Oligospermie(25)- putini da'(ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 29
cornelianeli spune:
multumesc avalon kariotipul se face si la noi in constanta intr-o clinica privata,probabil il trimit tot la bucuresti...
il vom face imediat ce vine sotul meu in tara
o eventuala abatere genetica are legatura cu spermatogeneza?
si daca este in neregula nu mai poti face FIV?
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
Avalon spune:
Daca ar fi gasit modificari genetice la mine as fi luat hotararea pe loc sa adopt, nu m-as incumeta sa incerc macar sa fac copii cu probleme genetice.
garro spune:
Draga Cornelianeli eu nu am facut teste genetice. Ce pot sa-ti spun este ca sotul meu a facut examen citogenetic-cariotip sange periferic.Sau examinat microscopic 30 metafaze si rezultatul a fost:47,XY+Y(cromozomi).Ni s-a explicat ca acest cromozom in duplicat reprezinta modificarea genetica.La femei nr. cromozomial este de 46XX, la barbati 46XY.Dr. ne-a avertizat la inceput, ca in caz de modificare genetica solutia ar fi FIV cu donor sau adoptia.Ce pot sa fac, ce tratament sa-i mai dau,ca acest diagnostic nu se trateaza.Bafta voua sa nu treceti prin ce trecem noi.Sa-mi spui ce rezultate veti avea.GARRO
Liana30 spune:
am brancuit..am brancuit pana i'am nimerit
avem normospermie
am intrat in linie dreapta dragi mei oligospermisti..va stiti voi care ..io nu v'am uitat deci "Nimik nu'i imposibil"
brancuiti..brancuiti ca sa reusiti
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
pai ce sa va spun mama..ca nici eu nu stiu de unde e minunea..am brancuit..nu ne'am mai stresat..si de la oligoastenoteratospermie..am ajuns la normospermie..
minune de la DD..mai mult nu stiu ce sa va spun..nu am facit nimik in plus...
va pupacesc!!si brancuiti cu folos
"Nimic nu-i imposibil!"
irlandeza spune:
Liana, cum arata spermograma , inainte de tratament si cat timp ati urmat acest trat.
sI felicitari.
Ca si sotul meu are probleme si am comandat de acasa trat. Liviei pt. oligospermie , si as vrea sa stiu cam in cat timp poate ajunge la normal.
Noi 2 singurei
Liana30 spune:
irlandeza asa cum am mai spus inainte arata asa.."oligoastenoteratospermie" mobilitate proasta..vol prost..intr'un cuvant foarte proasta!!!in plus eu nu am urmat un tratament special...l'am auzit pe greuceanu ca brncuieste si am inceput si noi sa brancuim..cred ca luam cam de vreo 8 luni..si repet am brancuit dupa ureche..nu stiu daca doar BU a facut minuni...iar sotzul meu nu a vrut sa ia pastile..a luat o perioada apoi a renuntat..a preferat tinctura..cica..citez.."o fi ea scarboasa dar daca face minuni atunci pe eaaaa"
"Nimic nu-i imposibil!"
irlandeza spune:
Aha, mersi. NU mai conteaza cat dureaza trat. , doar sa fie totul normal sa putem face si noi macar un bebe.
Bafta in continuare.
Noi 2 singurei
Liana30 spune:
Multumesc!!
si tie multa baftaaa!!!
va tin pumnii oligospermistilor!!!
"Nimic nu-i imposibil!"