IN BANAT LA NOI ACASA (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

eu acum m-am intors din oras.din pacate nu o sa mai tinem petrecerea pentru ca fata la care trebuia sa mergem s-a cerata azi cu bunicii si au dat-o la propriu-zis afara din casa.
ce sa ii faci altdata.asa de rau imi pare chiar aveam chef de stat la aer si de bantuit pe acolo.
in rets nimik nou
va pup pe toate.ingeras,angy unde sunteti?
himmelsduft numai noi doua mai ramanem aici impeuna are musafiri:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Deya, imi pare rau ca nu se mai tine petrecerea, ce sa faci.

Numai noi se pare ca sintem pe aici, dar ies si eu, ca parca vad ca ma cearta jumatatea, ca nu il mai bag in seama , asa ca ma duc sa ma ocup de el si apoi

Ne auzim maine,
Him

Mergi la inceput

Hallo Banat!

Sper ca sinteti toate ok, ca e cam liniste pe aici. Va astept la scris.

la toate si o duminica placuta,
Him

Mergi la inceput

eu acu am venit de la tara am mai citit cate ceva pe aici pe forum si acu ma pun pe mess ma mai vorbesc cu cativa prieteni
va las si va astept la scris va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

hello fetele, revin si eu :)
sa vedeti faza...ma cert ieri urat de tot cu mama-mea , aveam programata o iesire in oras care am anulat-o pt. ca baietii vroiau sa mergem undeva unde sa vada meciul si gasca mea de asemenea iesea in oras si eu am ramas pe dinafara pt. ca stiu ca ies cu ceilalti ... in fine..ma apuca seara plina de draci si intra prietenele mele cele mai bune pe mess si ma aburesc ele si am vrajesc...etc :))) si imi zice una din ele sa nu cumva sa ma culc k ma suna intr-o ora sa vorbim ceva de viata si moarte .
Si dupa o ora ma suna si-mi spune ca ma asteapta jos, ca trecea prin zona, bla bla...cand colo erau mai multi (o parte din gasca noastra) Nu stiu dc va interesa pe voi asta da's ai mei si trebuia sa-i laud pt. bucuria care mi-au adus-o
Impreuna, uelcam bec :)
Him, ti-ai instalat messul?
Deya, dc ai chef de vorba trimite pe pm adresa ta de mess
pe unde umbla sefa si mama adoptiva oare???

v-am tucaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

Mergi la inceput

Hallo la toata lumea!

Oare ce e cu Angy? Sper ca esti ok, ca mi dor de tine.

Ingerash, super surpriza. Instalat mess, e aceeasi ID ca numele de pe yahoo

Deya, Fla, Dia, Vio, Toria si restul cite un

Eu de azi am avut oameni la lucru, pina acum au facut treaba buna ca am venit de la lucru in pauza de masa acasa sa le dau de mancare si sa ii verific

Ne auzim maine, pina atunci sa aveti grija de voi,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

V-am citit si am venit sa va spun ca mi dor de voi, inca nu am timpul necesar sa stau la povesti, intru printre picatele:)
Stiu ca voi sunteti fete bune si ma intelegeti:)
Vineri plecam in concediu, probabil la Herculane si nu ne-am facut rezervare, mergem sa vedem la fata locului.
In rest... ma distrez, a venit si timpul meu
la toate, inca am musafiri:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetele, nimeni nu stie nimic de Angy? pe mess nu am vazut-o...oricum eu stau la ore de-a dreptul indecente pe mess.
O fi asa ocupata cu scoala (ea in 1 a inceput) si cu Dany?

Mergi la inceput

eu acu am venit de la condus.am facut numai prostii am si plans la omu ala in masina a fost groaznic.a trebuit sa oprim masina si sa ma mai imbarbateze un pic k am fost rau de tot.
ce sa ii faci maine sper sa fie mAi bine
va pup

Mergi la inceput

Of Deya, nu fi supi, se mai intampla. Ti-am scris ca si eu ma mai stresez citeodata la volan, asta cind cei din spate nu tin distanta iar eu am impresia ca imediat ma pupa. De cand stiu ca ala din spate e de vina daca se intampla ceva, parca sint mai linistita. Trebuie sa fii mai sigura pe tine, sa te gandesti ca nu esti prima si nici ultima femeie care face carnetul. Eu sint sigura ca dupa ce ai carnetul o sa te amuze fazele de acum. Zic din experienta. Uite un dulce sa iti treaca.

Flavia, concediu placut alaturi de familie si sa aveti parte de vreme buna.

Ingerash, eu la ora 11 dorm, ca dimineata sint la 7.15 h plecata de acasa. Dar tot vorbim noi cumva.

Angy chiar imi fac griji, sper ca esti ok.

O seara placuta la toate si pupic la restul fetelor,
Him

Mergi la inceput