe el trebuie sa fiu.
Executam de zor cantat, tzopait, tras de mobile...
Alinush, voi cum va distrati pe-acolo pe asa vreme?
Am vazut ca s-au deschis o gramada de locuri de joaca pentru copii, inauntru, dar din pacate sunt pentru cei mai maricei (genul ala de castele gonflabile, cu punti, topogane, piscine cu bile si tot felul de locuri de tzopait). Fain era daca aveau si o colectie de jocuri & jucarii educative pentru bebelaci, cred ca ne abonam la ei . Desi, la cat rod astia mici, nu stiu daca era prea safe