Oligospermie(25)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Mihaisov , din pacate , nici la noi situatia nu e prea roz ; ultima spermograma se prezinta cam asa : vol 2,2 ml , nr 13 mil/ml ; mobilitate a=10% , b=15%; c=55% ; d=20%(nu mai trec si restul ca sunt multe rubrici).Noi am facut si testul postcoital si iesit negativ(dupa 5 ore nu mai traia nici unul).Spermograma a fost facuta dupa 3 zile de absitenta ; cele facute mai demult erau dupa 5 zile si nr era dublu (deci concluzia a fost ca dumenalor le trebuie min 5 zile ca sa se refaca , nu 2-3 cum e normal).
Pe langa tratamentul de care am scris ieri , sotul meu mai ia acid folic si ulei de peste.Am devenit un pic mai atenti si la alimentatie , papam multe legume si verdeturi (cred ca o sa incepem sa behaim in curand ); a mai taiat iubi si din tigari (cica s-a lasat zice el , da tot mai baga din cand in cand cate una ).Noi de aproape 3 ani incercam si nimik.E drept ca investigatiile le-am inceput anul trecut , pana atunci nu ne-am stresat am zis sa se intample de la sine.
Un alt medic ne-a recomandat IA , dar noi nu aveam spermograma facuta inca la CF2 , aveam una de 4 randuri toata pagina ; stau si ma gandesc ca daca faceam IA la 2 zile de repaus inainte pierdeam timpul si banii ; si ne mai faceam si sperante degeaba..ca asta doare cel mai rau.
Medicul la care mergem acum l-a trimis pe sotul meu sa faca mai multe investigatii ; astfel a descoperit si cauza pt care sunt asa de puturosi si nu ajung unde trebuie.
Asa ca ne pastram optimismul, sa speram ca peste 3 luni spermograma o sa arate mai bine si cine stie........poate o sa fim 3 peste 3 luni?Mie 3 mi se pare un nr norocos.
Mult noroc si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Ramonica e bineeee!!s'a dat jos din pat!!Bogdanel e un frumos seamana leit cu tacsu..
am vorbit cu ea la tel..va saluta pe toti si va multumeste pentru incurajari!!

asteptam si eu un raspuns..nu stie nimeni preturile de la dc Matei?pt spermograma si restul?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

RALU, stau si ma intreb acum daca nu are si sotul meu acelasi probleme ca si al tau. La noi spermograma cu rezultatul dezastruos a fost facuta in ziua 3 de abstinenta. O sa incerc sa programez luna asta spermograma in zilele 4-5 sa vad cum iese. Macar am avea o "mica" victorie pt motalul lui si ar fi de bine, nu?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Da , Catty , mie mi-a explicat dr ca la cei care au probleme se pare ca domnii au nevoie de timp mai mare sa se refaca.Si cand va duceti la spermograma , spuneti sa va faca si un test de supravietuire la gigei ; adica sa vada cati mai traiesc dupa 4 ore , 8 ore , etc ; e si asta f important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!! SA VA DEA DUMNEEU SANATATE SI SA AVEM TOATE PARTE DE BEBEII MULT ASTEPTATI!!!!

RALU, multumesc pt lamuriri. Pai nu stiu cei de la Giulesti de la centrul de infertilitate, unde facem spermograma in septembrie o data cu HGS mea si o eventuala laparoscopie cum trebuie sa o faca? O sa le spun si de ceea ce mi-ai scris tu.
Inca o data multumesc ca ajuti o "incepatoare" in ale oligospermiei.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Cu placere ; si eu tot incepatoare sunt , am invatat fff repede de la fetele de pe forum , dar sper sa nu imi dau "doctoratul" pe tema asta!Nu stiu daca e obligatoriu sa il faca si pe asta cand faceti spermograma ; noi oricum nu mergem la Giulesti , asa ca nu stiu care sunt regulile pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorceress spune:

Astazi am venit si noi de la rezultate. Nu pot sa va dau cifre. Si ca numar si ca vitalitate insa ni s-a explicat ca nu sta bine. O sa stiu mai mult dupa ce umrmeaza alte investigatii (de morfologie) plus inca o tona de teste de singe. Speram sa se determine cauza. Pina una alta, trimiteti-ma si pe mine la un link cu tratamente naturiste.

Fetelor, va spun sint asa de trista, ni s-a gresit diagnosticul si 2 ani de zile am crezut ca e infertilitate inexplicabila. El are 38 eu am 31.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Azi am aflat si eu de Barbye ,dar citind,vad ca mai exista sperantze sa mearga.Eu sper si mai departe...
Am intrat doar sa va salut,stiu ca Barbye era de-a voastra ...
Sper ca lista de pe prima pagina sa fie tot mai lunga...

si multi

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

monica70..e de'a noastra si nu o lasam!!!
probabil oligospermistii sunt in vacanta..da o sa'i vezi cand or apare cum se umple pagina

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LARA76 spune:

Buna fetelor!
Abia am aparut si eu pe forum desi va citesc cam de 2 ani...nu stiu ce am asteptat atat! Sotul are oligoastenoteratospermie si am fost la un dr. urolog care a constatat ca trebuie operat de varicocel .Dar tot dr. zice ca in urma operatiei, nr de va creste f. putin. si atunci de ce sa mai faca operatia? Alt tratament nu i-a dat. As merge la un alt dr. incercat de voiDar la care?

Mergi la inceput