PILATES - metoda & rezultate

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

SOTUL MEUCand ai timp poate mai incerci ....sint eu pe faza

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

cum stati cu progresele???eu am facut fat burn pilates(45 min) inainte de sarcina si a fost f fain. am si videourile lui mari winsor dar asta fat burn mi sa potrivit mie mai mult...am slabit, mi s-a modelat corpul...dar acum sunt si p;ina de celulita dupa sarcina, plus ca n=am vreme de sport cu asta mic...momentan sunt in vizita la ai mei si simt ca m-am ingrasat in 3 zile...tre sa ma apuc din nou ca nu mai pot amana....ca sa vad daca functioneaza imi faceam poze fata/spate/profil dreapta/stanga o data pe sapt si ma stimula cand vedeam ca m-am micsorat...

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hellooooooo
a murit subiectul asta????m-am apucat si eu de pilates din nou...am o febra muculara de mor.....ce regim alimentar ati tinut/tineti?nu mai e nimeni prin zona??

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Fetelor vreau si eu sa fac pilates.Eu am toate exercitiile.Am nascut prin cezariana acum 3 luni.Credeti ca pot sa fac pilates pt incepatori?Mai sunt mamici care au facut gimnastica dupa 3 luni de genul pilates?
Operatia se pezinta foarte bine,ma simt exceptional dar am nevoie si de parerea voastra.Medicul mi-a spus ca este ok operatia.
Astept raspunsurile voastre.Vreau sa ma bag si eu in clubul vostru.

http://community.webshots.com/album/559366008aXVlYm

Mamica Lui Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Fetelor, ce faceti, v-ati plictisit de pilates sau sunteti in vacanta?

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Sunt la mare cu abdomenele lor plate :)
Eu am dovedit jumatate de kil de inghetata Nirvana citind acest subiect (pentru ca tocmai am vazut relaclama la TV si am zis sa va intreb daca stiti de pilates si daca functioneza...si am dat peste o intreaga discutie)
As fi vrut si eu sa stiu ce scrie in brosura despre alimentatie... Probabil XIO are dreptate, sunt acelasi sfaturi de cand lumea insa eu alaptez si folosesc asta ca scuza pentru a nu tine regim...
Insa am 10 kile in plus de dat jos si un corp pe modelat si ma intreb cum si mai ales cand...
Probabil intr-o viata viitoare :(
Ma gasiti in frigider. Ies de acolo doar daca imi spuneti ca ati slabit macar cateva dintre voi mai mult de 10 kile cu Pilates

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

florina, subscriu la cele zise de tine
cand avea alex vreo 2 luni si dormea toata ziua,m-am apucat si eu deceva gimnastici prin casa..... dupa 3 minute,ma durea coloana cumplit....
asa ca.... vin cu tine in frigider.

da' chiar! serios acum! chiar a reusit cineva cu exercitiile astea minunate? parca mi-ar placea si mie sa ambdomenul din nou plat..( ca la 45 de kile nu mai sper demult....)

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput