Copilasi dragalasi nov-dec 04 (129)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

fetelor va multumesc din suflet ca nu m-ati uitat (aime, felis, bobita); in ultimul timp nu mai am timp mai deloc de pc, si chiar si de altceva; sper din tot sufletul ca intr-o buna zi sa am si eu mai mult timp ptr. mine, dar slabe sanse!!!; seara cand vreu sa ma mai uit si eu pe net imi pica ochii printre taste, ziua la ora de pranz mai mi-arunc cate un ochi pe net, pe ici pe colo ca sa nu ma izolez complect de lume, dar asta numai la ora pranzului, si-atunci cu castronul in brate infulecand cata ceva ca sa nu ma mor de foame, timp in care ori merge masina, ori am mancare pe foc;
si ca sa nu ma plictisesc deloc cucuietele iar au racit amndoua, ca de fiecare data, in vara asta fiind a treia oara, dar de data asta ma zgarie pe cerebel, ca de 2 saptamani ma tot plimb pe drumuri pe la medic, fie ploaie, fie canicula, ce mai conteaza tre` sa nu-mi pierd antrenamentul de ciclista; de fapt cred ca as putea sa fiu campioana mondiala la ciclism; cu siguranta nu m-ar dobora nimeni si nimic, as intra cu siguranta in cartea recordurilor cu timpul scos de mine!!!
de cand am dat-o pe Arisa la inot parca se lipeste orice virus de noi; prima care il atrage(pe virus) este Emily, normal, si-apoi ajunge si pe la Arisa si uite asa se lasa cu vizite pe la medic si cu o traista de prafuri(mereu aceleasi); saptamana trecuta, exact duminica Emily a inceput sa faca febra, care crestea cu viteza luminii, ajungand pana la 39.5, ne-cedand nici la 2 supozitore introduse in fundulet, febra ce a continuat c-am toata saptamana, plus n-shpe mii de drumuri la medic, cu amandoua, doctorita spunandu-mi sa nu-i mai pun nici un supozitor daca este activa, nici daca are 39.5, numai daca este blegita, nu mananca si nu doarme, atunci sa ctionez in vre-un fel, mai exact la temp. de 40!!!; medicamentele le-a tot invartit si ea de-a ametit, concentratiile lea tot amestecat de cred ca nici nu mai stie ce-a facut, dar virusul tot nu cedeaza, concluzia fiind ca virusul pe timpul iernii este muuult mai puternic decat cel de pe timpul iernii, asa ca la cate tone de prafuri au inghitit saracele, amandoua, TOT NU SUNT VINDECATE!!! , iar maine trebui sa merg iar la policlinica cu ele

Try felicitari ptr. Andrei!!!, si ai sa vezi ca cu puterea lui Dumnezeu totul o sa termine cu bine!; este greu intra-devar, dar trebui sa se termine cu bine!!!; ai mare grija de tine caci Andrei si Alex au mare nevoie de tine!!!

Paxelafelicitair ptr. sarcina!!!(scuze ca este cu intarziere); cauta sa nu te mai enervezi cu toti tampitii de medici, cauta sa gasesti unul mai intreg la minte care sa te ajute, nu sa te incurce si mai mult; ooooooffffffff Silviu pune mana si mananca mai mult sa nu se mai streseze mami cu problema asta!!!; stiu ca este un adevarat calvar sa nu-ti manance puiul si tu sa mai fii si graviduta, stiu cum este sa stai si la cucurigu la bloc si fara lift, toate astea le stiu din propria-mi experienta; paxi multa sanatate si las` ca va veni si soarele pe strada voastra!!!

am uitat sa urez tuturor Mariilor, mari si mici, sa creste-ti mari si voioase!!!
acelesi urari le adresez si Anutelor, cat si mamei mele!

Aime ce mai face Vladut , a iesit moneda?; el cum se simte???
Andreea ai rezolvat cu bona?

fetelor sa stiti ca de citit v-am citit in fiecare zi si stiu tot despre fiecare, dar de scris, v-am ma spus cami pica ochii de somn; chiar si foto. le-am vazut pe toate nu mi-a scapat nici una;
ar trebui sa ii enumar pe toti , ptr. ca pe toti i-am vazut, dar n-am timp!!!; trebui sa va spun ca ave-ti niste copii superbi!!!; sa va traiasca si sa va bucarati din plin de ei!
incerc sa mai revin si diseara daca oi avea timp;
va pup dulce pe fiecare si sa ave-ti grija de voi si de puiuti si de burtici!!!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Ce m-am bucurat ca am citit mesajul de la IONELA-ROXANA! ...imi pare rau ca sunt cucuietele racite! Arisa e incantata de inot? ii place? mi-e groaza si mie cu cresa, maine incepe si Paul!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

PAUL SEPTEMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

La multi, multi ani Bits! sa fii sanatoasa, fericita si implinita langa barbatii tai

cucuietelor...va -am si va dorim sanatate multa si sa va revina veselia. Ionela, eu ma bucur ca macar ne mai citesti, asa ca o sa-ti mai scriu din cand in cand. Mey, mey...fuga boala de la cucuiete sa mai putem sa ne conversam cu mami lor...cred ca-s niste sugubetze si asa bolnavici cum sunt. Vladut e bine merci, multumim de intrebare, inca nu ne-a redat averea (acu chiar ma indoiesc ca a inghitit moneda)...mai asteptam...
Astazi si ieri a papat singur-singur, peste prajit...e inebunit, sa vedeti cum bobina, spre exemplificare ...aici e abia trezit de dimineata (la 9.20 ) si face siesta langa tati si aici e la somnicu de azi de la pranz, care a durat doar 1 ora...normal, daca dimineata a lenevit baiatul atat .

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bitsone, sa ne traiesti sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de comorile tale multi ani de acum inainte!

Onitza, mi-ai inseninat dimineata cand am citit offlineul de la tine. Bafta maine la gradinita!
Felis, buimaca cum eram am vazut ca esti online, dar scria ca esti la servici, nu se mai termina munca asta o data si la tine. Stiu ca spuneai ca la sfarsit de luna esti ocupata, dar acum suntem in a doua saptamana asa ca ma asteptam sa fii in perioada de relaxare. Mersi de info, pacat ca nu ati facut si poze la intalnire.
Miria, am vazut-o Damiana, tare scumpa mai este. Insa tot poza in rochita de catifea bleumarin o am in fatza ochilor. Tu ce mai faci, incepi serviciul, cu cine va sta Damiana?
Dana, ce-mi place formula de calcul a greutatii. Stii de ce, pentru ca greutatea creste cu varsta , stau bine ca am greutatea pentru 24 de ani, as vrea eu sa fiu asa prospatura . Ce ma fac insa ca am inaltimea de la 16 ani .
Ionela-Roxana, ma bucur ca ai gasit timp sa ne scrii, multa sanatate.
Fetele din Japonia, voi ce mai stiti de Hannen, a nascut?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI! Bitssa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei 3 baieti ai taisi sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti in viatza

am vazut pozele cu ingerasul vladutz...ce frumos mai leneveste el...ruxi a mea cum face ochi cum sare in picioare...nici gand de asa ceva
ionelasi numai bine si tie si cucuietelor, ma bucur ca ai avut putin timp sa ne dai vesti despre voi
otisa-ti tina de urat la noapte...hai ca mai e putin si o sa dormi cu printesica ta
onitzape paulica si bafta maine la cresa
felissi pe mihaitza si el incepe maine cresa?
ruxi nu stiu ce are dar azi noapte s-a cam zmiertait in somn si se tot muta de la un capat la altul al patului...ma rog sa fie de la maselutesi nu de la ureche ca deja as innebuni...sper din tot sufletul sa nu fie iar otita...dar vad ca ziua nu are absolut nimik...de-aia inca nu am fugit la dr
va pup pe toatesi pe copilashi
noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

la multi ani bits sa fi sanatoasa si fericita sa te bucuri de baietii tai

ionela, sanatate la cucuiete
si noi maine iar la cresa, sper sa ii fie mai bine acolo ca acasa... vad ca nu ii prieste ,de exemplu de 2 zile e in geva foamei

Alexa11+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LA MULTI ANI BITS! sa fii sanatoasa fericita si iubita!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Un pupic dulce pentru Ana si Bitsone! LA MULTI ANI,si tot binele din lume la voi sa se adune!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

LA MULTI ANI, BITS, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de copilasi!

Ionela, ma bucur ca mai dai cate un semn de viata. Multa sanatate domnisoarelor, apropo, Emily s-a facut o frumoasa si iti seamana perfect(am tras cu ochiul la pozele voastre mai noi).

Aime, Vladut e un dulce, mi-a placut tare poza in care doarme cu masinuta.
Si Mihnea e innebunit dupa peste. Si ma mai bucur ca de luni bune mananca singur-singurel, cu lingura sau furculita, nu mai vrea ajutor deloc.

Miria Cristina ai o fetita frumoasa foc, si mi se pare ca s-a mai dolofanit un pic, nu?

Try, ce mai face Adrian? Mai povesteste-ne despre el

Noi nu ne mai laudam cu nimic palpitant, operatiunea "olita" cam stagneaza, cand e bona, il pune mereu, iar eu sambata si duminica , cam uit...De vorbit si-a mai dat drumul, spune cam tot ce aude si face mici propozitii, adica intelegi ce vrea. Nu e nici pe departe ca Bianca, dar am nadejde ca se "desteapta" si el la un moment dat. Mai avem o problema, de vreo luna incoace mi se pare ca ii mai fuge cand si cand ochisorul stang spre exterior. Cei din jur zic ca nu-i asa, mie mi se pare ca da. Oricum, am inteles ca e prea devreme pentru control oftalmologic, om vedea mai incolo.
De cand s-a intors Bianca de la munte, e o mare iubire intre ei, ma distreaza tare cum vad ca pe afara merg numai de mana, are grija de el ,etc, si ma intreb cat o tine minunea.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

La multi ani BITS, cu multe multe bucurii!

M-am bucurat si eu foarte tare sa citesc mesajul de la Ionela... am vazut si eu pozele cu Arisa si Emily...sunt niste frumoase, ma repet. Imi place tare tare de ele!
Multa sanatate papuselelor.. sa se faca bine!

Pupici si lui Vladutz... ce tare mi-a placut in poza cu tati... ei doi... la TV.. cred...

Dana & Iris 1,9 ani

God is in details...

Mergi la inceput