PILATES - metoda & rezultate
Raspunsuri - Pagina 5
mazzel spune:
quote:
Originally posted by Allure
Eu am state vechi la pilates: fac de 2 ani (cu mici intreruperi) rezultatele se vad relativ repede daca te tii de treaba. Plus dieta rezonabila. Mie imi place: e relativ usor, fun si rezolva durerile de spate cel mai eficient! Plus ca nu trebuie cine stie ce echipament sau spatiu...Doar ambitie si dorinta de a reusi.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
am o prietena care merge de vreo 2 luni la pilates si arata foarte bine, a slabit mult, si se simte si mai flexibila si mai bine.
cred ca ma voi inscrie si eu caci vad ca apropape toata lumea vb numai despre avantaje.
totusi care e deosebirea mare intre aerobic si pilates ca eu nu prea inteleg?

Iubika spune:
quote:
Originally posted by mazzel
totusi care e deosebirea mare intre aerobic si pilates ca eu nu prea inteleg?
Probabil faptul ca trebuie sa mentii ritmul acela special de respiratie???
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Luna75 spune:
Cred ca doar cineva care le-a facut pe amandoua constant iti poate spune exact din cate vad eu-pilates nu e asa de antrenant ca aerobicul in sensul ca nu se danseaza,nu se sare insa se pune mare accent pe modul de executie a exercitiilor-incordarea muschilor,respiratie controlata.
chiar citeam ca la inceput e bine sa luam lectii de pilates de la un instructor autorizat pentru a invata corect miscarile.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
mira_m spune:
Fetelor, ne-ati uitat cu programele???? Vreau si eu!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
crini spune:
Astazi am reusit sa le fac. 
Mazzel, din cate am vazut eu, pilatele nu au nimic de-a face cu aerobicul, nu te zbengui deloc, cea mai mare parte a exercitiilor se fac lungit, sau asezat, oricum e ceva mult mai linistit. Eu iti vorbesc din prisma incepatorului, fetele care au programele complete pe dvd-uri poate stiu mai multe.
gabi_j spune:
Crini, programul dureaza cam 30-35 de minute cu explicatiile de la inceput cu tot. E o tipa blonda, nu stiu cum o cheama. Am scos de pe net (torrents). Cine vrea pe cd sa imi trimita un mail. Eu nu stiu sa il pun pe net.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
mira_m spune:
Gabi, eu sunt doritoare. Ti-am scris pe messenger, dar nu stiu daca ti-a parvenit mesajul.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
gabi_j spune:
deci le rog pe toate doamnele si domnisoarele doritoare de cd-uri cu pilates sa imi trimita un e-mail cu numele si adresa postala exacta, ok? o sa incerc sa vi le trimit cat mai repede.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'