Copilasi dragalasi nov-dec 04 (129)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

hey fetele ce surpriza,multumesc pentru urari!wow am facut 28 ani,parca nu-mi vine sa cred.si asa drept cadou de ziua mea au inceput sa mi se dilate oasele bazinului,moama si ma doareeee nene.daca ati uitat cum e va invit sa mai faceti un bebe

21,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

fetelor va multumesc mult de aprecieri!!!
uneori imi este teama ca seamana numai cu mine, dar poate in timp s-o mai schimba?
abia am refacut albumele, caci o perioada am fost blocat yahoo-ul; nu ma gandeam sa ne depistati asa de repede; adineauri am terminat si ultimul album, deci ne pute-ti admira!!!
ieri doar le facusem, dar comentariile nu erau bagate.

normal, ca si azi am fost la medic, sa nu ne pierdem din antrenament, si am primit obisnuitele prafuri drept desert, dar am scapat de antibiotic, avand numai de 2 ori/zi, dimineata si seara; cred ca este a patra, a cincea tura de prafuri; le-am ametit habuc, este o adevarata harababura la mine in casa, dar si in creieri
ma duc sa ma apuc de mancarica impreuna cu cucuietele pe post de spectatori?, ma indoiesc; pana la urma ce-o iesi???
multa sanatate si sper sa mai intra, daca mai dispar sa stiti ca aici sunt in spatele monitorului!
sa nu ne uitati!!!

aime ce haios este Vladut cand mananca peste; asa mananca si Emily, si mai ales ii place la nebunie sa manance singura;
imi place poza in care lenevesc el si tati;
imi aduce aminte de cand era Arisa mica si lenevea mereu cu tati sambata si duminica dimineata; acum insa mai putin ca daca se trezesc amandoua ori il sufoca pe tati, ori sa iau la paruiala care sa fie la tati in brate, ori ca sa potoleasca spiritele tati le pune sa-i faca masaj, si zau ca sunt mai bune decat o masinarie, una este pe spinarea lu` tati, una pe la picioare, da` ii prieste bine de tot masajul lui tati.

ps.
de Hanen eu nu stiu nimic, nici macar nu stiu cand trebuie sa vina bebe pe lume, rusine sa-mi fie; poate Bits sa stie mai multe.

no zau ca acu ma duc la cratita!
pa, pa, pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

In primul rand,cu intarziere,"la multi ani" tuturor Anelor si Ioachimilor,sanatate si numai bucurii!
Apoi,"la multi ani" Bits,sa traiesti multi ani fericiti!
Ionela, la printese si sanatate multa!Esti chiar ca o adiere de prospetime si veselie cand apari pe aici.
Fetelor,se pare ca asta-i luna mea de ghinioane....abia am scapat un pic de stresul cu bona,ca hop alta belea.AAAAA..nu va-m zis de bona:am vazut-o pe d-na recomandata de colega mea duminica,pare OK,e mai tanara,subtirica,a ramas ca in 27 sa ne intalnim si timp de 1 saptamana sa incerc sa acomodez pe Mariuca cu ea.sper sa se tina de cuvant!Sta aproape de mine,nu a comentat nici cand i-am spus ca din noiembrie voi avea un program mai lung,nu a cerut nici bani mai multi ca cealalta bona...sa vedem,poate ma a juta D-zeu sa fie bine.
Acum beleaua:acum 2 saptamani i-au aparut Mariucai niste bubite pe picior,doar pe..laba piciorului de fapt,niste bubite.Atunci am zis ca poate in iarba din parc a ciupit-o ceva,purice,paianjen(mai ales ca si eu am avut cateva bubite care mancau rau pe picior,in aceeasi zona ca ea)..au trecut in 2-3 zile cu mixtura mentolata.
Acum,de vineri,au aparut din nou,doar pe piciorul drept,apoi pe umarul drept,3-4 pe piept,2 pe gat..la inceput arata ca urticaria,dar apoi fac un "cap" ca un cos,plin cu apa..bine,nu va imaginati un "cap" imens,e mic,cat capatul unui bold,dar este.O mananca,se scarpina si le mai sparge.Am inceput iar cu mixtura,si Peritol de data asta,suspectand ceva toxiinfectie alimentara...dar nu-i trec,ba mai mult au inceput sa apara si pe talpa piciorului,pe manuta,urca spre genunchi
in seara asta merg la medicul de familie,dar mai mult ca sigur o sa ne trimita la dermato....mi-e asa frica..daca nu-i faceam analiza de Hep.C,iar intram acum in "trepidatii"..de fapt si sunt.azi noapte ma gandeam ca daca au gresit aia analiza si totusi are ceva la ficat..sunt nebuna,paranoica...trebuie sa mai fac unu'sa nu mai fiu asa disperata!
Oriucum,am emotii,offfff....sa vedem ce ne zice diseara.
Pupici si o saptamana buna

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetili, am vorbit cu GANDACICA la !!!! Sprintena si vesela cum o stiti ca o vrabiuta, mi-a confirmat marea veste, DA, ESTE INSARCINATA CU BEBE 3!!!!!!!! FELICITARI ANCA!!! Un bebe MANCACIOS SI SANATOS ITI DORESC!!! Ile si Ioachim sunt bine, au fost la mare 2 saptmanani iar Ioachim nu mai poarta pampers!!!! Bravo Ioachim!
Gandacica se simte bine, are ceva ameteli, greturi deloc, ea e foarte fericita!!! Intr-adevar nu mai activeaza pe forum, dar sa o incurajam sa se intoarca pentru ca de ce sa sa nu recunoastem, ne prindea bine optimismul ei si starea ei de spirit formidabila!!! asa ca GANDACICO TE VREM INAPOI!!!!!!! in zilele de post esti scuzata, dar in rest, te aspettam cu mare drag si nerabdare!!!!

Cine se alatura galeriei sa se intoarca GANDACICA inapoi????? ganditi-va cata experienta are in cresterea copiilor si cate viitoare mame ar putea ajuta cu un sfat pe forum, mai ales ca e insarcinata cu bebe 3!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

PAUL SEPTEMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andreea nu te speria, exact asa a facut si Ana. Este o alergie la insecte, eu am banuit un purice ca s-a tot plimbat dupa pisici, sau un tantar. Eu am vazut clar cum ii ieseau, am imbracat-o sa merg la biserica duminica dimineata si le-am numarat si am observat unde sunt localizate. Eh pana s-a terminat slujba, pe la ora 13 i-au iesit si la piciorus si pe umarul celalalt. Si eu tot cu alcool mentolat i-am dat si am observat ca o ustura, mai ales ca s-a scarpinat la ele. Seara o scarpinam eu si statea ca un purcelus, gafaia de placere . Deci nu conteaza ca este intepata intr-un loc, restul apar ca reactie, ca doar este alergie. Si mie primul gand mi-a fost la toxiinfectie alimentara dar am inteles ca apar pe burtica sigur, ceea ce la noi nu a fost cazul si in afara de asta nu avea scaun moale, temperatura si era la fel de energica. Si a facut si anul trecut de la 1 tantar dar i-au trecut in timp. Am inteles ca pe masura ce cresc se dezvolta si sistemul imunitar si daca este intepata intr-un loc acolo se va inrosi dar nu vor mai apare bubite si in alte locuri. Eu asa patesc dar sunt si adulti sensibili, sa speram ca vor fi mai nesensibile pe viitor.

Facem si noi galerie pentru Gandacica, hai mami ca te asteptam, intindem si covor rosu daca-i nevoie.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA ce mai face Anuta? deja ne e tare dor de ea!

ANDREAP, sa speram ca tot raul va fi spre bine, si cu bona si cu bubitele! uite, s-a intamplat si cu Ana Otiliei si i-au trecut! e bine totusi sa o vada si un medic! ooof, lasa mami, ca trec ele, se face fetita mare, creste si cand iti vei aduce aminte prin ce ai trecut, vei zambi!! suntem alaturi de tine!!! sa ne spui ce a zis medicul daca te duci!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

PAUL SEPTEMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by onitza

ANDREAP, sa speram ca tot raul va fi spre bine, si cu bona si cu bubitele! uite, s-a intamplat si cu Ana Otiliei si i-au trecut! e bine totusi sa o vada si un medic! ooof, lasa mami, ca trec ele, se face fetita mare, creste si cand iti vei aduce aminte prin ce ai trecut, vei zambi!! suntem alaturi de tine!!! sa ne spui ce a zis medicul daca te duci!

Mai, Onitza, daca la bona inteleg ca tot raul poate fi spre bine (adica sa gaseasca Andreea pe cineva mai bun), la bubitze nu pricep si pace.

Andreea draga, tinem pumnii la doctor, oricum, s-ar putea sa fie cum zice Otilia, ti-am spus ca si finul nostru face asa ceva.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Andreea vezi sa nu fie de la sapun sau de la vreo crema de corp.am patit si eu asa de la un sapun lichid.

Aimee e mortal Vladut cum doarme cu masina in manuta,si Ken la fel doarme cu jucarii in manuta.nu le lasa fereasca D-zeu!

iataca ne confruntam si noi cu constipatia.astazi era a 4 zi de cand nu iesise cu scaunul si i-am pus un supozitor cu glicerina.saracul se tine cu mana de cuc,spune ca face kka si plange.moama mi se rupe sufletul in mine dar ce sa ma fac daca nu vrea sa pape fructe deloc,nici iaurtel.

21,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by bits

iataca ne confruntam si noi cu constipatia.astazi era a 4 zi de cand nu iesise cu scaunul si i-am pus un supozitor cu glicerina.saracul se tine cu mana de cuc,spune ca face kka si plange.moama mi se rupe sufletul in mine dar ce sa ma fac daca nu vrea sa pape fructe deloc,nici iaurtel.

Am trecut si noi printr-o perioada de constipatie tare rea, cand avea Bianca spre 3 ani, se chinuia saraca ingrozitor si imi era o mila... Nu reusesti sa-l pacalesti nici cu suc de portocala, prune, miere, sau combinatii mai aiurea de mancare?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Bitsule stim si noi cum e, dupa 4 zile puneam supozitor si cu bocete si cu oki rosii, iesea...si noi papam si iaurt si porto si caise, prune...ce era in burta lui...da nik...si mai luam si lactulose. Acu de cand am trecut iar pe Nestle Junior si-a revenit, de o spatamana suntem iar la combinatii de lapte Nestle cu Fulga 3.5%...si ieri nu mi-a facut (dupa ce 2 sapt a fost ok), azi dimineata insa da, dar tot cu oki rosii, fara supozitor insa. Sa vedem de acu...noua dr ne-a zis ca e de la laptele integral, pana se obisnuieste organismul, ca are stomacelu' "tare" si daca nu bag la fructe in el...da sa stii ca lactuloza are efect, desi noi ajunsesem si al 10 ml pe zi.
cretulinu' Ken si bafta la .

Mergi la inceput