Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 18
madau spune:
Gata am culcat terorista....ziceti si voi ce dreptate e asta...acu ea doarme si eu tre sa calc...
Dordia am vazut si pozele voastre..super...mai ales aia cand doarme placintit pe nisip
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
madau spune:
Vad ca s-a mai inseninat afara, astept sa se trezeasca piticloantza si plecam repede pana la piata, habar nu am ce mai gatesc azi. Pupicei si ne auzim mai incolo. O zi minunata la toata lumea
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
felicia74 spune:
La multi ani celor ce poarta numele de Alexandru/a!!!
Ioana LMA si pentru Mariuca!!!
Am vrut de mai multe ori sa va intreb dar am tot uitat: mai sufera cineva de caldura, dar NUMAI dupa ce a nascut? Eu inainte eram foarte friguroasa, era de ajuns sa sufli peste mine si inghetam. Acum am trecut la extrema cealalta. Luni seara toata lumea era la pulovar, numai eu la rochita cu bretele si inca mi-era putin cald. Vara aceasta a fost un cosmar pentru mine abia puteam respira. Oare imi mai revin sau raman asa, defecta?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Uite ca s-a trezit copilul, dar a inceput ploaia....deci stam acasa. Feli eu am fost si sunt tare friguroasa, deci la mine nu se aplica faza cu caldura.
pozici la 8 luni
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Buluci spune:
Am dat o raita pe la poze, in noul format al Yahoo-ului, mie imi place, singura problema , mi-am prins urechile pe-acolo si nu stiu cum sa incarc poze in albumul meu???
Am admirat familia de nov-dec, Numai frumuseti pe-acolo!
Feli, si io la fel, inainte faceam fata caldurii cit de cit, acum transpir rau de tot de zici ca-s la menopauza!Nu mai suport imbracamintea sintetica ,de niciun fel, daca nu e bumbac, la cosul de gunoi cu ele!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
Noki_Lara spune:
Hello mamicutzelor dragi!
Urasc ploaia si vremea naspeta de genul asta. pai in ritmul asta, o sa prind radacini in casa...
Si sa nu uitam de ce e mai important la ordinea zilei: LA MUUUUULTI ANI, CU MUUUULTE BUCURII, SAATATE SI IMPLINIRI BEBELACILOR SI MAMICILOR CARE-SI SERBEAZA AZI SFANTUL!!!!!!!
Sa raspundem, ca vad ca s-a scris ceva:
Catutza- si saralyna isi da mai nou drumul la manutze, chiar si in pac fiind, dar nu cade pe spate bolovan, ci doar in fundic. oricum si noi avem tehnica de cazut bine pusa la punct, deci e ok. o sa vezi ca se invatza si Biencutza treptat.
Madau- felicitari pentru vorbareala. Asa am patit si noi, era tacuta si dint-o data a inceput cu povestile. Amu e ca o moara stricata.
Meems- bafta mare de tot la serviciul nou si sa te acomodezi repede!
Tare as incepe si io un serviciu, dar nu asta pe care-l am ca e prea prost platit si nu ma atrage deloc. Asa, unul de vreo 25 de milioane ar fi o treaba...dar de unde?
De la inceputul lui octombrie ma reapuc de facultate, ca am inghetat anul. Amu, macar o sa fiu si pe la cursuri, tot se numeste o diversificare a programului, nu?
Feli- bine ai revenit de la mare. Ce ma bucur ca ati avut vreme buna si ca i-a priit micutzei. Dar ati stat putin. Cate zile?
Patricia- sa va fie de bine mutarea! Si ce scumpa e Anastasia! Ce bine ca ai pus poze!
Lavi02- k lumea familia cu 4 baietzi? As indrazni mai degraba sa o descriu ca haosul de pe pamant!
Tot Patricia- Srah are 3 mese diversificate: la 10.30 fructe cu cereale sau nu; 14.30 piure de legume cu carne; la 18 iaurt cu cereale sua cu biscuiti. Galbenusul io i-l dau dimineatza in fructe.
Tot ce papam papam blenderuit. Asta e...altfel nu vrea. Si asa..abia papa in felul asta.
Bulucel- io stiu ca no way carne de miel pana la 3 ani.
Xandra- care va sa zica era sa mi se striveasca ginerica-ul!
MirelaIspir- nu se face baitza copiilor ca se trezeste o dobitoaca de asistenta sa zica asa! Bineinteles ca poti sa-i faci baia fara nici o problema, mai ales daca nu ti-a facut nici febra, nici nimik. Noi am facut baitza intotdeauna dupa vaccin, asta la sfatul doctorului bun si cel al pediatrei de familie. Nu am auzit de asa ceva pana acuma. Noi am facut baie si cand era racita - dar fara febra.
Dau send sa nu-l pierd pe nenea mesajul cat China.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
corina30tg spune:
LA MULTI ANI! tuturor piticilor cu numele Alexandru sau Alexandra ....si nu numai!
La multi ani si puiului meu!
Corina, mama de Mihai Alexandru
20 dec 2005
simona dragusin spune:
Fetelor am si eu o intrebare.
Ce medicamente (pt urgente) tineti in casa?
Ca eu stau cam prost la capitolul asta...
SIMONA si PATRICIA
Buluci spune:
Bulucel- io stiu ca no way carne de miel pana la 3 ani.
Wow, ce-am facut!!!! N-am stiut!Kiar pina la 3 ani???
Poze
Buluci spune:
Simona, eu is farmacie ambulanta, am de toate pentru toti!Pentru Simon: pastile pentru diaree, febra,dinti,eritem fesier,ser fiziologic,seringi,...si mai sunt dar am uitat!
Poze