PILATES - metoda & rezultate

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Mai fetelor stiti si barbati care practica pilates? Ca l-as indruma si eu pe sotul meu sa faca ca el vrea sa dea burta si multele kg in plus jos. Nu stiu daca exercitiile astea se preteaza la gabaritul lui. Voi ce ziceti?
Si inca o intrebare: Sunt bune numai de slabit? Ca eu nu vreau, din contra trebuie sa ma mai ingras mult de tot, dar ma gandeam ca poate imi mai intaresc si eu musculatura sa nu mai fie asa de fleasca.

merci

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Crinutz,pe tine te poate ajuta foarte mult,citeam ca pilates e recomandat mai mult nu pentru a slabi ci pentru a ne sculpta musculatura.
In ceea ce priveste pe sotul tau poate ar avea nevoie de ceva mai antrenant.Din cate stiu eu,mersul la sala e cel mai bun,deoarece vazand atati barbati binefacuti pe acolo i se trezeste instinctul de "cocos" .

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

quote:
Originally posted by gabi_j

tre sa apara niste cd-uri... am pus azi la posta plicurile pe care le-am promis saptamana trecuta... imi cer scuze, dar am fost f aglomerata. problema e ca am pierdut lista pe care erau adresele la care am trimis de data asta... sper ca le veti primi.
in viitorul apropiat (nu mai zic data, dar se va intampla in curand) am sa le trimit si urmatoarelor fete: Gia, Simona (Brasov), Camelia (Alba Iulia)si Delia (Galati). Cele care mi-au trimis 'request' si nu se gasesc pe lista de mai sus trebuie sa fi primit deja, sau sa primeasca zilele astea cd-urile.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Gabi, esti o super prietena!!!

Multumesc din suflet pentru CD-uri.

Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tino spune:

fetelor, va rog sa imi spuneti si mie de unde se pot cumpara DVD-uri cu metoda Pilates. ma refer la cine comercializa asa ceva sau poate imi spuneti mai exacat cum ati procedat voi care ati intrat in posesia lor?
la Euforia ma uit arar ca sunt cu plodu` si chiar nu am rabdarea si timpul necesar sa caut pe Net.
nu stiu cum am sa pot face eu exercitiile cu baiatul langa mine, dar vedem noi.
voi cum procedati cand faceti exercitii? duceti copii undeva?

succes si spor la treba!

numai bine tuturor!

mamitza lui Papitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Tino , citeste ceea ce am scris putin mai sus
Vei gasii raspuns la intrebarea ta ,vei afla de unde poti comnada CD-urile.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Gabi J

Mergi la inceput

multumesc, lulu77 pt. informatii. nu intrasem pe site-ul respectiv.

numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Gabi, multumesc si eu de cd.Le-a primit sora mea ieri si aseara mi-a trimis mesaj
O zi frumoasa tuturor.
Saptamana viitoare sper sa imi ajunga pachetul aici, abia astept.
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

multumesc lulu77 pt. informatii. nu intrasem pe site-ul respectiv.

numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Gabi,
Multumesc mult pentru CD-uri.
Sincer ...cred ca este primul contact real cu lumea virtuala...
Le-a primit ieri si aseara am incercat cateva exercitii
Daca treci candva prin Suceava...sa-mi spui...sper din tot sufletul sa ne intalnim ca sa ma pot revansa.

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

TEO
POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput