PILATES - metoda & rezultate
Raspunsuri - Pagina 13
diana2004 spune:
Fac pilates in fiecare zi si ma simt super !Sint multumita in sfirsit de un program de gimnastica si ma tin de el pt ca simt ca mi se potriveste .E prea devreme sa spun ce rezultate are dar va tin la curent
.
Gabi, iti multumesc mult inca odata
.
Giana spune:
Am auzit si eu de curand de acest program PILATES.Suna interesant...si daca mai este si usor...cu atat mai bine.Deci???Ma primiti si pe mine?
Dar nu stiu foarte multe.Cine ma ajuta?Eu nu prea am facut sport la viata mea asa ca va trebui s-o iau cu inceputul.Cum fac rost de filmulete?
Apropo,pe net sunt de vanzare niste DVD-uri:
1- PERFECT PILATES
2- WINSOR PILATES
3- FITNESS- PUMP IT UP - AEROBIC
4- CINDY CRAWFORD - FITNESS- TRADUS IN LB ROMANA !
Toate cu 45 RON Merita? Va intreb pe voi ca poate aveti mai multa experienta.Eu nu stiu cu ce se mananca inca.Dar m-ar bate gandul sa le iau si sa m-apuc de treaba.
Pupici.Mai intru maine.Pacat ca v-am gasit abea la ora asta asa tarzie...
GeorGiana
de
Dani POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Giana spune:
Ahaaaa...stati ca am gasit site-ul de unde a comandat si LULU.Deci e ok.Dar care din acele DVD-uri trimite bonus???Mi-ar place aerobic sau fitness.Am facut si eu comanda sa vedem.
GeorGiana
de
Dani POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Allure spune:
Intreba cineva de frecventa cu care trebuie exersat.
Pai daca faceti programul scurt de 20 de minute, musai sa-l faceti zilnic (ce mare brinza, 20 de minute?) Mai ales daca vreti rezultate.
Eu cind am inceput faceam programul de o ora (zilnic!) si am vazut rezultatele repejor. Si ce rezultate!!! 
Nu va lasati!! Corpul se modeleaza foarte frumos cu acest tip de exercitii. Nimic altceva nu da aceleasi rezultate. 
Bafta fetele!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel. ![]()
mira_m spune:
Da, e f adevarat! E super bun pentru modelare!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
Nastea23 spune:
Si eu fac ex. dupa Pilates, de putin timp, e greu dar merita.
Poate stie cineva unde mai gasesc cite ceva in legatura cu Pilates, poate si ceva carti?
merci.
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by Allure
Pai daca faceti programul scurt de 20 de minute, musai sa-l faceti zilnic (ce mare brinza, 20 de minute?) Mai ales daca vreti rezultate.
Eu cind am inceput faceam programul de o ora (zilnic!) si am vazut rezultatele repejor. Si ce rezultate!!!
Nu va lasati!! Corpul se modeleaza foarte frumos cu acest tip de exercitii. Nimic altceva nu da aceleasi rezultate.
Bafta fetele!
Dance, sing, floss and travel.
care este programul scurt si unde il gasesc sa il descarc

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze cu noi
Lauraa spune:
Fetelor care faceti deja Pilates,ce ziceti, se poate exersa si in timpul sarcinii? La sala unde merg eu este lunea curs de Pilates si parca m-as duce dar nu stiu...e greu? La celelalte cursuri cu antrenor nu mai merg, sunt prea antrenante si obosesc repede dar despre Pilates am crezut mereu ca e ceva mai lent... Ce ziceti?
Surpriza
mira_m spune:
Exista exercitii pilates si pentru perioada sarcinii!
Un instructor sigur te va lamuri, dar am vazut si DVD-uri!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
Allure spune:
quote:
Originally posted by emiliapopquote:
Originally posted by Allure
Bafta fetele!
care este programul scurt si unde il gasesc sa il descarc
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze cu noi
Vezi aici:
http://www.idieta.ro/downloads/
(Winsor pilates - in josul paginii sint 2 programele, advanced & beginners)