IN BANAT LA NOI ACASA (8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetelor :)
Sper ca sunteti toate ok, eu am luat un examen pe care il picasem deci e bine... astept sa vina caldura ca m-am saturat de frig. Nu prea am timp de scris pentru ca atunci cand nu sunt la scoala sau nu invat sunt plecata.

Angy, ce mai faci?
DEya, cum stai cu pregatirile de bac?

pup pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

da..ingerash...nici eu nu prea mai am timp de scris...intru doar si ctrsc.cu bacu stau destul de bine...zic eu ..in rest nimic nou
va pup avwti griaj de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

dragele mele, nu am timp sa intru zilnic din cauza de scoala si oamenii de pe langa mine care ma tin ocupata dar vreau sa va urez sa aveti parte de un Paste plin de lumina si impliniri, fericire, iubire si momente frumoase alaturi de cei dragi

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Paste fericit alaturi de cei dragi va urez si eu!

eu sunt la fel de ocupata,abia astept sa treaca si saptamana viitoare sa ma mai eliberez putin si voi fi mai des pe forum.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Hrisots a inviat!nici eu nu am mai scris sper ca ati fost cuminti si a venit iepurashul la voi.va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo Banat!

Vad ca nu s-a mai scris demult la subiect. M-as bucura sa citesc ca sinteti toate bine.

Va pup si mi-e dor de voi.
Him

Mergi la inceput

Him acu vazusem ca ai scrios, in august,prbabil in zilele acelea nu am prea frecventat forumul si mi-a scapat.
Ma bucur ca tui esti bine,daca promiti ca revii mai des reluam subiectul.

Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianaa77 spune:

Fetelor,pot sa va pun si eu o intrebare?Am trecut in fuga prin cateva pagini pe subiectul asta si nu m-am putut lamuri ce varste aveti,dar sunt curioasa,daca pe forumul asta e cineva care are si mai mult de 35 ani.Impresia mea a fost ca sunt multe tinere de 19 ani.

Mergi la inceput

Diana,bine-ai venit pe subiect!
Nu stiu exact varsta fetelor de aici,Ingerash are 19,Deya are 18,tocmai a terminat liceul,Him nu stiu exact cati ani are....eu stiu sigur ca azi am implinit 39 :)))))

Totusi care e media de varsta care te intereseaza? Oricum esti binevenita!

Pussy la toata lumea si mai poftiti pe-aici!

Mergi la inceput
Mergi la inceput