Banatul pe receptie, ce s-a intamplat cu subiectul asta fetelor,este motivul ptr care eu mi-am deschis cont,dar nu am avut atu nci curaj sa scriu,haideti sa il readucem la viata 

toate fetele banatence veniti cu noi!!!!!
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Pai Angy care e mamica noastra
nu a mai scris.....nici eu nu stiu cum am lasat-o balta.....dar imi e dor de Himmelsduft..
cu angy am mai vorbit pe mess sicu ingerash![]()

vine banatu in forta,de maine primim subiect nou,abia astept,haideti banatencelor la givan.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Angy vrem subiect nou, am vb si cu Yasmine,e de acord si mai avem ceva banatence care vor scrie 

![]()
![]()
![]()
Gabirus,Laurel,ne adunam noi,Deya e pe receptie deja,Himelsduft,Viorella (swaboaicele mele) au primit pm deja si ingerash la fel,haideti fetelor.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna