PILATES - metoda & rezultate

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

De ce nu se pot descarca filmultetele cu pilates de pe idieta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Nici eu n am reusit sa le descarc ,am mai incercat si alta data .
Eu perseverez cu exercitiile ,dar deocamdata in afara de faptul ca ma simt bine fizic ,nu am rezultate .Vreau sa scap de burta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Buna, fetelor.
Ma primiti si pe mine? Vreau si eu faimoasele exercitii Pilates.
de unde le iau?Ma ajuta si pe mine cineva, pls.
Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

buna fetelor. si eu am vazut la televizor de multe ori reclamele cu cd-urile de exercitii pilates. azi le-am vazut iar, impreuna cu sotul meu si mi-a spus c-o sa le comande. sper ca pe sapt asta sau viitoare sa le am si sa ma apuc de treaba. nu de alta, dar am o burta de imi este rusine. vreau sa slabesc 8-10 kg si de 2 sapt am inceput sa mananc mai sanatos. sunt sigura ca, in combinatie cu exercitiile, voi avea corpul mult dorit. bineinteles, cu timpul , nu imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

am comandat si eu de pe site-ul dat de lulu si mi-au venit in 4 zile doua DVD-uri, unul cu 7 filmulete Pilates si unul cu bonusul, adica belly dance, tae bo, Kurnikova si Electra...sunt interesante!!!

acum imi trebuie si timp sa ma apuc de treaba. recunosc ca dupa ce vinm de la job sunt cam stoarsa.....si mai trebuie sa fac si diverse...aseara la 21 le calcam sotului un costum, o camasa , fiica-mii diverse, ca domnisoara nu era sigura cu ce vrea sa se duca azi la scoala...si se cam mototolisera hainele in dulap...de, fitze de 13 ani....

Allure, in cit timp ai vazut rezultate??? eu am incercat basicul si recunosc ca mi s-au parut cam grele exercitiile, ca sunt cam intepenita de articulatii, bine, am si 40 de ani....dar ma gindesc ca incet incet poate le voi putea face si pe celelalte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Emilia ,Karol , am vazut ca intrebati de unde avem exercitii ;ni le-a trimis Gabi pe care am cunoscut-o virtual tot la subiectul asta.
Eu pot sa va fac niste copii dupa CD ,dar nu promit ca le trimit repede . Trimiteti-mi pe PM adresele voastre si scrieti-mi si la subiectul asta daca mi-ati trimis adresa pt ca nu-mi verific PM in fiecare zi ;imi e mai usor sa intru aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Din pacate eu am pierdut CD-urile ,de fapt o vecina binevoitoare le-a facut pierdute .Sunt sigura ca nu le-a pierdut asa cum sustine ...dar ma rog

Le aveam de aici : http://www.cursuriaerobic.com
Era un CD cu vreo 6 filme de Pilates si un CD cu Bonus -aerobic.
Chiar azi le-am comandat inca odata ,dar de data asta le voi pastra ,nu le "mai ofer" nimanui .

Eu faceam mereu ,ajunsesem sa fac programul intens de 50 minute .Sunt super exercitiile ,chiar au rezultate .

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

le faci pe toate lulu??? si le faci zilnic???

in cit timp s-au vazut rezultatele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

O nuuuuu , nu fac zilnic ,imi este imposibil ,dar cam de 3-4 ori /saptamana.In rest fac stepper ,biciceta ,impachetari cu Parargil sau termosudatie si electrostimulare.
Eu ma simt ff fbine , nu ma mai simt pufoasa si imi simt fesele si coapsele f tonisiate.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by mama lia
Allure, in cit timp ai vazut rezultate??? eu am incercat basicul si recunosc ca mi s-au parut cam grele exercitiile, ca sunt cam intepenita de articulatii, bine, am si 40 de ani....dar ma gindesc ca incet incet poate le voi putea face si pe celelalte....

mama domnisoarei Cristina (28.09.1993)

Eu am lucrat intensiv de la inceput (min 6 zile pe sapt) pe programul de avansati si am simtit imediat diferenta...de vazut s-a vazut cam in 4-5 luni. N-am fost o grasa, ce-i drept, dar tocmai facusem 30 si incepusem sa ma rotunjesc bine de vreo 1 an (fundul, coapsele si burtica nu mai erau ca la 20 ani; acum arata mai bine ca la 20! )

Pentru articulatii "anchilozate", yoga mi se pare excelenta.
40 nu e o virsta la care sa spui ca gimnastica nu e pentru tine. Come on! Mi se pare o virsta ideala pentru a incepe un program de viata activ care sa te ajute sa eviti osteoporoza prematura (ca si alte necazuri) si sa te tina tinara mai mult timp.
Ca sa fiu sicera pe mine asta m-a impulsionat cel mai tare: frica de imbatrinire Mi-am dat seama ca dupa 30 lucrurile s-au schimbat in corpul meu si e bine sa tin pasul cu schimbarea daca vreau sa arat bine in viitor. Si crede-ma ca vreau!!!

Daca vreti rezultate cu corpurile voastre trebuie pur si simplu sa adoptati un NOU STIL DE VIATA. Miscare regulata si dieta controlata - fara aceste doua elemente, tinute cu sfintenie zi de zi, nu vom reusi niciodata sa avem rezultatele dupa care tinjim.

Nu va ginditi ca doar cumparind nu-stiu-ce-caseta cu pilates sau oarever si practicind de nevoie o data-de doua ori pe saptamina, se va vedea ceva. Asta e amagire curata..
Ambitie cit cuprinde si determinare. Ca la lupta! Declarati razboi kilogramelor si invingeti-le!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput