Copilasi dragalasi nov-dec 04 (129)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliarusu spune:

In carnetul de vaccinari Trimovax este trecut la vaccinare antirujeolica-AR. Parca unii au facut Priorix sau ceva de genul in locul lui...
La vaccinare antirujeolica,rubeolica si urliana-ROR, nu este trecut nimic.

Bogdan,minunea pentru care trebuie sa multumim cerului in fiecare clipa(1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/drog78/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliarusu spune:

Trimovax-ul este vaccin viu atenuat împotriva rujeolei (tulpina Schwarz), oreionului (tulpina Urabe AM-9) si a rubeolei (tulpina Wistar RA 27/3M),(am gasit pe vaccin.ro, la vaccin pediatric).

Bogdan,minunea pentru care trebuie sa multumim cerului in fiecare clipa(1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/drog78/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Andreap,sintem si noi in Pitesti ,era si cazul sa ne mai vedem !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

otiliarusu vacinul pt rujeola oreion rubeola noi l-am facut in iarna cu epidemia de rujeola la 1 an si 1 luna, si fiind facut peste 1 an nu necesita reapel, eu i-am facut priorix, banuiesc ca e aceiasi lucru cu alta denumire comerciala
sper ca te-am lamurit macar putin, vacinul asta e si nu e obligatoriu, adica a fost, l-au scos pt 3 ani iar acum ca urmare a epidemiei din toamn trecuta l-au bagat iar pe lista de obligatorii
la noi priorixul e trecut la ROR iar la AR nu e trecut nimic
Alexa10+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
vio eu te-am intrecut pe tine...asa ca stai linsitita, v-am vazut pozele bia este o frumushica si tati e taaare mandru de ea...multa sanatate biancai.
eu am descoperit azi cu stupoare(dupa 4 zile de antibiotic) ca in loc de 4 ml antibiotic cat trebuia sa-i dau i-am adminsitrat gresit ruxandrei 5 ml antibiotic de fiecare data(adica la 8 ore)...e adevarat ca ramanea putin in capacel dar totusi...ma simt aiurea de tot ca nu am fost atenta...puteam sa o fac lata...ce-o fii fost in capul meu...pe reteta scria amoxiciclina 250mg/5ml...4 ml din 8 in 8 ore...si eu am inteles aiurea...am citit in fuga...offf...imi vine sa...pliiizzzz sa-mi ziceti tot ce vreti, accept sidar linistit-ma ca nu i-am facut rau ruxnadrei
va pup pe toate si pe copilashi, sa auzim numai de bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

monica nu i-ai facut rau, doza se calculeaa in fct de kg 1 ml in plus nu e un capat de tara, lui Silviu cand i-au dat antibiotic pt infectia in nas i-au dat doza shock ( doza uzuala la varsta si kg lui era antib de 400\5 ml ... 2,5 ml la 12 ore , iar lui i sa recomandat antib de 642,5 \5 ml ... 3,5 ml la 12 ore, aproape dublu, asa ca nu iti face griji pt 1 ml

Alexa10+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

paxelinasi multumesc ca m-ai mai linsitit...vad ca nu are nimik pe corp sa zici ca a facut vreo alergie ceva...
noapte buna tuturor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Multumim tuturor de urari, inclusiv gravidutelor de pe grupul celalalt cre au intrat aici.
Suntem optimisti ca totul o sa fie bine, azi n-am fost la spital ca urmau sa-l duca la eco la inimioara de unde a venit obosit si asta a insemnat sa nu-i mai dau sa suga. Deocamdata pt el suptul e o activitate foarte istovitoare si-i face fatza doar daca e odihnit, altfel doarme si nu trage.
Iar de gura sotului, ca sa ma mai odihnesc un pic, am zis ca azi sarim vizita la bebe, dar maine sper sa-i pot da de 2 ori sa suga - o masa da, una nu. Deocamdata suptul la mese consecutive e prea obositor pt. el. Daca suge la 9, la masa de la 12 doarme bustean, nici nu se trezeste la schimbarea de pampersi si tot ritualul de 15 minute care-l are din 3 in 3 ore. Cu putin noroc, de-abia la masa de la 3 ii mai pot da sa suga din nou.
Poate dupa ce s-o mai intrema un pic o sa il putem transfera la un spital mai aproape sa-mi fie usor sa ma duc sa-i dau sa suga cand are nevoie.

E inutil sa va spun cat am putut sa-i lipsesc lui alex cat am fost astea 2 sapt. in spital. De cand am ajuns acasa e calare pe mine tot timpul, vine si ma imbratiseaza mereu, vrea sa faca totul cu mine, nu ma scapa din ochi o secunda si se enerveaza rau cand nu fac ce vrea el (adica sa ne jucam non-stop).

.......in 31+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Aici sunt cateva pozitecu adrian, unele in prima zi, altele prin ziua 5, cand scapase deja de I.V. si de masca de oxigen. In una din poze chiar l-am prins zambind in somn.
Are parul destul de des (se vede intr-o pozita), e saten inchis la culoare.
Fata de primele 2 zile, acum a inceput sa capete aspect de bebelus, doar ca e foarte mic si ne-dolofan, desi ca greutate mai are pana recupereaza pierderea din primele 3 zile.
Azi a facut o saptamana puiutul nostru!!!!

.......in 31+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Hai ca am si uitat sa-mi mai schimb semnatura.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput