IN BANAT LA NOI ACASA (8)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Banatul pe receptie, ce s-a intamplat cu subiectul asta fetelor,este motivul ptr care eu mi-am deschis cont,dar nu am avut atu nci curaj sa scriu,haideti sa il readucem la viata toate fetele banatence veniti cu noi!!!!!

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Pai Angy care e mamica noastranu a mai scris.....nici eu nu stiu cum am lasat-o balta.....dar imi e dor de Himmelsduft..cu angy am mai vorbit pe mess sicu ingerash

Mergi la inceput

vine banatu in forta,de maine primim subiect nou,abia astept,haideti banatencelor la givan.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Angy vrem subiect nou, am vb si cu Yasmine,e de acord si mai avem ceva banatence care vor scrie Gabirus,Laurel,ne adunam noi,Deya e pe receptie deja,Himelsduft,Viorella (swaboaicele mele) au primit pm deja si ingerash la fel,haideti fetelor.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput