Oligospermie(25)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

iubita
Tot ce am scris acolo se referea la husbandul tau din dotare!!!
Deci toate acestea se refera la ce trebuie sa faca el nu tu! La tine e alta mancare de peshte!
Va urez bafta in toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna tuturor! Ma inscriu si eu pe lista voastra daca ma primiti. Sotul meu are si el probleme din pacate.Noi incercam de multi ani( aproape 8). La inceput am crezut ca eu sunt cu probleme am facut tratament dar nimic, dupa catva ani sotul si-a facut analizele care nu au iesit tocmai bine, a facut tratamennt la dr. Soare batranul destul de mult timp. In mai 2005, analizele hormonale au iesit bune si spermograma si am luat eu drumul din nou( laparascopie, tratament foate mult ) dar tot nimic. Am facut o inseminare anul in august si am aflat ca sotul meu are din nou probleme. A fost una din cele mai negre zile ale noastre mai ales ca eu am o anumita varsta( 38). Acuma nu mai stiu ca sa facem.Va multumesc pentru rabdare si sa speram intr-o minune. Mult succes la toata lumea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Sanda: Bine ai venit si sa dea DD sa se intample minunea cat mai repede! Nu trebuie sa-ti pierzi speranta! Uite.....eu stiu pe cineva care a reusit sa ramana insarcinata dupa 13 ani de incercari; s-a intamplat atunci cand nu mai aveau sperante, nu mai faceau nici un tratament, nici nu se mai gandeau la asta!!! Deci se poate!
Cu cine ai facut laparo? Ce diagnostic ti-a pus??
Iti doresc tot binele si sa auzim de
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Dragi oligospermiste, doar voi imi putetirecomanda un medic endocrinolog bun, din Bucuresti, pentru un barbat cu probleme de fertilitate ( insuficienta hipofizara). Va rog ajutati-ma cu aceasta informatie.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Buna oligospermistilor
pentru un timp de lichefiere mare de 45 de minute, a spermei, ce tratament se ia?
Dar pentru astenospermie moderata?
Multumesc si spor la facut bebei!!! Cat mai multe gravidute va doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kory spune:

servus fetelor, am o mica problema, sotul si-a facut spermograma si o spermocultura. A iesit destul de bunicica, doar ca numarul este fix 20 mil. si i-a iesit ca ar avea o infectie cu Serratia Liquefaciens. Nu stiu despre ce este vorba, pana ma duc la dr. cred ca o sa innebunesc.Voi ati mai auzit de asa ceva?Si nr. credeti ca este bine daca este chiar la limita?
va pupic!

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Meda, am auzit de dr.Corina Neamtu de la Parhon ca ar fi bun endocrinolog, o poti gasi si la Sanador.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Fetelor, am si eu o intrebare, poate ma ajuta cineva cu un sfat.
Sotul si-a facut o spermograma la care a solicitat sa i se faca si viabilitatea la 24 ore. Si rezultatul a fost zero, adica la 24 ore nu mai era nici unul !!!
Ce parere aveti, se poate face ceva, un tratament eventual sau nu stiu ce sa zic, poate s-a mai intalnit cineva cu situatia asta...
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Multumesc Maria esti o draguta. Eu sunt optimista de felul meu dar cateodata nu mai stiu ce sa fac si mai cad.Am facu laparascopie la Tg. Mures si a iesit fimbrioplastie bilaterala, dar medicul a zis ca trompele nu sunt infundate (atunci nu erau). Mi-a facut si hidrotubatii dupa operatie si a zis ca e bine. Am facut din nou un hsg (luna aceasta) si a iesit o trompa infundata care s-a desfundat cu ajutorul lichidului care l-a introdus. Medicul care mi-a facut a zis ca acuma e bine, o sa vad ce zice medicul la care merg.
Va pup si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Gabi Ducu cura de oua de prepelite este de 240 de oua,se ia progresiv pina se ajunge la 5 oua/zi luate odata.Se face pauza de 2 saptamini dupa care se reia cura.Tuturor multa Bafta !

http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/poze/vezi.asp?idc=789 poza lui bogdan

Mergi la inceput