PILATES - metoda & rezultate
Raspunsuri - Pagina 12
olim spune:
Pai de la mine revnsa o iei sau la Maramures daca vii, au cand vin in tara intru pe la Oradea si ne intalnim sa imi platesc datoria

O zi buna tuturor
gabi_j spune:
merci fetelor. daca o sa fiu prin zona asta sigur ne intalnim la o cafea sau suc. eu sper ca cdurile sa va fie de folos. va pup.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
caterina71 spune:
Buna seara fetelor
Eu caut de ceva timp Pilates-urile pe DC++ si nu reusesc sa le gasesc. Abia acum am vazut si pe forum subiectul…
Gabi J, daca nu-s prea …, poti sa-mi trimiti si mie CD-urile? Sau daca ai DC++ sau oDC sa le share-uiesti sa le pot descarca? Te rog, ca desi am nascut de ceva timp, inca am burta in dotare. Si-ti trimit banuti in plic, sau prin mandat, sau cum vrei tu.
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
acusor spune:
Cati, da-mi un PM cu hub-ul pe care intri si id-ul si ti le dau eu.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
tyaa spune:
Acusor, as vrea si eu cd-urile, poti sa imi spui hub-ul pe care esti? Merci, eu nu intru or dc++ dar inra sotul din cand in cand.
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002
fetitie spune:
am descarcat si eu pilates pt incepatori si m-am apucat de treaba. dar imi spuneti si mie la cat timp trebuie repetate? cat de des lucrati voi? ca eu le fac o data la doua zile si mi se par insuficiente cele 20 de minute.SI CINE SPUNE CA SUNT USOARE? ca m-am ales cu febra musculara de la prima sedinta.
kiwwy spune:
Gabi,te rog frumos sa imi trimiti si mie cd.-urile.
Sunt si eu din Oradea,[bis
Ne putem intalni,si am sa ti le platesc]
.Adresa mea sebibebby@yahoo.com
multumesc anticipat.
lulu77 spune:
Eu am primit saptamana trecuta CD-urile comandate ,se vad exceptional de bine ,sunt cu tot programul si Bonus 1 CD cu alte exercitii.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"