Oligospermie(25)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Nu ma ajuta nimeni ? Cum se ia Vitamina E ? 10 zile si apoi pauza .....sau cum ?

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ella_72, dr.S.i-a prescris, prima data,sotului meu vit.E ,cate una pe zi timp de 10 zile pe luna.Ulterior, i-a prescris o zi da,una nu,timp de o luna(deci ar fi cam 15 pastile/luna).In concluzie,eu te sfatuiesc sa ia, dar nu mai mult de 15 pastile pe luna.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns garro spune:

Buna fetelor sunt GARRO.Scuze pt. ca nu am mai scris dar nu am nici o noutate,situatia noastra a ramas la fel ca inainte.ELLA 72 si sotul meu are acelasi diagnostic dar nu i s-a dat vit.c.Te intreb daca ai facut analize genetice?(sotul).Fetelor cine poate sa-mi spuna daca o gasesc pe DR-ita MOISA de la Giulesti ,luna aceasta?Va pup si cu DD inainte.GARRO

Mergi la inceput

Nusy
tot Dr.S i-a dat acest tratament sotului meu ....trei luni de zile cate o pastila de Vit.E - dimineata .Eu stiam ca Vit.E se ia cu pauze , adica 10 zile da ....10 zile pauza....acum nici nu stiu ce sa fac...i-am zis sotului meu sa ia alternant ....asa cu pauze....
GARRO nu e vorba de Vit.C ci de Vitamina E .Si da...sotul meu a facut analize genetice si sunt ok .De fapt , dupa prima spermograma care a iesit cu O.A.T.S (oligoastenoteratospermie)
primul lucru pe care l-am facut - analize genetice - asta pentru ca sa eliminam din start orice fel de problema genetica , cu care nu prea poti sa te lupti . Apoi......un lung sir de alte analize....tratamente....sperante ....si acum suntem la alta schema de tratament pentru 3 luni ....

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Ramona sa-ti traiasca printisorul, sa creasca mare si frumos si sa iti aduca multe bucurii.
Ella si sotul meu a luat tot 10 zile/luna vit. E.
Garro o gasesti dupa 15 noiembrie, pana atunci este plecata din tara.
Salutari pentru toti!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

ella_72 nu stiu ce sa zic...sotul meu a luat vit E 10 zile/luna
Hipervitaminoza E apare la doze farmaceutice foarte mari (300-800 mg/zi), ea putand produce oligospermie, ca si azo-spermie, in cazul barbatilor, iar la femei - involutie ovariana si tulburari ale ciclului menstrual
si sotul meu are acelasi diagnostic,imi poti spune cum arata spermograma in cazul vostru?

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

cornelianeli spermograma arata destul de rau ....e facuta la medsana ...nu am rezultatul acum la mine (eu sunt la birou) dar o sa-ti scriu rezultatul maine....

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns garro spune:

ella 72, scuze am tastat gresit.Thea m multumesc pt. raspuns.Va pupa GARRO.

Mergi la inceput

cornelianeli
-aspect:opalescent alb-cenusiu
-volum: 2ml 2.00-6.00
-timp de lichefiere :30 min max:40 min
-nr.spermatozoizi: 0.08mil/ml 40.00-240.00
-mobilitate:A (foarte mobili) = 10%
B (mobili ) = 10%
C (lenti) = 10%
D (imobili) = 70%
-leucocite :800/mm3 < 1000
-morfologie:60% forme tipice min 40% forme tipice
20% amorfi
10% piriformi
10% microcefali

CONCLUZIE :O.A.T.S Severa

Cam asta e.....

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Ella_72,
Sotul meu ia Vit E o zi da, una nu.Am sa ma uit si la gramaj si am sa-ti scriu maine.
Nusy, un pupic dulce.

Mergi la inceput