Oligospermie(25)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Multumesc tuturor pentru felicitari si va doresc si voua sa simtiti ce simtim noi cat mai curand!

Din pacate nu prea am timp sa scriu, dar pot spune cu mana pe inima ca am reusit 100% natural, cu voia Bunului Dumnezeu. Sotul a facut tratament cu Pregnyl si alte medicamente naturiste (Panax Ginseng, Cartilaj de rechin, Vit. E, Antioxidanti - acestea mai mult dupa ureche), iar eu am facut stimulare cu Clostylbegyt timp de 2 luni. Treaba este ca in aceste doua luni nu s-a intamplat nimic, ci intr-o luna fara tratament, atunci cand am fost noi mai relaxati!

Titelu, ma bucur sa aud vesti bune despre voi si mai ales despre flacaul vostru! Mult noroc si sanatate in continuare!

Bafta multa va doresc la bebici!

Alina cu ingerasul RARES NCHOLAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Princess ce noroc si fericire pe capul tau...Si sotul meu a facut tratament cu pregnyl si acu am reiceput alta tura de injectii ,trat. naturiste , acupunctura .faceamin functie de TB , teste de ovulatie , stateam cu picioarele in sus de amorteam si tot nimic...eu mi-am pierdut speranta ca pot ramanein mod natural.multe tie sitau

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michellex spune:

Salutare la toata lumea! Cam liniste pe aici ... Am si eu o intrebare daca stie careva sa ma ajute: sotului meu (care are o spermograma super proasta - criptospermie) i-au iesit hormomalele bune mai putin testosteronul care i-a iesit f mare. Stie careva daca asta e o posibila cauza pt spermograma prosta (eu cred si sper ca da) si eventual (ceea ce ma intereseaza cel mai mult) un tratament adecvat pt scaderea testosteronului? Merci mult!
Va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Michellex nu pot sa-ti spun decat ca in prospectul pastilelor UNDESTOR -testosteron sintetic- scrie ca excesul poate duce la oligospermie. A facut cumva tratament cu testosteron sintetic sau a luat prea mult zinc? Numai un androlog poate da tratam pt micsorarea testosteronului. Stiu ca exista ANDROCUR parca pt asa ceva dar grija f f mare pt ca administrarea gresita a ac tipuri de medicamente e f periculoasa.

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michellex spune:

Miki-Miki(ce coincidenta mie toti prietenii imi spun asa)nu a facut nici un tratament cu zinc sau altceva. Stiu de androcur deoarece si eu am avut testosteronul mult prea mare si mie medicul mi-a dat acest medicament... dar acum medicul meu e plecat la un congres si pana nu vine nu cred ca-i voi da nimik sotului meu.... dar vroiam sa stiu parerea voastra ...caci uneori noi fetele de pe forum stim mai multe decat ar crede medicii nostri ca stim. Merci oricum.
Daca s-a mai confruntat cineva cu ceva similar o (il) rog sa-mi spuna. Merci mult. Va pupik!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Salutare, oligospermisti!

Sunt noua pe aici, am 32 ani si de curand am fost operata de fibrom. Sotul meu a fost diacnosticat cu oligospermie (11 milioane 50 % normali) si sper sa depasim si acest "hop".
Sotului meu i s-a dat sa faca un tratament 2 luni: in fiecare dimineata un ou de prepelita crud si laptisor de matca sau apilarnil. Pe reteta nu i-a scris ce cantitate de laptisor de matca trebuie luata, doar ca de 2 ori pe zi. Noi ne-am gandit sa ia 500 gr pe zi. Dati-mi un sfat va rog.

Va pup
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Gabi , bine ai venit si sa tina putin prezenta ta aici
Sotul meu ,cu oligospermie severa a luat BU , apilarnil 15 zile pe luna x 3 luni (1 pastila dim. si una seara) si celalalte 15 zile laptisor de matca tot 2 pastile (1 dim una seara) si vitamina E in fiecare zi, fara mare rezultat din pacate ...acu' facem pregnyl 1500 x 2/sapt. , prednison si clomifen .Sper ca voua sa va dea rezultate mai bune .[
pupicuri tuturor oligospermistelor
Bafta tuturor FIV-oaselor .
Ma pregatesc si eu incet...

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor , dragelor, n-am crezut c-o sa ajung sa scriu la capitolul asta , niciodata. Azi sotul meu a sunat medicul care i-a facut testul de sperma si a zis ca rezultatul nu-i extraordinar de bun , da' nu-i nici rau. N-am alte date , asteptam scrisoarea sa vedem , ce procente , numere, lenesi sau nu.....habar n-am ce , ca-i prima data cand ne confruntam cu asta.
Eu am pierdut o sarcina in februarie , am ramas din prima , da' nu m-am gandit niciodata de ce de atunci n-am mai ramas.
Pt. ca am 32 ani ,si sotul 29, timpul ma preseaza si noroc ca am inceput sa investigam , ca daca nu .....mai treceau 2-3 ani.
Deocamdata testul meu de estrogen din Z 3 e OK , astept si pe cel de progesteron din Z 21, si apoi am inteles ca ma trimite la eco. Habar n-am ce ma asteapta.
Pana avem rezultatul exact, ma intereseaza niste tratamente naturiste , ca de celelalte o sa ne dea doctorul.
M-am lungit , imi cer scuze , da' nici n-am somn. Numai acolo ma gandesc.
Va doresc sanatate multa.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Irlandeza, imi pare rau pentru vestile pe care le-ati primit,dar daca in februarie ai ramas ,fii sigura ca se va intampla din nou(s-a demonstrat ca se poate).Asa ca,zic eu,nu e chiar asa de rau...Cat despre tratamente,nu neaparat naturiste...pot sa-ti insir eu cateva(luate de sotul meu,la recomandarea dr.lui):tinctura de branca ursului, panaxginseng, Royal Jelly, Zn, vit.C, coenzima Q10, acid folic,vitamina E(nu mai mult de 10 zile pe luna).Mai este ceaiul de napraznic(gasesti despre prepararea lui la tratamentele Liviei),dar sotul meu nu a luat...mai este si tribulus terrestris(asta in cazul in care testosteronul e scazut, adica ar trebui facute analizele hormonale intai).Te si multa bafta!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Nusy , ce analize hormonale ? La el ? Sau la mine ?
Deocamdata nu o sa ia nimic , sa vedem ce-i da doctorul , ca nu avem nici datele exacte. Sau poate lua naturiste , asa preventiv. Oricum dureaza pana ajunge pachetul de acasa.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput