Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 11
maria_alexia spune:
Noki, vezi ca exista un link la "My albums" si se vad copertile albumelor chiar mai fain ca inainte Iar daca dai click pe "All my photos" poti sa le sortezi dupa data si vezi imediat nuotatile
Tu pana acum nu foloseai utilitarul care iti permitea sa urci mai multe poze deodata (inloc de una cate una)? Ei, exact la fel va fi si noul utilitar de postat poze, daca l-ai folosit pe primul fara grija n-are sens sa-ti faci acum probleme
Si se pot scrie si comentarii la poze!
Hai ca , una peste alta, e fain...
Cum editasem mai sus: pozele din contul comun se vad acum doar daca esti logat cu nov_dec.
catutza spune:
Nici eu nu mai pot vedea pozele din contul comun , nu stiu ce are , nici logata nu le pot vedea.
Ripley , astept poze cu Ana si scaunelul. E bine ca Ana si-a revenit cu somnul si nu mai aveti probleme.O fi de la cioburi?
Noki , sa ne spui ce tel ai vazut.
Joy , multa sanatate lui Vladut , si multa rabdare tie ca in momentele astea ai nevoie.
Fetele , care mergeti la Baby expo? Anu asta tine 4 zile, de joi pana duminica, noi o sa mergem joi dimineata ca ne asteptam sa fie mai liber-sper sa fie asa.
Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)
ioana_77 spune:
Nici Mariei nu-i plac siropurile, mai ales cele f dulci, gen Nurofen pt copii. Prima data cand i-am dat l-a vomat. Asa ca depinde de copil.
Hilde, da' mult a mai papat Stefan!!!
Noki, se deschide si lista cu albumele cu copertile de rigoare, in dreapta, dar nu tot timpul.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
ioana_77 spune:
Hilde, la praji Krem a la krem trebuie musai smantana de 32% grasime? Ca vreau sa fac si eu azi, dar nu gasesc smanatana asa de grasa in zona, am cautat aseara. Oare nu iese si cu cea de 26%?
poze
catutza spune:
Eu tot nu pot deschide pozele. Am dat la "my albums", apar albumele si...apoi nimic. I-mi apare :"Drag photos into this tray and choose a task above.". La voi tot asa apare?
Maria , ma ajuti? Vad ca tu ai reusit.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
pisi-si-boscu spune:
Camelia noi am adoptat o tactica mai... neortodoxa cand venea vorba de siropel. Am gasit in nurofen o seringa dozatoare si cu ajutorul ei, bagata un pic in gurita si apasat destul de tare dar cu grija ( se poate ineca ) papa tot siropelul. Si pentru ca siropelul e dulce si de multe ori ii place, acum cand vede seringa stie sigur ca e ceva placut si nu comenteaza.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani si jumatate
pisi-si-boscu spune:
A... si sa nu uit de ofertele speciale de septembrie. Am vorbit cu un prieten care a venit acum de la mare si mi-a povesit ca a prins ultima zi la hotelul la care am fost noi si am platit aproape 900 mii/noapte, tariful de extrasezon, adica 400 mii. Eu zic sa mai cautati, ca sunt oferte si al noi.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani si jumatate
ioana_77 spune:
Intr-adevar, sunt oferte super bune la hotelurile de 2 stele, na, noi am vrut la trei, sa vedem cum e, ca nu am fost niciodata. Sper sa fie ok.
SI sunt maaaaari diferentele intre 2 si 3 stele. Acum sa vedem daca se justifica.
poze
maria_alexia spune:
Catutza, sub faza cu Drag photos" e un cerculetz care se tot roteste pana apar pozele din album. Nici mie nu-mi merg toate albumele, sper ca e temporar.
Ioana, si noi am fost anul trecut la Mamaia in extrasezon, parca prin 16 sept, si tot la 3 stele (hotel Modern). Scump rau dar foarte fain. Faza cu extra sezonul e asa: hotelurile "populare" sunt inchise si mai raman cele pentru turistii straini. Sunt conditii super, masa tot asa (noi am avut bufet suedez dimineata, iar pranzul si seara le-am luat de multe ori la hotel - nu mai prea erau alternative in statiune). Partea proasta e cu distractia = zero in extrasezon, eram tot in Constanta cand nu eram pe plaja. (Vreme de plaja n-a prea fost, doar de plimbare sin contemplare.) Oricum, noua ne-a plcut mult experienta
ioana_77 spune:
Maria - alexia
Pai in aceeasi idee mergem si noi, sa avem cazare buna, papa bun si peisaj. Asa ca am optat chiar pt un hotel care e la 10 m de plaja, sa ne chimopanim la mare cat se poate. SI chiar nu ne arde de distractie, vrem liniste si conditii de odihna pt Maria si tati, care e obosit cu atata servici.
Noi tot de pe 16 avem sejurul.
poze