Oligospermie(25)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Kores doar atat scumpa: un si o de la mine! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunile pe care vi le-a dat DD!
Cicicuta nu stiu ce sa-ti spun...am si eu nr. dansului dar nu am ajuns deocamdata! Am inteles ca e prins cu un proiect TV deci un pik ocupat... cred ca trebuie sa insisti si vei vedea ca-l vei prinde cateva minute! Bafta!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

Saru,mana fetele!
Am reusit sa dau de dansul azi si m-a programat perntru saptamana viitoare!
De abea astept sa vad ce zice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Cicicuta, si sotul meu l-a sunat aseara si avea telefonul inchis.Insa azi-dimineata a reusit sa-l prinda la telefon.Este foarte ocupat in aceasta perioada,drept pt.care nici pe noi s-ar putea sa nu ne primeasca sambata asta,asa cum stabilisem cu el.A zis sa-l sunam maine dimineata,pana in ora 10 sa ne dea raspunsul....deci.... suna-l dimineata pana in ora 10 si cred ca il gasesti.
Mormelvio, imi pare tare rau....cred ca e vorba despre 3-4 bucati.Tot ce aveti de facut este sa incercati sa descoperiti cauzele si,in functie de ele,sa vedeti daca se poate trata.Sa-si faca hormonalele, analizele genetice(microdeletiile cromozomului Y si cariotip), ecografie testiculara, spermocultura...Sotul meu,de anul trecut de cand a descoperit aceasta problema (diagnostic initial azoospermie) a luat tratamente continuu(prescrise de dr.Soare) si,la ultima spermograma avea 10 milioane gigei si foarte vioi si normali.Asta nu inseamna ca tot ce e azoospermie se poate trata..depinde de cauze, de aceea trebuie sa le investigati.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nu am intrat de mult pe la voi la subiect dar acum avand o intrebare imi permit sa o pun. Stiu ca sunteti fete dragute si cu ceva "experienta" prin urmare iata noutatile: Un dr. urolog ia prescris sotului meu tratament cu undestor si tian li. Primul este un medicament pe baza de testosteron, dar am citi la reactii adverse oligospermie si vl scazut la ejaculare. Cel de-al doilea este de fapt un afrodisiac care imbunatateste si prelungeste actul sexual. Oare imbunatateste si ?
Voi ati auzit de acest tratament. Precizez ca valoarea testosteronului la analiza facuta se incadra in limitele normale.
Ce parere aveti. Imi este sa nu strice mai mult.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Moni, despre undestor nu stiu nimic...dar daca are si acele efecte adverse eu zic s-o lasati balta cu el, sa nu faca mai rau...Tian li... iar nu stiu nimic,insa,prin asimilare cu niste pastile chinezesti pe care i le-a prescris si sotului meu dr.S si care ,la fel au efecte afrodisiace,insa dr.ne-a asigurat ca pe langa asta dau si foarte mare mobilitate gigeilor(si acesta este motivul pt.care i le prescrie si nu cel afrodisiac), eu zic sa le ia...cred ca sunt bune.
Eventual,consultati un androlog sa vedeti si parerea lui.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nusy, multumesc . Eu nu sunt din Bucuresti si in zona mea nu exista nici un androlog .

Monica

Mergi la inceput

Monica
Sotul meu a luat acest Tianli impreuna cu alte chestii naturiste cu vreo 3 ani in urma!I le-a prescris un iridiolog la care am ajuns din disperare( unul care se uita in iris cu lupa parca Muscoi il chema si era din Timisoara-biolog parca de meserie). Acest tianli la sotul meu a avut doar efectul de imbunatatire si prelungire a actului sexual! Altceva nu...caci dupa 3 luni de tratament naturist cu muulte chestii( insumate toate vreun mil. juma' pe luna) lui i-au facut rau( adik spermo' la fel ca inainte).Asa ca noi am renuntat si am luat calea medicilor! La fel..si la sotul meu hormonalele au iesit bune!
Daca doresti exact ce contineau retetele naturiste luate de sot...le caut in arhiva si ti postez! se poate ca la alti barbati sa aibe efect la al meu nu din pacate!
Te
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Fetele am revenit de la Debrecen. Diagnostic pus: azoospermie.
I s-a dat trimitere pt analize hormonale si.....pt o operaie, prin care sa-i preleveze tesut si sperma direct din cele 2 testicole. Voi ati mai auzit de o asemenea interventie??? Dr. a spus ca numai dupa ce are rezultatele la analize si la acest tesut, numai dupa aceea ne poate spune cauza, si apoi indica un eventual tratament...Dar e posibil sa nu se schimbe nimic dupa tratament..Aceasta interventie a costat 13 mil in banii nostrii pana la 01 octombrie, dupa aceasta data cica urmeaza sa se tripleze preturile...asa ca habar nu avem ca sa facem...sa ne mai chinuim sau sa mergem, pe FIV??

poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

Mergi la inceput

mormelvio
Chestia aia cred ca se numeste biopsie testiculara... insa nu sunt prea sigura.Intra la subiectul azoospermie si citeste acolo.
Fetele stiu ca au dat multe amanunte legat de aceasta chestie!
Nu stiu ce sa faci... cred ca multe variante nu's... adik ori FIV... ori o luati cum zice nusy cu toate investigatiile si cu tratament naturist! dar asa cum a zis dr-ul poate sa mearga sau poate nu! E greu de dat un sfat !offfffff . Noaptea e un sfetnic bun! Depinde ce zice si sotul tau...
Imi pare tare rau !Dar trebuie sa perseverati...sa nu va dati batuti orice varianta veti alege!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80516&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by mormelvio

Fetele am revenit de la Debrecen. Diagnostic pus: azoospermie.
I s-a dat trimitere pt analize hormonale si.....pt o operaie, prin care sa-i preleveze tesut si sperma direct din cele 2 testicole. Voi ati mai auzit de o asemenea interventie??? Dr. a spus ca numai dupa ce are rezultatele la analize si la acest tesut, numai dupa aceea ne poate spune cauza, si apoi indica un eventual tratament...Dar e posibil sa nu se schimbe nimic dupa tratament..Aceasta interventie a costat 13 mil in banii nostrii pana la 01 octombrie, dupa aceasta data cica urmeaza sa se tripleze preturile...asa ca habar nu avem ca sa facem...sa ne mai chinuim sau sa mergem, pe FIV??

poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

Mormelvio ti-am raspuns la sub Azoospermie.

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput