Oligospermie(25)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Merci Titelu

Doctorul i-a spus sotului sa ia 2 luni in fiecare dimineata cate 1 pe zi pe stomacul gol + laptisor de matca.

Stiu ca si sotul tau a avut ceva probleme si pana la urma ati reusit natural! Nu? Poti sa mai detaliezi putin.

Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Gabi Ducu, Titelu e chiar SOTUL!!!! Si este printre putinii barbati care au curajul sa scrie pe forum.Pentru asta il respectam si ii multumim.

Nusy

Mergi la inceput

Mii de scuze, n-am stiut.
Da asa este, barbatii daca au o astfel de problema nu prea o discuta, nici pe forum, nici acasa si nici cu ati prieteni.Dar discutam noi in locul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kory spune:

servus fetelor, am aflat ce este serratia liquefaciens, este intr-adevar o bacterie care se localizeaza digestiv, si poate fi o cauza a inferilitatii. La sotul meu inca nu este cazul, ptr. ca el are 20 mil., dar dr. a spus ca nu este in regula daca este chiar la limita.
O sa trebuiasca sa repetam spermograma peste trei luni.
va pup!

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

gabi ducu cura de oua este cea care ti-am zis-o,cura japoneza, un ou este putin pentru organismul adult.Ar mai fi cea frantuzeasca de 180 de oua luate in alt mod.despre noi ce sa zic; am avut 6mil/ml,m-am operat de varicocel si am urmat un tratament dupa aceea;
-panaxginseng 1 fiola/zi cca 6 cutii
-pregnyl 5000 10 fiole injectabile
-catina 1lingurita 3/zi
-vit A si E
-branca ursului(tinctura si pulbere)
-obligeana
-naprasnic
-ulei de cod
Matza a ramas insarcinata la 8 luni de la operatie,va dorim aceeasi reusita.
http://community.webshots.com/user/titelu100
http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/poze/vezi.asp?idc=789

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Titelu, ce ma bucur sa mai aud de tine...
Dupa ce am facut spermograma in iunie si a iesit normospermie (zieceai tu ca e cam devreme) si nu s-a intamplat nimic pana acum, a refecaut saptamana trecuta si rezultatul arata cam asa ceva...
140 mil/ml., timp lichefiere 45 min, mobilitate A - 45%, b - 20% si restul C si D, forme normale 75%. deci diagnosticul a fost stenospermie moderata.
Cum de a putut fi o spermograma buna dupa operatie, si dupa cateva luni sa regreseze?
Se poate ramanme pe cale naturala cu asa ceva?
ce trebuie sa ia pentru scaderea timpului de lichefiere si pentyru cresterea mobilitatii?
Merci Titelu si poate te sun pe mobil...
Multumesc

Mergi la inceput

Salut Titelu,
Merci de informatie. Si sotul meu a fost operat de varicocel. Lui i s-a prescris oua de prepelita si laptisor de matca. Sper sa de-a rezultate si sa se lase cu bb. El nu fumeaza nu bea cafea nici alcool si face si sport. Este o persoana echilibrata si optimista.

In cazul nostru si eu am avut probleme. Am avut un fibrom si de curand am fost operata clasic. Acum sunt in recuperare si se pare ca cu anexele stau bine (ovare, trompe). Oricum 6 luni nu trebuie sa raman insarcinata.

In afara de spermograma ai mai facut si alte analize ?
Sotul meu nu a mai facut alte analize. Doar spermograma dupa care i s-a prescris acest tratament.
Mai am o intrebare. El trebuie sa faca 2 luni acest tratament. Daca se imbunatateste spermograma si inceteaza tratamentul, revine la rezultatele proaste (adica oligospermie.

Pe curand Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

housepocket pai,spermograma ar fi buna,mai trebuie lucrat la mobilitate dar din 75%mobili tot s-a gasi unul care sa te faca fericita. Ai grija din ziua 8 pina in a 12-ea pauza,urmata in 14 si 16,asigura conditiile ca gigeii sa ajunga mai repede.La noi am ajuns cu greu la 14 mil/ml si uite ce flacau are tata
http://community.webshots.com/user/titelu100
http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/poze/vezi.asp?idc=789

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Titelu, ce ne facem cu timpul de lichefiere? Care este solutia? Trebuie sa stau eu mai mult cu piciaorele in sus dupa ca sa aiba timp sa se lichefieze, sau ei mor in 45 minute in substanta aia nelichefiata? Ce sa mai cred? Si ce sa mai ia pt. mobilitate?
Sa-ti traiasca copilul.....e fff scump, imi doresc unul ca al tau....si eu... te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladanna spune:

Sunt noua pe site dar va urmaresc de aproape un an. De doi ani incerc sa devin mamica, iar ieri am aflat rezultatul negativ la ceea ce era ultima speranta ICSI. Problema noastra este o oligoastenoteratospermie a sotului.El a fost diagnosticat cu varicocel dar urologii care l-au vazut au spus ca este putin probabil ca aceasta sa fie cauza dat fiid ca este unilateral si de mici dimensiuni. Dupa acest esec ne-am hotarat insa ca el sa opereze acest varicocel poate totusi se imbunatatesc lucrurile. Rugamintea mea la voi este sa imi spuneti numele unui medic care a avut rezultate in urma unei astfel de operatii.Va multumesc mult pentru ajutor si va doresc tuturor mult succes.

Mergi la inceput