Oligospermie(25)- putini da'(ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 21
Moniland spune:
Multumesc, Dany.
Pe langa faptul ca el e cel cu probleme, sotul meu nu se risca sa ia ceva ce nu e prescris de medic. I-am propus sa mearga la androlog, dar mi-a zis ca "s-a dus la urolog acum vreau sa mearga si la androlog?". Pe an ce trece e tot mai dificil, probabil batranetele sunt de vine. Dar nu are decat 35 ani . Sper doar ca anul viitor cand voi face din nou FIV sa fie de acord sa-si doneze .
Probabil ca nu mergea nici la urologul acesta daca nu i-ar fi recomandat dr. care se ocupa de Fiv-ul meu. Si am zis ca pana in ianuarie cand o iau de la capat poate ii facem mai de calitate.
Monica
galuscuta spune:
Ciela -
sunt pe lista din noiembrie , inca nu stiu la data cand incep stimularea.Sigur ca fac ICSI la Timisoara , la clinica privata a dr. Munteanu pe str. Popa Sapca. Acolo am facut si prima incercare.
Tu urmeaza sa faci?
galuscuta
princess spune:
Salutare, oligospermisti!
Sunt o fosta "cursanta" a oligospermiei si vreau sa va anunt ca in cazul nostru dintr-o mare oligospermie (4-5 mil) s-a nascut un mic ingeras pe nume Rares Nicholas, pe 20 septembrie la ora 17.50. A avut la nastere 3350 g si 52 cm!
Deci, se poate! Nu va lasati caci sigur veti fi invingatori in final!
Va rugam sa ne treceti si pe noi la loc de cinste in listuta de pe prima pagina!
Pupicei tuturor!
Alina cu ingerasul RARES NCHOLAS
galuscuta spune:
Princess sa-ti traiasca ingerasul .Da-ne si noua reteta...si eu vreau un .
galuscuta
garro spune:
PRINCESS, sa-ti traiasca ingerasul si sa fiti sanatosi.Curiozitatea mea este:cum ati reusit?(natural sau fiv).Fetelor curaj ca se poate,iata dovada mai sus.Curaj si sa ne incredem in sansa noastra, speranta moare ultima.VaGARRO
nusy spune:
Felicitari, Princess, sa va traiasca baietelul, sa va bucurati de el.O asteptam pe Liana sa va treaca la loc de cinste!!!
Nusy
titelu spune:
Princess ne bucuram nespus ptr. voi, sa va bucurati de lumina care a intrat in viata voastra.
Bogdanel face in 7 oct 6 luni va dorim multa fericire
http://community.webshots.com/user/titelu100
danyalo spune:
princess , titelu
Sa va traiasca printisorii si sa va bucurati de fiecare minut petrecut impreuna! Multa sanatate va doresc si multa iubire sa oferiti micutilor vostri!
Princess sa nu-mi spui ca ai reusit naturel....fara nimic... o inseminare mica/ fiv ceva?? nu ne tine pe jar plizzzzzzz!!
DANY