IN BANAT LA NOI ACASA (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao Fetele!
Sunt ok,dar imi renovez casa,nu am comp,e desfacut,etc. mai dureaza cateva zile.
Acum am intrat in fuga de la scoala,dar e aglomerat,asa ca va pup pe toate,rog pe una din voi sa posteze si dincolo la Timi.
Pussy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Angy, ma bucur ca ai scris. Spor la renovat, success la scoala.

Si eu sint stresata cu lucru, renova, apoi mergem si pe la Leo, asa ca e programul incarcat si nici nu prea imi arde de internet. Sper sa termine saptamana viitoare oamenii treaba.

Ingerash, Fla, Deya, Dia, Vio, Toria

O seara placuta fetelor,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

hy, fetele :)

ce faceti?
Deya, cum e cu condusul?
Angy, bine ca ai dat un semn de viata :)
Him, vrem poze dupa renovare ;)

Mergi la inceput

tot eu
am intrat sa vad ce si cine a mai scris si tzapa ...
vad ca sunteti ocupate , si eu plec imediat la ziar si apoi ma intorc acasa cu prietena mea ne pregatim sa mergem in oras ...lady's night , ca baietii din gasca noastra au prostit de tot .

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

am intrat si eu numai un pic.sa va salut
sunt ocupata k ziua mea sunt asa de multi de chemat si de asteptat raspunsuri.
nu mai am timp sa invat deloc pentru examen.
stie careve niste site-uri k teste auto?
va pup
si va astept la scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Deya, spor la pregatit petrecerea de majorat.

Ingerash, distractie placuta. Poze cu renovatul pun la anul, ca atunci de abia primesc mobila, ca acum facem numai peretii si podeaua.

Angy, spor la treaba.

Fla, si tie si la Sara.

Seara placuta la toate si cite un pupic,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Him de 2 ori pt tine:) Am vazut la un moment dat ca mi-ai lasat un mesaj pe mess, am bagat adresa dar n-am avut timp sa-ti las altul la randul meu:)

Maine imi pleaca si mie ultimii musafiri si sambata mergem noi in concediu. Poate apuc sa va transmit salutari din Herculane:)
Apropo, stiti vre-o vila/pensiune cu acces la bucatarie? Imi trebuie sa-i incalzesc laptele copilului...

Angy spor la renovat, ce apartament frumos veti avea voi

ingerash distractie placuta, tinerelelor:)

deya ziua ta de nastere? La multi ani atunci si sa ti se indeplineasca toate dorintele, inclusiv un permis de conducere cat mai curand:)

Restul gastii pupici si ... ne mai "vedem"

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

revin:)
eu azi am fost la tara la bunicii din partew mamaie desi ei nu mai stau acolo a fost organizat un turneu de fotbal intr-un sat vecin si am fost si eu k tata si si k fratele meu k suporter al echipeii mele
nici nu vai imaginzati ce rasfatata am fost azi de toti baietii din echipa de la adusul apei pan la mutattul paturi mai la umbra mutatul umbrelei k doar ne-am dus k umbrela de plasa de acasa.a fost super fain m-am bucurat k i-a revazut pe toti
maine mai stau acas sa mai invat si duminica merg la herculane k e ruga.:))
impreuna:nu stiu pensiune cu acces la bucatarie da ma gandesc ca o sa te lasa daca ii rogi frumos.stiu k noi am fost odata si nu stiu am avut nevoie de zahar si ne-au dat gratiscam umate de kg:)))
va pup
acum ies sa fac baitza

Mergi la inceput

ceau fetele :)
am revenit si eu pe forum... :)
Impreuna, cauta pe net...gasesti o gramada de pensiuni, dai un telefon si afli ;) si eu am cautat dar am renuntat sa merg acolo pentru ca era prea scump pt. mine si prietena mea
Deya, ...si eu vreau bunici la sat ...nu se gasesc de cumparat?
Him, hai k am reusit si noi sa vorbim pe mess
oare ce face Angy? dar Dia, o fi tot ocupata cu teza?Valenka, Toria, Vio... Corina nu a scris demult...de Yasmin avem numa vesti triste :(...sper ca acum e mai bine ...
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao fetele! Va doresc we placut,eu inca sunt cu casa pe dos dar parca incepe sa se vada cate ceva pozitiv ;)
Sper ca saptamana viitoare sa am mai mult timp de forum.

Pussy!

Mergi la inceput