Oligospermie(25)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
ela arata mult mai bine spermograma voastra la mobilitate si forme normale...la noi...
7 mil/ml spermatozoizi,
2 % mobili si
3% cu forme normale
timp lichefiere depasit,nu mai stiu exact
nr leucocite un pic depasit pt care urologul i-a prescris antibiotic,vit e si antiinflamatoare...dupa 10 zile de tratament spermograma a aratat aproximativ la fel
din cate stiu eu,e mai usor sa cresti nr de spermatozoizi cu naturiste, cu tratament hormonal,etc pe cand la mobilitate si aspect....mai greu...
pentru toate fetele

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Cornelianeli....
ce sa zic....in conditiile in care am fost cu AZOOSPERMIE , adica 000000 (ZERO) peste tot , toti morti definitiv...cred ca acum stam mai bine , un pic . Dar continuam tratamentul...(de fapt sotul meu ), avem si homeopate , si alopate ...de toate ...incercam sa mancam mai multe salate, fructe...fara prajeli...asa...cat de cat...
Voi de cand ati inceput investigatiile ? Ca noi am descoperit aceasta problema in oct.2005 , deci ..de un an de zile ...incercati sa mergeti la Doctor Soare ...e super...
Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere .....

Ella

Mergi la inceput

multumesc ela,
daca poti sa-mi trimiti un pm cu adresa si nr tel al doctorului soare
am descoperit vara aceasta....
problema noastra e ca nu avem timpul necesar ,sotul meu sta putin in tara, sa incercam scheme complicate de tratamente....ne-am orientat catre FIV si in primavara daca totul este bine incercam
mult succes

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

cornelianeli o sa-ti trimit maine un PM ca am nr.de tel.acasa (eu sunt la birou acum).
Sa stii ca si noi ne-am hotarat la FIV dar am zis sa mai incercam sa inmultim nr.... unde vreti sa faceti FIV ? eu initial vroiam la Giulesti , la Mr.BIG , pentru ca sunt si pacienta dumnealui ....dar se pare ca la el sunt FIV-urile pe banda...nu prea stiu ce sa fac...si mi-e si teama de atatea proceduri ...tratamente,stimulari....eu tot mai cred ca mi s-ar putea intampla natural ...Doamne ajuta ! Poate alte fete cred ca nu sunt zdravana la cap ...cu asa o spermograma....in fine....speranta moare ultima ..

Nusy , Tabitha....nu ne mai spuneti nimic ????

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ella, nu mai zic nimic pt.ca nu mai am ce....deocamdata,sotul continua tratamentul(dat de dr.S) si asteptam sa reparam masina sa mergem la el,la o noua spermograma.Noi tot din octombrie anul trecut am descoperit problema cu gigeii si tot de atunci suntem pacientii dr.S.

Andra, si de la mine un pupic special

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns garro spune:

ELLA am vazut valorile spermogramei sotului tau.La noi valorile sunt la fel decat nr. spermatozoizilor este mai mic(0,06mil/ml),dar testele genetice modificate.La sfarsitul lunii mergem la dr. si asteptam cu sufletul la gura ce ne va spune, ce vom face.Nu stiu si vreau sa intreb daca mai continua tratamentul naturist si nr.mai creste, ce se va intampla?sunt sanse ca fatul sa traiasca sunt sanse sa fie sanatos?Desii eu stiu ca aceasta modificare genetica face ca procesul de spermatogeneza sa fie incetinit ,modificat.Cred ca voi aveti mult mai multe sanse,asa ca nu dispera ,minumi sunt la tot pasul.Merg pe strada si ma gandesc cum va fi viata noastra peste o luna ,peste un an,ne vom scrie, ne vom povestii descre copii nostrii pe care acum ii descriem in valori,in suferinta, in lacrimi.GARRO

Mergi la inceput

garro draga mea...offffff cat de greu trebuie sa va fie...
poti sa-mi spui cum v-au iesit testele genetice,kariotipul,nu?l-ai facut si tu?
ai mai multe informatii,un link pt ca tare as vrea sa stiu mai multe
noua ni s-au cerut pentru FIV si mi-e groaza sa ma gandesc.....

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Cornelianeli, cariotipul il poti face in Bucuresti fie la Institutul Parhon, fie la Geneticlab: http://www.geneticlab.ro/Analize/Downloads/preturi_GENETICLAB.pdf

adresa: http://www.geneticlab.ro/Contact/contact.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Avalon pe lista de preturi de la Geneticlab sunt 2 analize ale microdeletiilor cromozomului Y , una costa 1oo RON iar cealalta 350 RON. Care tb facuta de catre sotul meu? Si in afara de ac mai tb alta analiza genetica?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Miki, eu m-am uitat acum si am vazut analiza cromozomilor din sange 250 ron si analiza cromozomilor din sange cu taxa de urgenta 350 ron. Noi am facut fara taxa urgenta amandoi. Sotul tau mai trebuie sa faca analiza microdeletiilor cromozomului Y (tot genetica).

Mergi la inceput