Copilasi dragalasi nov-dec 04 (129)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Ad_rianna...pai ce parinte normal ar fi dat copilului sa manince si sa bea ce ii trece lui prin cap?Numai eu puteam sa ii dau voie sa ciuguleasca din toate farfuriile (am fost 2 perechi+Bya),ac ed mincat n-a mincat mai nimic,sa se infiga in sticla de prigat ca sa nu mai zic de paharul cu bere ....
Acum luam enterol,espumisan,smecta,hidrasec si metocopramid.Toate groaznice la gust si urit mirositoare.Bya urla cind ma duc spre ea si fuge repede al Adi...
Starea ei s-a ameliorat dar inca ne luptam cu kk moale .
Multumim de urari

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by Viovio

Ad_rianna...pai ce parinte normal ar fi dat copilului sa manince si sa bea ce ii trece lui prin cap?Numai eu puteam sa ii dau voie sa ciuguleasca din toate farfuriile (am fost 2 perechi+Bya),ac ed mincat n-a mincat mai nimic,sa se infiga in sticla de prigat ca sa nu mai zic de paharul cu bere ....
Acum luam enterol,espumisan,smecta,hidrasec si metocopramid.Toate groaznice la gust si urit mirositoare.Bya urla cind ma duc spre ea si fuge repede al Adi...
Starea ei s-a ameliorat dar inca ne luptam cu kk moale .
Multumim de urari

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA

iaca un parinte nu prea normal: ME!!!!!
acum ii las sa-si bage degetelul in paharul cu bere, le dau sucuri tedi si nectar prigat uneori, ice tea Lipton...mai vrei? si apoi mananca zmeura, mere, prune, mure de la parintii mei din gradina (sa-i vezi cum cer deja singuri:"ma'=mar", "pua=pruna")....aaaa si porumb fiert cand este....struguri verzi .... sa-ti mai zic?.... si crede-ma ca acum nu au chiar nimic (uneori mai gasesc cate o bobitza de porumb sau strugure in pampers)...eu chiar ma gandesc ca au capatat si o oarecare imunitate. .... sau oi fi eu
PUPICI LA BIA

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

TRY, in primul rand Adrian sa fie sanatos si cuminte, iar tu sa ne traiesti mamicaX2, refacere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Try, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine- bine, sa fii puternica cum te stim noi, ca sa treci peste cele- sa zicem- 5 saptamini de spital pentru Adrian si multi, multi pupici pentru puiul mic.
Miha, sanatate si puiului tau....
David a cazut la un moment dat la milimetru de o pioneza rugunita. Practic nici n-am fost 100% ca n-a atins-o, dar l-am verificat de nu stiu cite ori sa vad daca e sau nu vreo intepatura, ceva, un punct....A fost ok din fericire...
Dar desigur, avem si noi o problemuta, adica de 3 sapt tuseste , i-am dat deja 2 antibiotice, desigur inainte de ele, am incercat doar cu siropuri de tuse, secretolitice, nurofen, panadol...l-am innebunit bietul copil. Acum 2 zile am terminat si Zinnatul dar degeaba...nu i-a trecut, tot hiriie si tuseste. saptamina trecuta am fost sa-l asculte, mi-a spus ca nu are nimic la plamini, totul e in git(multe secretii). Nu mai stiu ce sa ma fac fetele, nu disper asa repede, dar nu mai suport sa-l aud tusind....I-am pus si sare pe piept, i-am dat si sirop de mugur de pin...Spuneti-mi, ce sa fac?si mai am o rugaminte, ce le dati voi pentru imunitate si ce cantitate?
Va pup pe toate, multa sanatate

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

VIO, pupam papushica ta frumoasa....Alexa are motive intemeiate sa se mandreasca cu nora ei! e scumpa fooooc!!! si da, vrem sa te vedem si pe tine!

Azi plecam la flacaiashul nostru, mi-e dor de el de numai pot!!!

Va doresc o saptamana frumoasa in continuare!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

POZICI LA SLANIC - BAIA BACIULUI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Try, am urmarit pe fuga dar cu sufletul si gandul la voi momentele prin care ati trecut. Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine si sunt sigura ca se va face totul ca sa fie bine si de-aici incolo. Te admir pt putere si optimism si se pare ca nici micutul Adrian nu-i departe de mamica lui, este si el un luptator. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate sa treceti peste toate hopurile care mai sunt. Multi pupici puiului mic si tie.

Felis, am primit raspunsul, ma bucur ca ti-au placut. Sa fie cu folos.

Noi suntem bine sanatosi, nu am avut timp sa ne plictisim la bunici (chiar am alergat de la unii la altii), abia ne-am obisnuit si peste 4 zile vom pleca acasica. Asta e...

Va pupacim si pe curand

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliarusu spune:

Nu vreau sa deranjez discutiile mai mult decat trebuie...dar nu mai stiti nimic de Trimovax? Ca asa credeam, fiind de-o virsta...
Sanatate la toti cei bolnaviori si multi ani fericiti sarbatoritilor!
Multumesc.

Bogdan,minunea pentru care trebuie sa multumim cerului in fiecare clipa(1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/drog78/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Adriana,nu,n-am mai fost si la alt medic.De fapt nici nu stiu daca ar mai fi ceva de zis si facut.Pentru ca "se vede" ca acolo este ceva.Oricum,eu m-am mai linistit cumva si astept resemnata ziua de duminica,sa vedem ce si cum.

Vio,pentru ca acum ii dau antibiotic si destul de mult,i-am luat Biotics Baby,pentru a contracara efectul acestuia asupra florei intestinale.In prospect scrie ca se da si in caz de diaree sau constipatie.Nu are nici un gust si nici miros.

Simona,multumim de urari. Eu i-am dat lui Robert in primavara IRS19 si sunt super multumita.Nu avem nici o problema cu raceala,nu-l feresc de curent,papa inghetata,iaurt direct din frigider...Eu il recomand cu caldura.Bineinteles ca tre sa intrebi mai intai pediatrul

Otilia,ce e Trimovaxul asta,ca eu am pierdut firul pe undeva.Stiu ca e un vaccin, dar de ce trebuie facut? Ca noi pana la 2 ani jumate nu mai avem ce cauta la dr pentru vaccin.

Onitza
,drum bun si pupici multi lui Paulica!

Va pup pe toate!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliarusu spune:

Refacut(ca sa nu par needucata...):
Va intrebam despre Trimovax la pagina a 4-a. Si eu stiam ca nu mai trebuie sa dau pe la medic pentru vaccin pana la 2 ani si jumatate, dar cred ca dr(=>asistenta) nu stie exact ce si cum(sa tinem cont si de faptul ca noi ne-am inscris la ea in ianuarie, deci am schimbat-o pe vechea dr). Oricum cred ca de acum inainte voi fi foarte atenta cu vaccinurile astea ca nu as vrea doar sa le fac ca asa zice X si poate nici nu sunt necesare(nu in sensul de a le refuza...ca asta-i alta poveste). De aceea va rugam pe voi, mame de copii de aceeasi varsta cu al meu, sa-mi dati amanunte despre vaccinurile voastre recente.
Multumesc!

Bogdan,minunea pentru care trebuie sa multumim cerului in fiecare clipa(1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/drog78/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

simonacip eu pt. imunizare le dau ribomunyl
miha tinem si noi pumnii duminica si suntem alaturi de voi
otilia nici eu nu stiu ce e trimovax-ul. pediatra nboastra a zis ca nu mai avem deocamdata de facut vre-un vaccin. noi am facut pent-act-hib, mai multe crede-ma ca nu stiu

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput