Oligospermie(25)- putini da'(ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 23
Liana30 spune:
titelu ma bucur ca sunteti bine!!
greule nu mai dai nici un semn?ai gasit raza si o tii pentru tine?m'as bucura mult!!
oligospermisti io inca mai brancuiesc..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
"Nimic nu-i imposibil!"
Tia spune:
initial postat de GH
nou venit
France
Meylan
14 Mesaje
Trimise - 18/10/2006 : 19:23:22
--------------------------------------------------------------------------------
Noi ne-am casatorit acum 2 ani si nu reusim sa avem copii.
Sotul meu a facut o spermograma si doctorul i-a spus ca totul este bine insa eu sunt cam speriata. Este "normal" sa iasa spermatozoizi normali 13%? El nu vrea sa mai intrebe pe nimeni si eu deocamdata nu mai pot veni in tara.
Din experienta voastra, voi ce stiti?
Va multumesc cu drag,
Andreea
(GH - Green Hours)
maria08 spune:
Buna dimineata, pentru toata lumea!
Ma poate ajuta cineva si pe mine???? Incerc sa aflu nr. de telefon al d-nei biolog Matei.....il stie cineva??? Unde o pot gasi??
Vrem sa refacem spermograma si ne-am hotarat sa ne indreptam spre Bucuresti!
Va multumesc!
Numai bine!
danyalo spune:
Nr. d-nei dr. de tel. este 0723210880. Lucreaza la Spit. CFR 2 dar da consultatii si la IDS si Sabyc. La IDS este 90 ron o spermograma. A fost in concediu 2 saptamani sper ca acum sa se fi intors! Multa bafta!!! Si sa veniti cu un rezultat bun !
dany
maria08 spune:
danyalo: Multumesc! Nu ma asteptam sa-mi raspunda cineva asa repede! Multumesc inca o data! Crezi ca o va deranja daca o voi suna direct pe ea ( fara sa discut cu vreo asistenta pentru programari)????
Numai bine!
danyalo spune:
Cu placere
este tel. dansei personal...nu o deranjezi... daca nu poate vb. nu-ti raspunde dar nu cred... E f. draguta...vei vedea! Discuti cu dansa cand, unde si alte chestii! Sa ne spui ce ai rezolvat! eu abia diseara o sa citesc!
Bafta!
dany
irlandeza spune:
Avem si noi raspunsul la spermograma.
volum 3.5 mls (normal)
concentratie 5 mil/ml (low)
mobilitate - fast - 9% - amandoua impreuna (low)
- slow - 16%
morfologie - 10% (low)
Medicul a spus ca mai trebuie facute inca 2 spermograme , ca sa-si poata da seama de realitate.
Pana atunci vrem sa facem un tratament naturist , ce ne recomandati ? Trebuie sa luam amandoi , sau numai el ?
Noi 2 singurei
danyalo spune:
irlandeza
Offff imi pare rau de rezultatul sotului la spermograma! cat de tare s-au inmultit cazurile si la ei!!
Eu nu-ti recomand neaparat un tratament naturist! Tratamentul urmat in continuare nu se da chiar asa dupa ureche! Din experienta noastra nu tot ce e naturist si bun pt. alt barbat a fost bun si pentru sotul meu!
Ideea e sa cautati cam pe unde e ascunsa buba la el ? Adica: o eco testiculara, analize hormonale ( Testosteron liber, LH, FSH,Estradiol, Prolactina),spermograme multiple( 2-3)si eventual dar nu obligatoriu niste teste genetice ( microdeletiile si nu mai stiu ce)
La sotul meu in afara de genetice( pe care nu le-a facut toate celelalte au iesit ok... deci- tratament pe orbeste... La el nu a mers faza cu BU ( a regresat nr. din pacate!
Ce papa de 3 ani incoace?? zinc , acid folic, maca ( ultimele 3 luni) iar de juma' de luna tribullus terestris!
Rezultatele daca sunt ( caci se intampla uneori ca de la tratament sa se obtina exact contrariul) sa fie putin evidente iar rezultatul adik se lasa asteptat!
Imi pare rau de verdictul dat de dr. dar nu trebuie sa va descurajati! Orice este posibil si se poate intampla minunea chiar cand nu te ( mai ) astepti!
te pup si...fruntea sus... nu esti singura... suntem multi prin preajma chiar daca nu ne aratam la fata!
maria08 spune:
Buna dimineata!
danyalo: iti multumesc inca o data pentru nr. de tel.......am reusit sa vorbesc cu d-na Matei si ne intalnim pe 01 noiembrie la IDS ( sper sa nu se schimbe nimic pana atunci). Ai avut dreptate - e o draguta!
Azi sunt asa bucuroasa....am luat rezultatul la ultimele analize si mi-a scazut prolactina......in sfarsit se incadreaza in limitele normale
irlandeza: imi pare rau pentru rezultat....stiu ce simti....nici noi nu stam prea bine dar au reusit altii si cu valori mai mici!! Asa ca: trebiue sa luptam in continuare!!!
Pupici!
irlandeza spune:
Mersi fetelor , sunte-ti niste dragute.
Danyalo, eu mi-am facut asa:
FSH 4,9 U/l
LH 6,3
ESTRADIOL 216
PROGESTERON 1,7
Astea sunt facute in Z 3 de ciclu. Doctorul zice ca sunt OK acestea.
Apoi mi-au facut progesteron , rubeola si tiroida , inca astept rezultatele.
Noi 2 singurei