Oligospermie(25)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evoxina spune:

Multumesc Danyalo pentru incurajari si totodata pentru raspuns. Doct. nu mi-a raspuns niciodata concret. Cand intrebam "Cat de grav este?" ocolea tot timpul sa-mi raspunda. Ma lua cu "Mai trebuie sa faceti si aia, apoi si cealalta etc". Ajungeam acasa si nu stiam niciodata cat de grav este. De fapt nici acum nu stim.
Acum cu raspunsul tau am mai prins curaj.
Multumesc si ma bucur ca m-am inscris in club.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Danyalo...am observat evolutia spermogramelor si, din cate inteleg eu, e destul de buna
al meu sot sufera de o oligoastenospermie de care nu mai scapam de cativa ani...
La tine observ ca s-a schimbat diagnosticul si sunt f curioasa cum ati reusit ? cu alopate sau naturiste ???
Noi am incercat ambele tratamente, iar acum , dupa aproape 3 luni de naturiste inghitite cu stoicism de al meu sot, asteptam sa vedem rezultatele in sept cand va face o noua spermograma,dar nu mai sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Doamne, este cumplit ce a patit Barbye. Nu este drept. Lupti atata pt un vis frumos, acela de a avea copii, si uite cum soarta iti mai da una peste cap, de parca nu aveai destule belele. Sper din tot sufletul sa se gaseasca o cale si sa poate merge din nou si sa gaseasca forta de a lupta si cu boala noua si sa devina si mamica.
TIA, mi-ai dat o speranta. Poate ca si la al meu sot se vor vedea imbunatatiri in septembrie cand mergem la Bucuresti. Cat de mult mi-as dori, mai ales ca el inca crede, nu stiu de ce nu vrea sa inteleag, ca daca ia tratamentul de il face acum totul va fi frumos si nu vom avea probleme. Poate ca este greu de "digerat" faptul ca problema este la el in mai mare masura decat la mine. Oricum, am spus si o sa mai spun ca preferam sa fiu eu cauza lipsei lui bebe decat el. Poate va vrea Dumnezeu si o sa fie bine pt noi toate si vor veni si bebeii. Mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

carry
Incep cu niste cuvinte de imbarbatare! Nu dispera scumpa mea...Orice e posibil! Esuam o data de doua ori de zece ori...ne ridicam ne lingem ranile si mergem mai departe ...Important e sa fim sanatosi!
Noi am luat ( vb. de sotul meu caci eu iau diverse chestii preventiv gen maca si acifol )intai naturiste o gramada...apoi a facut investigatii: hormonale, eco testiculara si apoi iar spermograma! Aceasta dupa sirul de naturiste a iesit tot proasta din toate pt. de vedere!
Am ajuns la dr. Matei care ne-a incurajat...si i-a dat tratament... nu e complex..insa are 2 ani si ceva in care ia continuu. Deci a luat bioseleniuzinc,acifol. O luna l-a trecut pe clomifen sa vada cum reactioneaza...dar cum nu a reactionat grozav...adic nu s-a modificat nimic...nu i-a mai dat. Acum eu mi-am permis sa-i schimb tratam. de 2 luni adica ii dau zinc simplu... acifol in continuare... si maca de la mine putere cate 3 pe zi. Pe aceasta din urma o ia de vreo 2 luni si ceva!
Nu ma astept la minuni...insa ce mi-a mai ramas?? speranta... ca ni se va implini si noua dorinta!
Inca o data nu dispera...te si incearca sa te agati dupa un pic de speranta!
pt. tine si pt. toate colegele de suferinta!

dany

Mergi la inceput

Danyalo...multumesc ptr frumoasele cuvinte de imbarbatare, dar mai ales ptr faptul ca am descoperit ca sotul meu ia acelasi tratament ca si al tau-zinc, acid folic, maca dar si br ursului si ginseng biloba, sper sa nu se bata cap in cap toate astea....
In plus, BIG M i-a mai dat si potent power si uite ca de ceva timp nu a mai luat !
Bafta multa si tie in toamna ca sa ne mai povestesti lucruri frumoase

Mergi la inceput

scuze...povestea frumoasa ,din toamna, era a lui nicole
sunt cam ametita, dar am o scuza, am vizitat pe cineva la reanimare si am venit total bulversata de ce am vazut acolo
Doamne, fetelor, cand vezi astfel de cazuri, te gandesti ca SANATATEA e cea mai importanta,iar celelalte probleme se pot rezolva
Deci, SANATATE si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Buna fetele1Fost si noi azi la dr cu teancul de analize in brate si surpriza......trebuie mai facem si altele.Dr vrea sa vada dc viteza scazuta a este din cauza varicocelului sau a hormoneilor asa ca i-a dat sa faca analize hormonale.Asa ca iar mai avem de asteptat.........

Mergi la inceput

Ralu, tine-te tare , nu ceda nervos si mergi mai departe.
Asta i-mi spun si eu mie {oare inebunesc}?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Analizele hormonale le poate face oricand! in orice zi...nu e ca la fete in ziua 3 de ex.
Bafta sa va iasa bune analizele!

dany

Mergi la inceput

Mi-au inchis subiectul asa ca am luat problema in brate sa am venit cu ea, aici la voi.
Eu incerc de trei ani sa am un bb, am facut mai multe analize. Eu am probleme cu progesteronul care cand trebuie sa fie mare e mic si invers iar estradiolul este da 10 ori mai mare ca normalul.
Sotului ia iesit la spermograma : oligozoospermie(volum-1,8ml., ph-7,6, nr. ejaculat- 27.5 mil, mobilitate la 1 h-74%, din care cu mobilitate progresiva 50%, functionali- 3.1 mil,cu morfologie normala - 9.8%.
Am facut tratamente, analizele nu le-am mai repetat, ne-am saturat de umblat pe drumuri.
Voi poate stiti mai multe ca mine, credeti ca ,cu tratament naturist se poate "imbunatati" spermograma?
Daca nu, va rog fetelor, care sunteti din Timisoara sau care stiti, unde se fac inseminarile aici, ce doctori recomandati si la ce pret ar ajunge?

Mergi la inceput